• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Constantin Roxana
66 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Constantin Roxana

Dr. Constantin Roxana medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Constantin Roxana medic specialist obstetrica - ginecologie.

ecografie obstretica-ginecologie, mamografie,
obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Polizu

Opinii utilizatori

Un medic de exceptie
De Camelia pe 12 Octombrie 2014

Este un medic de exceptie care isi face treaba cu multa responsabilitate.

Dr Roxana Constantin, o femeie extraordinara
De Alina pe 24 Septembrie 2014

Sincer, este cel mai deosebit medic pe care l-am cunoscut - am nascut cu dansa in 2008. A fost disponibila tot timpul la telefon - chiar si in ziua de Craciun, cand am avut o durere crunta de masea.
Nasterea cu dansa a fost o experienta placuta si m-a asistat tot timpul atat dansa cat si asistentele.

Dr. Constantin Roxana
De Andreea pe 14 Septembrie 2014

Acum doi ani am facut o ecografie si mi-a fost depistat un chist ovarian dermoid foarte mic. Mi s-a spus ca nu e urgent sau grav si ca putea fi depistat fara probleme si peste un an. Mi s-a recomandat sa merg la Dna Constantin Roxana.

M-am programat, am asteptat 40 de minute, iar pe parcursul consultatiei eu am intrebat, eu am raspuns.

Dansa s-a uitat pe ecografie, dar nu a observat ca era realizata cu 6 luni in urma. A vrut sa imi prescrie tratament cu anticonceptionale pentru 3 luni, fara a realiza analize in prealabil. Am informat-o ca eram sub tratament cu antidepresive si ca nu pot urma tratament cu anticonceptionale. Asta pentru ca eram eu informata. Dansa nu m-a intrebat nimic initial legat de alte tratamente.

De asemenea, am mentionat ca aveam o secretie ce ma deranja de cateva luni. Mi-a prescris pastile si mi-a spus simplu "Daca vrei sa fim mai catoici decat Papa, ma pot uita la tine.".

M-a trimis sa fac Papanicolau si ecografii unde vreau eu, ca la ei sunt scumpe si nu imi permit.

Prin urmare lucrurile au ramas in aer, iar acum o luna jumatate am fost operata de urgenta. Chistul meu a devenit o adevarata tumora de 20 de cm. Mi s-a facut anexectomie dreapta, iar acum astept rezultatele intrucat exista oarece suspiciuni de malignitate. In plus, sansele de a avea copii au scazut la jumatate. Toate acestea la 23 de ani.

Nu stiu ce fel de medic este in general, dar pe mine nu m-a ajutat.

Ii multumesc lui Dumnezeu ca am intalnit o echipa de medici extraordinara la spitalul Elias. Domnii doctori Parvu Ioan si Sammouh Kaiss si doamna doctor Mirela Titienar. Am intalnit tot suportul si intelegerea si au facut si fac totul spre a ma ajuta.

Multa sanatate tuturor!

Un medic foarte bun
De Sinziana pe 24 Mai 2014

Am nascut cu d-na dr. Roxana Constantin in februarie 2014 prin cezariana si totul a fost foarte bine. Mi-a monitorizat sarcina inca de la inceput si pot spune ca este foarte atenta, recomanda analizele de care ai nevoie si niciodata nu se pune problema de atentii. Asista cu rabdare si nasteri naturale si chiar incurajeaza daca nu apar riscuri. O recomand pe d-na dr. pentru orice problema.

Parere
De Roxana Micu pe 23 Mai 2014

Buna tuturor,

Si eu mi-as dori sa vorbesc doar de bine de d-na doctor ,sincer mi-as dori pentru ca mi-a lasat o impresie foarte buna la primul consult, comparand-o cu alt medic la care am mai fost, dar nu reusesc sa intru in contact pentru o parere la o analiza, ceva imi spune ca totul este pe bani la dumneai si tare mi-as dori sa ma insel.

In cat timp vi s-a raspuns la telefon ori mesaj la dumneai cand aveati nevoie de o parere?

Dr Constantin Roxana - cea mai buna
De Laura D pe 08 Aprilie 2014

Am nascut si eu cu d-na dr. Constantin Roxana in iulie 3013, este nu numai o profesionista ci si un om minunat. Nu lasa nimic la voia intamplarii, se asigura prin analize, controale ca totul este bine. La sfarsitul lui 2013 mi-a operat si mama de fibrom, totul a fost perfect. Este un ginecolog nemaipomenit!

Dr. Constantin Roxana
De Dima Roxana Vladiana pe 21 Februarie 2014

O doamna extraordinara. O adevarata profesionista si cu o inima mare. V-o recomand cu toata caldura si cu toata increderea.

Cel mai bun medic din lume.
De Luci pe 25 Octombrie 2013

O stiu pe Dna dr. din 2003, cand am avut o sarcina oprita din evolutie, iar apoi un ou clar. Era inca rezident atunci la Polizu. Mie mi-a fost mereu ca o mama, mi-am facut si eu analize de adn si restul, iar acum am copii deja maricei datorita dansei. Sarcinile au fost si ele cu trombofilie, mers la Fundeni, injectii cu Clexane si restul, dar a meritat. Nu mi-a cerut niciodata bani, iar cine o face hoata este pacat de Dumnezeu pentru ca toti vom raspunde de minciunile noastre. Am trimis la dansa cel putin 8 prietene de la medici, avocati, someri si nimeni nu s-a plans, toate avem acum copii. La toti doctorii la care ne-a trimis si pentru alte probleme, numai cuvinte de lauda. Eu personal nu cred spusele negative, mai sunt si colege invidioase, oameni nu tocmai bine intentionati. Personal ii dau oricand nota 10 plus. Eu o recomand cu toata increderea si cu toata dragostea de mama pe care o am pentru copiii mei. Un om extraordiar, bun si cald. Iar daca a venit mai repede si n-a stat cu copilul este pentru ca avea gravide cum am fost eu. Multumesc din suflet pentru tot!

Medic exceptional
De Mariana c pe 08 August 2013

Multumesc, doamna doctor pentru tot. Bebeleusul meu este sanatos datorita dvs!

Un om minunat
De Ionela pe 22 Aprilie 2013

Am doar cuvinte de lauda la adresa doamnei dr. Am nascut cu dumneai un baietel minunat si mi-a urmarit sarcina foarte bine ( trombofilie si placenta joasa). Sambata seara la ora 09:00 a venit din afara Bucurestiului ca sa nasc ( bebe a vrut sa vina inainte de termen). Acum 3 saptamani am sunat-o pentru o problema in legatura cu mama si in 5 zile a si operat-o.
Este un medic si un om minunat, cum rar mai intalnesti in ziua de astazi.

Contact Dr. Constantin Roxana

Adresa

-

Reper Acces Metrou Gara de Nord iesirea Gh. Polizu si Piata Victoriei
Tramvai: 24, 20
Troleibuz: 65, 79, 86, 97
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.