• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Bohaltea Roxana
38 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Bohaltea Roxana

Dr. Bohaltea Roxana medic specialist cu competente in ultrasonografie ginecologica si obstetricala, colposcopie, chirurgie laparoscopica.

Dr. Bohaltea Roxana medic specialist cu competente in ultrasonografie ginecologica si obstetricala, colposcopie, chirurgie laparoscopica.

ginecologie MMF

ginecologie

Life Memorial Hospital

luni: 16:00 - 21:00;
joi: 13:00 - 18:00;
vineri: 14:00 - 16:00

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.209.40.31

Opinii utilizatori

Un medic excelent si un om deosebit
De Raluca weber pe 14 Februarie 2014

Dupa multe vizite la alti medici renumiti cineva mi-a recomandat-o pe dna. Bohiltea. La prima ecografie a descoperit motivul pentru care nu ramaneam insarcinata si cu tratamentul potrivit, acum avem o minune de fetita. Dansa mi-a urmarit sarcina de la inceput pana la nastere. Nu am cuvinte sa ii multumesc!

Dr. Bohaltea Roxana
De Manuelache pe 11 Septembrie 2013

Buna Silvia. Adresa mea este manuelache@yahoo.com.

Dr. Bohaltea Roxana
De Serban silvia pe 31 August 2013

Buna Manuela. Lasa-mi adresa de e-mail si vb.

Dr. Bohaltea Roxana
De Serban silvia pe 31 August 2013

Buna, Sorana. Da-mi, te rog, adresa ta de e-mail si vorbim.

Dr. Bohaltea Roxana nastere
De Scarlet pe 26 August 2013

Buna tuturor, voi naste la inceputul lunii septembrie cu dna Bohiltea Roxana. As dori sa vorbesc cu cineva care a nascut de curand cu dansa, daca se poate sa imi scrieti pe adresa de mail - iulia.scarlet@yahoo.com. Multumesc.

Dr. Bohaltea Roxana
De Manuelache pe 23 August 2013

Buna, Silvia. Si eu as avea niste intrebari. Poti, te rog sa imi dai o adresa de e-mail? Multumesc!

Dr Roxana Bohiltea
De Sorana03 pe 21 August 2013

Buna Silvia. As avea si eu cateva intrebari legate de nasterea in Municipal cu Dr. Bohiltea, dar vreau sa discutam pe privat. Te rog, da-mi o adresa de mail. Merci.

Dr. Bohaltea Roxana
De SERBAN SILVIA pe 22 Iulie 2013

Am uitat sa precizez ca am nascut la Spitalul Universitar, nu la particular, cu dna doctor si cu toate astea totul a fost perfect, nu ma asteptam la ce citisem pe net (inclusiv asistentele), dar faptul ca a fost dansa acolo in fiecare zi, ca venea la mine in fiecare zi sa vada ce facem a contat foarte mult. Mergeti cu incredere la dansa ca merita toti banii din lume. Daca aveti intrebari sa-mi puneti, tinand cont ca am nascut recent cu dansa, va raspund cu placere.

Dr. Bohaltea Roxana
De SERBAN SILVIA pe 22 Iulie 2013

Am nascut cu dna doctor, prin cezariana, acum 4 zile un baietel frumos si sanatos si pot spune ca este un om cum rar mai intlnesti. Totul a fost minunat, de la primul control si pana la ultima zi de spitalizare. Dumnezeu sa-i dea multa sanatate si sa nu se schimbe niciodata. As naste 10 copii cu dumneaiei. O iubesc din tot sufletul!

Nastere naturala
De Irina Doca pe 11 Iulie 2013

A nascut cineva cu aceasta doctorita natural?

Contact Dr. Bohaltea Roxana

Adresa

Calea Grivitei, 365, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.209.40.31
Site www.medlife.ro
Email office@memorialhospital.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.