• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Bohaltea Roxana
38 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Bohaltea Roxana

Dr. Bohaltea Roxana medic specialist cu competente in ultrasonografie ginecologica si obstetricala, colposcopie, chirurgie laparoscopica.

Dr. Bohaltea Roxana medic specialist cu competente in ultrasonografie ginecologica si obstetricala, colposcopie, chirurgie laparoscopica.

ginecologie MMF

ginecologie

Life Memorial Hospital

luni: 16:00 - 21:00;
joi: 13:00 - 18:00;
vineri: 14:00 - 16:00

Opinii utilizatori

Dr. Bohaltea Roxana
De Ioana pe 20 Noiembrie 2010

Ca ecografist este foarte buna, dar la nastere naturala te taie.

Dr. Bohaltea Roxana
De Laura draghici pe 13 Octombrie 2010

Multumesc din suflet doamnei doctor pentru tot ce a facut pentru mine, desi nu am nascut cu dansa a fost medicul meu ecografist. Este o doamna speciala, un medic cum rar intalnesti, ti se lipeste de suflet. Eu o iubesc mult abia astept sa il revada pe bebe al meu. Acum are 7 luni si e perfect.

Dr. Bohaltea Roxana
De Dorina pe 24 August 2010

Doamna doctor mi-a monitorizat sarcina si am nascut cu dansa in luna aprilie la Medlife. Totul a fost perfect. E cea mai draguta si amabila doctorita din cate am cunoscut.

Dr. Bohaltea Roxana
De Ditu anca silvia pe 10 Mai 2010

Am nascut prin cezariana cu doamna dr. si totul a decurs foarte bine.

Dr. Bohaltea Roxana
De Sorana Ionescu pe 02 Aprilie 2010

Doamna doctor mi-a urmarit sarcina si tot dansa mi-a facut operatia de cezariana. Nota 100 pe toate planurile.

Dr. Bohaltea Roxana
De Ditu anca silvia pe 09 Martie 2010

Sunt in evidenta doamnei dr. cu cel de-al doilea copil si este o diferenta foarte mare intre doamna dr. si dr. care mi-a urmarit sarcina cu primul copil. Pana acum (36 sapt de sarcina) totul a fost ok si nu cred ca vor fi probleme. Doamna dr. e foarte comunicativa, explicita, dispusa sa lamureasca toate problemele la care aveam nelamuriri si are un standard foarte ridicat de profesionalism. Merg cu incredere la doamna doctor si o recomand tuturor.

Contact Dr. Bohaltea Roxana

Adresa

Calea Grivitei, 365, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.