• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Constantin Roxana
66 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Constantin Roxana

Dr. Constantin Roxana medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Constantin Roxana medic specialist obstetrica - ginecologie.

ecografie obstretica-ginecologie, mamografie,
obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Polizu

Opinii utilizatori

100% perfect
De Paka pe 21 Noiembrie 2012

Impartasesc toate opiniile pozitive si nu imi vine sa cred opiniile negative. Sunt o pacienta care a nascut cu dna dr. si nu, nu am avut o sarcina usoara, dimpotriva, am avut placenta praevia centrala, placenta s-a maturat inainte de termen etc. Inutil sa va spun ca vorbeam cu dumneai cum vorbeam cu sotul meu, am avut incredere 100% si noua ne-a dat prin gand sa plecam la Viena si am renuntat din convingerea ca suntem pe maini la fel de bune.

Avand risc de histerectomie la nastere, s-a asigurat ca spitalul la care nasteam va comanda sau are din timp un anumit medicament de care stia foarte bine, nu ceva obisnuit, bineinteles.

Am alaptat 1 an si 9 luni datorita sfaturilor dumneai, desi am avut 3 asistente de la neonato alaturi de mine in spital si, ca sa ii raspund celei care spune ca dna dr. a nascut si si-a lasat copilul ca sa faca bani, as vrea sa o intreb: daca ea ar fi trebuit sa nasca cu dna dr, ar fi preferat sa isi schimbe dr. la final de sarcina? sau sa fie tot dna dr alaturi de ea? Nu isi poate lasa pacientele, eu cred ca as fi fost panicata sa aflu ca nu va reveni repede dupa nastere.

Doamna dr. m-a ajutat si cu prb mele de sanatate, de dupa nastere, independente de ginecologie. Am fost si plecati din tara pentru o perioada mai lunga si mi-a raspuns la telefon la orice intrebare si problema aveam legata de alaptare, sani etc.

Este absolut deosebita. Sa mai adaug ca atunci cand te ridici sa pleci din cabinet, se ridica si ea in picioare?

Stiu inca 6 amice care au nascut cu ea, unele cu sarcini dificile, si multumite complet.
si toate suntem foarte pretentioase. Am recomandat-o oricarei cunostinte care mi-a solicitat acest lucru.

Profesionista desavarsita
De Lulu P pe 26 Octombrie 2012

Am fost operata luna trecuta de doamna doctor. Dupa experiente nefericite in alte spitale, am crezut ca pana aici mi-a fost, dar am scapat.

Foarte multumita de doamna doctor
De Liliana pe 21 Octombrie 2012

Buna ziua, tuturor! Imi pare rau sa aud ca exista paciente ale doamnei doctor nemultumite. Eu am ales-o pe dansa sa imi monitorizeze o sarcina cu risc crescut (datorita problemelor mele de sanatate). Nu numai ca a fost foarte atenta si abila de a rezolva toate problemele care au survenit pe parcurs, dar am reusit sa duc sarcina la termen si sa nasc un copil perfect sanatos in deplina siguranta. Am nascut cu dansa prin cezariana, copilul a fost exact la dimensiunile pe care le masurase prin ecografie, iar operatia este foarte estetica (mica si pozitionata foarte jos). A dovedit un interes deosebit fata de mine ca pacienta si mi-a raspuns cu rabdare la toate intrebarile si nelinistile. E adevarat ca datorita numarului mare de paciente, uneori nu se intra la timp la consultatie la dansa, dar acest fapt tine si de sistemul privat de sanatate prost organizat. Preturile consultatilor sunt aceleasi ca peste tot, impuse de clinica, iar analizele pe care le-am avut de facut nu au avut trimitere la o anumita clinica sau la un anumit medic. Per ansamblu, eu m-am simtit in siguranta cu dansa monitorizandu-mi sarcina, am simtit ca face eforturi ca totul sa iasa bine, si, Slava Domnului, asa a si fost!

