• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa nr. 13
35 opinii
Localitate:
Sectorul 6
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa nr. 13

Cresa nr. 13 este situata pe Strada Aleea Craesti nr 1, sector 6, Bucuresti.

Cresa nr. 13 este situata pe Strada Aleea Craesti nr 1, sector 6, Bucuresti.

in limita locurilor disponibile

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Cresa nr. 13
De Romi pe 30 Noiembrie 2010

Sunt un parinte al unui copil inscris la aceasta cresa si sunt foarte multumit.

???
De Anemariama pe 28 Septembrie 2010

Eu nu sunt multumita de aceasta cresa ...am mutat copilul de acolo , nu e asa cum se vede .

Cresa nr. 13
De Veruskamea pe 16 Septembrie 2010

Cea mai buna cresa. Am avut baietelul acolo si sper sa o pot inscrie si pe fetita. Felicitari doamnelor care stau cu ei in fiecare zi pentru ca intr-adevar merita.

Pogram cresa nr. 13
De Andrei pe 28 Iulie 2010

Imi poate spune cineva, va rog, care este programul de la Cresa 13 si daca se sta peste program?

Cresa nr. 13
De Guta florina pe 20 Iulie 2010

Vreau sa dau si eu fetita la cresa 13 din octombrie, in noiembrie incep serviciul. Intrebarea mea este daca o luna de acomodare este suficient si daca ati dat directoarei sau alcuiva de acolo un cadou ceva o atentie, cam cat se da?

Cresa nr. 13
De Marin roxana pe 05 Iulie 2010

Am fetita la aceasta cresa din septembrie 2009 si sunt foarte multumita de absolut totul (educatoare, starea de igiena a cresei, modul in care sunt intretinuti copii, comportamentul copiilor). Daca vrea cineva sa isi inscrie copilul la aceasta cresa ii recomand din toata inima. Succes.

Cresa nr. 13
De Lucia Macovei pe 18 Mai 2010

Tariful este fix 6 RON / zi.

Cresa nr. 13
De Lucia Macovei pe 18 Mai 2010

Tariful este de 6 RON/zi. Dosarele se depun la DGASPC si ei le trimit mai departe. Va anunta ei cand sunt toate ok.

Intrebare
De Vasilescu alina pe 17 Mai 2010

Care sunt tarifele si cine stie cum stiu daca mi-a fost acceptat dosarul?

Cresa nr. 13
De Vasilescu alina pe 17 Mai 2010

Buna, poti sa imi spui si mie ce stii de aceasta cresa. Am depus si eu dosarul pt luna septembrie si astept raspuns. Vreau sa stiu tarifele si conditiile. Multumesc.

Contact Cresa nr. 13

Adresa

Aleea Craesti, 1, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.777.3370 / 021.214.442.876
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.