• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Bohaltea Roxana
38 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Bohaltea Roxana

Dr. Bohaltea Roxana medic specialist cu competente in ultrasonografie ginecologica si obstetricala, colposcopie, chirurgie laparoscopica.

Dr. Bohaltea Roxana medic specialist cu competente in ultrasonografie ginecologica si obstetricala, colposcopie, chirurgie laparoscopica.

ginecologie MMF

ginecologie

Life Memorial Hospital

luni: 16:00 - 21:00;
joi: 13:00 - 18:00;
vineri: 14:00 - 16:00

Opinii utilizatori

Un doctor extraordinar,un profesionist desavarsit,un OM minunat
De ElenaCA pe 22 Octombrie 2018

Doamna doctor a fost alaturi de mine si mi-a supravegheat sarcinile.Cu ajutorul dansei am nascut 3 copii sanatosi,voiosi si optimisti ca doamna doctor.
Intradevar este un medic la care trebuie sa astepti(fie ca mergi la clinica privata,fie ca o cauti la Municipal)
Ecografiile le face cu minutiozitate,urmarind cu atentie fatul.
Cand am nascut gemenii,eu nu am vrut sa o sun deoarece era ora 23.00.A sunat-o sotul meu si dansa a venit la spital.
De fiecare data m-a incurajat,a ras,a glumit.La vizite venea in fiecare zi.Si nu numai la mine,ci la toate pacientele.Am recomandat-o cu toata caldura catre toti cunoscutii.Fina si cateva prietene au nascut cu dumneai.
Odata ce o cunosti,nu mai poti alege alt medic.Pentru ca altul nu va fi la fel de bun!!

Lipsa corectitudinii
De Nicoleta pe 28 Noiembrie 2017

Am fost sunata cu aproximativ 24 ore inainte de a ajunge la cabinetul d-nei dr. Roxana Bohiltea, in Clinica particulara Provita, pentru a fi anunta ca programarea mea, facuta in urma cu o luna, a fost anulata. Motivul a fost simplu ca " buna ziua": d- na dr. avea foarte multe morfologii de facut in acea seara si ar fi intarziat prea mult daca ar fi ramas sa ma vada si pe mine. Nu a contat nici ca optasem pentru o clinica particulara, nici ca deplasarea mea la Bucuresti era din provincie si nici ca rezolvarea problemei mele medicale a fost amanata.
Tot ce mi s-a spus in plus de catre persoana care m-a sunat a fost ca ea nu face decat sa transmita ce a pus-o d- na dr sa transmita...

Nu recomand
De Adriana pe 05 Septembrie 2017

Medic slab

Nastre la MedLife prin Cezariana cu dr Bohiltea Roxana
De Adina pe 31 Iulie 2017

Buna ziua,
Va rog frumos sa-mi spuneti daca a nascut cineva la MedLife cu dna dr. Bohiltea.
Multumesc

Dr. Roxana Bohiltea
De Sabina pe 06 Mai 2017

Recomand cu încredere. Am adus pe lume un băiețel in Martie 2017, perfect sanatos. Am născut prin cezariana la spitalul Municipal si singurul lucru de care nu am fost mulțumită au fost asistentele.

Nu recomand Roxana Bohiltea
De Stefan pe 02 Iunie 2016

Incerc sa imi fac loc printre aceste pareri pozitive si negative. La prima sedinta(in primavara) la Academica(cred ca cel mai scump cabinet de ginecologie) pt 800 ron ne-a tinut 5 minsi a parut extrem de grabita dar prietenoasa. Din pacate sarcina a oprit din evolutie a 2-a zi dupa consult. Si Doamna Bohiltea a putut sa isi mai faca timp de abia dupa 6 saptamani , fara sa ne recomande sa mergem la un consult in alta parte( din lacomie). Sotia mea sunand aproape zilnic pt o programare la acest doctor . Cand am ajuns in sfarsit din noula dansa si a vazut ca sarcina este oprita din evolutie, a inceput sa ne faca disperati si "sa nu mai gafaim" ca suntem tineri. Absolut abject si de neconceput - un monstru. Mai rau este ca a inceput sa dea vina pe sotia mea - ca de ce nu a venit mai devreme, ca ce medicamente a luat in aceasta perioada. Pentru ca a stat 6 saptamani cu sarcina oprita in evolutie sotia mea a avut complicatii serioase, necesitand mai multe operatii - complicatii de care dna Doctor nu s-a interesat absolut deloc. Pentru ca se faceau la stat si dansa nu avea niciun profit.
Un monstru de om, ahtiat dupa bani Doamna Roxana Bohiltea.

Superficiala in relatia cu pacientul si in actul medical!
De Magda pe 11 Februarie 2016

Pe mine m-a dezamagit complet aceasta doamna doctor. Mi-a urmarit sarcina de la inceput si la 5 luni mi s-au rupt membranele. Am sunat-o in seara in care am inceput sa pierd lichid si desi era de garda la Municipal m-a chemat a doua zi la Medlife. Am ajuns totusi noaptea la Municipal si desi a fost sunata de catre cei de la camera de garda nu a binevoit sa vina sa ma vada pana a doua zi cand iesea din garda, la ora 8:00. Cand a venit nu m-a controlat, doar a venit sa ma informeze oficial ca trebuie expulzat copilul, ca oricum il voi pierde pana va fi din nou de garda. In 5 minute a si disparut, probabil ca nu i-a convenit reactia unei viitoate mamici care nu poate accepta cu zambetul pe buze o asemenea veste. Si timp de 2 saptamani cat am ramas in acel spital infect nu m-a vizitat decat de 2 ori, desi garzi facea. Parerea mea e ca este un doctor care nu stie sa relationeze cu pacientul si nici sa reactioneze in momente de criza. Nu o recomand nimanui: medic scump si superficial.

medic Bohiltea Roxana
De Doina pe 16 Ianuarie 2016

Bună! Eu am născut anul trecut cu doamna doctor la municipal si pot spune ca este un medic deosebit,care are grijă de tine si care îşi face extraordinar de bine treaba. Singurul inconvenient este faptul ca este super aglomerata. Foarte multe viitoare mamici o caută dar merită aşteptarea. Recomand cu toată încrederea .

Dr. Bohaltea Roxana
De Anca dita pe 25 Decembrie 2014

Am nascut pe 24.03.2013 cu ea, foarte ok, desi era de garda si nu eram pacienta ei, caci am nascut prematur, a fost bine.

Pro si contra!
De Avi pe 09 Aprilie 2014

Buna, anul trecut am facut IUI cu d-na doctor la Medlife, am ramas insarcinata in ianuarie, la prima incercare, dar am pierdut sarcina in saptamana a 5. In februarie ma chemat la umatoarea inseminare, fara niciun control dupa pierderea sarcinii. La a treia si a patra inseminare deja se mira ca-i vine un reflux.

Am schimbat medicul si prima intrebare a noului medic (de la Giulesti) a fost daca mi s-au verificat trompele dupa avortul spontan. Erau infundate si mi s-au facut 3 inseminari degeaba. Nu degeaba, pe bani multi! Pe de alta parte, d-na doctor era mereu plina de un optimism molipsitor, care imi prindea foarte bine.

Contact Dr. Bohaltea Roxana

Adresa

Calea Grivitei, 365, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.