Catre ElenaP
De Ioana Savu pe 15 Septembrie 2012

Sunt medic. Este fals ca nu trebuie sa intervii. Se fac cauterizari pentru leziuni pe col de zeci de ani, intreaba-ti mama ca se faceau si pe vremuri. Diferenta este ca acum stim ca leziunile pe col sunt date in 97% din cazuri de infectia cu virus HPV si din aceasta cauza facem genotipare sa aflam ce virus este ca sa putem face un follow-up corect a la long. Nu zic sa te duci la dansa, dar mergi la un medic care sa iti faca genotipare si electrocauterizare +- vaporizare laser. Mai departe exista intr-adevar un debate legat de folosirea cremei Aldara, care nu este aprobata pentru leziunile pe col, dar care este cel mai bun imunostimulator de pe piata pe care il putem folosi in aceste situatii. Aldara singura nu rezolva problema, iar alte solutii nu exista. Imunostimulatoare de genul Isoprinosine sunt echivalentul nurofenului in cazurile astea - le dam numai pentru gripa si eventual ca adjuvant la momentul actual in diverse infectii virale. Povestea cu "sunteti tanara si o sa va treaca de la sine" este life-threatening! Femeile tinere scapa de tulpini virale low-risk si din acelea numai unele mai putin agresive. Romania este pe primul loc la mortalitate prin cancer de col uterin in Europa. Daca aveti dubii exista wikipedia!

Date contact
De Edwi pe 04 Septembrie 2012

Buna. Poti sa-mi dai un nr. de telefon al dr.?

Dr. Constantin Roxana
De Alina pe 21 August 2012

Buna Cristina,

Si eu sunt pacienta doamnei dr. Constantin. Tocmai am pierdut o sarcina, iar in urma acestui lucru mi-a recomandat sa fac analizele pentru mutatiile genetice si am fost diagnosticata cu trombofilie. Sincer, m-a cam speriat ce ai zis de dansa. Eu tot la dr. Uscatescu m-am gandit sa merg indiferent ce doctor hematolog o sa-mi recomande.
Nu pot sa spun ca nu am fost tratata bine de dna Constantin, intr-adevar si eu am dat o gramada de bani pe analize, avort, etc. Nu m-a obligat niciodata sa fac analizele la Medlife, ci unde doresc eu. Oricum m-a pus pe ganduri comentariul tau. Daca ai timp si chef as vrea sa vorbim despre trombofilie, poate imi poti da cateva sfaturi. Multumesc.

Doctor Constantin Roxana
De Mirela pe 17 August 2012

Am fost pacienta doamnei doctor Constantin Roxana din saptamana a 5-a de sarcina pana la sfarsitul ei.Ii multumesc ca m-a ajutat sa aduc pe lume o bebelina frumoasa si sanatoasa si in mod sigur si la a doua sarcina tot cu dansa voi naste. Ce sa spun referitor la ce au spus cele doua doamne mai jos-analize ca in orice sarcina au trebuit facute insa chiar daca dansa mi-a spus sa le fac la Medlife. Eu am fost la un laborator cu bilet de trimitere de la medicul de familie care mi-a transcris analizele prescrise de doamna doctor; de fiecare data cand m-am dus cu rezultatul, dansa nu mi-a spus absolut nimic. Numai o singura data m-a trimis sa-mi fac o ecografie morfologica de trim II la domnul doctor Herghelegiu - in rest, toate ecografiile le-am facut in cadrul clinicii la care dansa lucreaza, iar analizele la un laborator de stat. Nu mi-a impus nimic, mergi la colega X sau Y, de la clinica X sau Y - din contra a fost cat se poate de intelegatoare, atenta cu sarcina pentru ca nu a fost usoara in ultima parte a ei.

Dr. Constantin Roxana
De ElenaP pe 15 August 2012

Din pacate trebuie sa fiu de acord cu Cristina. Am avut cateva experiente nefericite cu doamna doctor. M-am dus pentru un control de rutina la Medlife (unde am un abonament de la serviciu). Printre multele analize (Papanicolau, Secretie, Colposcopie) mi-a recomandat sa fac si ecografie intravaginala. Bineinteles ca am fost de acord, daca mi s-a spus ca este necesar. Am fost intr-un alt cabinet in care mi-a recoltat analizele, in timp ce vorbea la telefon (lucru care mi s-a parut foarte neprofesionist si neingienic). Dupa ce a recoltat probele, a vorbit in continuare la telefon si am observat la un moment dat ca a intrebat-o pe asistenta care dintre ele este Papanicolau. S-a uitat un pic la ele si i-a zis de unul dintre ele. Peste 10 zile a urmat surpriza - nu fusesera recoltate bine si a trebuit sa le refac. In fine, trecem peste acest lucru - sa zicem ca se mai intampla. M-am intors in primul cabinet unde am facut ecografia. Mi-a spus ca ecografia este ok, sa vin pentru colposcopie peste cateva zile si am plecat. La casa surpriza - ecografia pe care o facusem era 4D Voluson (care se face doar in sarcina), fapt pentru care am plati 300 si ceva de ron.
Pentru ca la momentul respectiv era prima surpriza, am facut programarea la colposcopie si m-am dus la data cu pricina - in urma colposcopiei mi-a spus ca am o rana pentru care trebuie facuta o interventie urgenta, care nu se putea face decat la Sanador (unde nu as mai fi avut abonament). M-am programat la interventie, doar ca intre timp a trebuit sa imi iau analizele si am aflat ca erau gresite, asa ca am avut o urma de indoiala si m-am mai dus la inca 2 medici pentru colposcopie - rezultatul? Intr-adevar aveam o mica rana pe col, dar ambii mi-au spus ca se rezolva cu tratament si ca interventiile trebuie evitate.

