• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa nr. 13
35 opinii
Localitate:
Sectorul 6
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa nr. 13

Cresa nr. 13 este situata pe Strada Aleea Craesti nr 1, sector 6, Bucuresti.

Cresa nr. 13 este situata pe Strada Aleea Craesti nr 1, sector 6, Bucuresti.

in limita locurilor disponibile

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Cresa nr. 13
De Sorina pe 17 Mai 2010

Ne luam de la gura sa le dam lor.

Cresa nr. 13
De Ionela petrica pe 17 Mai 2010

Cam multa spaga ia directoarea. Este cam corupta. Doamna vin vremuri grele lasati-o mai moale.

Tarife
De George pe 11 Mai 2010

In functie de ce difera tariful la aceasta cresa?

Cresa nr. 13
De Macovei Lucia pe 30 Aprilie 2010

Este cea mai buna cresa pentru bubu meu mic, un zvapaiat de 1 an jumate. Trebuie sa le felicitam pe doamnele care au grija de ei zi de zi pentru ca merita.

Cresa nr. 13
De Grigore mariana pe 20 Aprilie 2010

Este cea mai buna cresa dupa parerea mea am avut ambii copii acolo si am fost foarte multumita si de personal si de conditiile in care sunt ingrijiti copii.

Contact Cresa nr. 13

Adresa

Aleea Craesti, 1, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.777.3370 / 021.214.442.876
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.