• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Bohaltea Roxana
38 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Bohaltea Roxana

Dr. Bohaltea Roxana medic specialist cu competente in ultrasonografie ginecologica si obstetricala, colposcopie, chirurgie laparoscopica.

Dr. Bohaltea Roxana medic specialist cu competente in ultrasonografie ginecologica si obstetricala, colposcopie, chirurgie laparoscopica.

ginecologie MMF

ginecologie

Life Memorial Hospital

luni: 16:00 - 21:00;
joi: 13:00 - 18:00;
vineri: 14:00 - 16:00

Opinii utilizatori

Cel mai bun medic ginecolog!
De Cloca CARMEN pe 07 Iulie 2013

Cand am ramas insarcinata cu primul copil nu stiam la cine sa merg si mi-a recomandat-o o cunostinta. Am fost la dansa si mi-a placut de ea de la prima intalnire. Am nascut in 2009 un baietel prin cezariana, iar la 3 luni am ramas iar insarcinata cu cel de-al doile copil o fetita cu toate ca nu aveam voie dupa o cezariana decat dupa 2 ani. Ne-a monitorizat frecvent si totul a fost foarte bine. Am nascut la termen 40 saptamani o fetita de 3.650 si 50 cm sanatoasa tun cu 6 zile inainte de ziua de nastere a baietelului (adica inainte de 1 an de la prima cezariana cu 6 zile).

Daca prima operatie de cezariana nu ar fi fost facuta corect poate ca nu as fi putut duce acea sarcina la bun sfarsit, dar avind un doctor bunt totul a fost foarte bine. Acum am doi puiuti de 3 si respectiv 4 ani. Ii multumim si ii dorim viata lunga si o recomand cu cea mai mare incredere.

O doctorita nemaipomenita
De Lucia pe 22 Martie 2013

O doctorita cum rar intalnesti. Sunt pacienta dansei si am numai cuvinte de lauda la adresa doamnei doctor! Este foarte atenta, rabdatoare, intelegatoare si disponibila la nevoile pacientei, face totul cu dragoste si daruire si se cunoaste!! Ma bucur mult ca, in sfarsit am intalnit un astfel de medic.

Un super doctor si o super doamna!
De Andreea P pe 11 Iunie 2012

Mie mi-a facut cerclaj in saptamana 20 de sarcina, iar apoi m-a monitorizat si mai atent si si mai des. Insista pentru controale cat mai dese, dar merita, pentru ca doar asa a putut vedea ca e nevoie de cerclaj. Daca nu-mi facea, in mod cert pierdeam sarcina. Am dus sarcina la termen (39 sapt si 3 zile) si am nascut o fetita de 3.5 kg, sanatoasa si voioasa. Acum are 13 luni fetita mea. Cu siguranta tot cu dansa voi naste bebe 2! O recomand cu mare mare drag si incredere!

Incredere
De Cristache cristina pe 08 Iunie 2012

Doamna dr. Bohaltea este un medic exraordinar. Am nascut cu dansa un baietel perfect sanatos, iar acum sunt la a doua sarcina, o sa nasc tot cu dna dr. O recomand! Este un medic profesionist!

Jos palaria!
De Dorina pe 07 Iunie 2012

Un medic foarte bun din punct de vedere profesional, si extrem de disponibil. O poti suna oricand, ii poti trimite oricand un mesaj cu intrebari. Nu lasa nimic la voia intamplarii, previne problemele inainte de a le trata.

Cel mai bun medic ginecolog!
De Clara pe 27 Aprilie 2012

Doamna Roxana Bohaltea a fost alaturi de mine toata sarcina si pe langa competentele medicale deosebite, dansa este un om minunat care m-a ajutat si incurajat .Am nascut fara probleme un baietel sanatos si acum sper sa vina si urmatorul bebe. Este un medic foarte solicitat si s-ar putea sa asteptati pana sa intrati la dansa, dar va spun ca merita sa asteptati oricat! O recomand cu toata caldura!

Dr.Bohaltea Roxana
De Ramona pe 08 Mai 2011

Doamna doctor este un medic extraordinar. Mie mi-a salvat baietelul in ultima clipa si, chiar daca am nascut prematur, copilul e bine. A insistat cu anumite controale pentru a se asigura ca suntem bine si eu si bebe, iar cand au aparut problemele a decis ca bebe trebuie sa vina, caci altfel este in pericol. Doamna doctor isi face meseria asa cum ar trebui sa faca toti medicii si nu lasa nimic la intamplare. La mine a venit in fiecare zi (chiar si sambata/duminica) de la internare (inainte de a naste) si pana la externare si nu mi-a dat drumul acasa pana nu am fost bine si eu, nu numai bebe. Monitorizeaza cu atentie o sarcina si este pregatita profesional pentru orice urgenta - la mine asa a fost. O recomand cu toata increderea si ii multumesc din suflet.

Dr. Bohaltea Roxana
De NEDELEA IONELA pe 19 Ianuarie 2011

Merg la doamna doctor de cand avem 2 luni am avut alt medic si l-am schimbat datorita comportamentului de 2 lei .Mi-a fost recomandata de o prietena si nu-mi pare rau. Nu am intalnit un asa medic intelegator care sa stea sa-ti explice la orice neclaritate si problema pe care o ai. Chiar si cand avea zile proaste si era suparata, nu mi-a vorbit urat sau sa se rasteasca la mine. Mai am o luna pana nasc (prin cezariana) si sunt foarte linistita ca am facut seturi de analize(tot ce mi-a spus ea), e adevarat ca am cheltuit foarte mult pe ele, dar stiu acum ca bebe e sanatos si nu am probleme. O recomand din tot sufletul oricarei viitoare mamici.

Dr. Bohaltea Roxana
De Adita pe 15 Ianuarie 2011

A fost cineva la dumneaiei pentru cauterizare?

super
De Ioana lazar pe 23 Noiembrie 2010

Dna doctor Bohiltea Rozana E a fost cea care mi-a monitorizat cele noua luni de sarcina si desi am avut unele probleme totul a fost perfect doamna doctor a fost extraordinara m-a pupat dupa ce am nascut pe baietelul meu, Darius Florin care a avut 3,850 Kg si un copil foarte sanatos, este un medic extraordinar, care a venit la mine in salon in fiecare zi si in fiecare noapte pe toata perioada spitalizarii.O recomand cu cea mai mare placere oricarei mamici.

Contact Dr. Bohaltea Roxana

Adresa

Calea Grivitei, 365, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.