Lipsita de profesionalism si ahtiata de bani si comisioane
De Cristina pe 10 August 2012

Da, ati citit bine titlul opiniei mele, este un medic lipsit de profesionalism, intr-adevar calda si comunicativa, dar asta numai pentru bani si pentru comisioanele pe care le obtine, trimitand pacientele la diferite analize si tratamente care nu isi au rostul..cu alte cuvinte o hoata.Si acum sa va si argumentez opinia mea...am fost pacienta acestei dne doctor si am fost diagnosticata cu trombofilie, in urma unor investigatii extrem de costisitoare.Ei bine, ne-am dorit foarte mult copii, asa ca am fost de acord sa urmez tratamentul pentru aceasta boala in sarcina.Am fost trimisa de aceasta dna doctor sa fac luna de luna niste analize specifice trombofiliei la o alta clinica particulara, la o prietena de-a dansei, care locuieste in Cluj si vine saptamanal in Bucuresti...nu stiu ce aranjamente au aceste dne dr una cu alta si ce bani frumosi obtin de la noi, biete paciente, dar stiu ca sunt platite cu procent din suma analizelor si investigatiilor facute pacientelor.Am urmat bineinteles pe timpul sarcinii, luna de luna, cu mare incredere sfaturile si tratamentul propus de aceste dr, pentru ca in luna 6 de sarcina sa merg la Fundeni, la dna dr. Uscatescu si sa am o mare surpriza....nu aveam nevoie de aceste investigatii!Am fost pacalita de dr. Constantin si prost diagnosticata pentru a mai obtine niste bani frumosi de pe urma mea si a investigatiilor mele.Rusine, rusine, rusine!!!!Am mers la clinica particulara, sperand ca aici lucrurile sunt mult mai clare si mai simple, am preferat sa cheltui foarte multi bani, dar a fost singura data cand am facut prostia asta.Asa ca, in incheiere, va sfatuiesc sa invatati din experienta mea si sa va ganditi de mai multe ori, atunci cand sunteti trimise sa faceti o gramada de analize si investigatii.Incercati sa mai cereti si alte pareri, caci aceasta dna doctor este ahtiata de bani.Nu stiu daca stiti ca in decembrie, a nascut al doilea copil si nu a stat ca tot omul acasa cu bebelusul, ci dupa cateva saptamani s-a reintos la clinica, nu cumva sa isi piarda castigurile si pacientele, ca sa nu mai zic de banii obtinuti la nasteri.A lucrat si la Polizu, dar se pare ca numai pe partea de boli ale organelor genitale, nicidecum pe partea de sarcini si nasteri.

Atenta, bine pregatita, eleganta
De Catalina pe 25 Iulie 2012

Imi pare rau ca ai avut o experienta neplacuta, totusi cerclajul este o rutina, nu este ceva complicat. Iti pot spune ca sarcina mea a fost una dificila si cu riscuri la fiecare saptamana: gemelara, cu riscuri. Dna dr. Constantin s-a purtat exemplar, a avut rabdare, a comunicat, mi-a argumentat atunci cand nu am fost de acord sa urmez niste tratamente, etc.
Datorita dansei am ajuns la 38 sapt si 3 zile, am nascut fara probleme 2 copii sanatosi de 3 kg fiecare. Deci, un medic foarte bun, chiar si in situatii dificile!!

Contact Dr. Constantin Roxana

Adresa

-

Reper Acces Metrou Gara de Nord iesirea Gh. Polizu si Piata Victoriei
Tramvai: 24, 20
Troleibuz: 65, 79, 86, 97
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.