• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa nr. 13
35 opinii
Localitate:
Sectorul 6
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa nr. 13

Cresa nr. 13 este situata pe Strada Aleea Craesti nr 1, sector 6, Bucuresti.

Cresa nr. 13 este situata pe Strada Aleea Craesti nr 1, sector 6, Bucuresti.

in limita locurilor disponibile

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Pretentii
De Olga pe 12 August 2014

La 6 lei pe zi renuntati la pretentii ca visati cu ochii deschisi. Am copilul aici, dar nu ma astept la minuni! Parinti, nu visati, ca nu exista ceva bun pe bani putini.

Informatii
De Viorel pe 21 Noiembrie 2013

Buna ziua, urmeaza sa-l duc la aceasta cresa, insa nu stiu conditiile, cat de bune sunt, si cat se plateste. As vrea, va rog cei care aveti copilasii inscrisi deja, sa-mi spuneti cat se plateste si cat de bune sunt conditiile aici. Va multumesc!

Cresa Neghinita
De Nicoleta.gageanu pe 05 Noiembrie 2013

Buna ziua,

Ma puteti ajuta si pe mine cu cateva informatii despre cresa "Neghinita" din Dr Taberei? Micutul nostru abia a implinit 1 anisor si am vrea de luna aceasta sa il ducem la aceasta cresa.

Mancare este ok, o mai paseaza (pentru ca noi nu vrem sa mancam decat piureu), cum este personalul? Programul este pana la 18 si vinerea?

informati despre cresa
De Mami de baiat pe 09 Octombrie 2013

Buna mamici, am si eu cateva intrebari despre cresa Neghinita. In primul rand, cum vi se pare cresa de la intrare pana la personal si daca ati intampinat probleme. Eu as vrea sa-mi duc baiatul acolo, dar as avea nevoie de detalii. Sper sa ma poata ajuta cineva cu informatii. Va multumesc!

Felicitari si mii de multumiri
De Rodica mamica gemeni pe 05 Septembrie 2013

Vreau sa le multumesc din suflet doamnelor de la cresa nr. 13 Bucuresti (actual Neghinita). In special, doamnelor de la grupa noastra (Rodica, Ioana si Elena) pentru modul ireprosabil in care s-au ocupat de piticii nostri, pentru toata dragostea pe care le-o ofera copiilor si pentru atentia de care dau dovada. Va multumesc inca o data. Si da, recomand cu toata increderea tuturor parintilor aceasta cresa si personalul angajat. Inca o data mii de multumiri pentru tot.

Rodica.

Despre cresa 13
De Steliana pe 13 Martie 2012

Eu cred ca aceasta cresa este cea mai buna din sectorul 6 recomand tuturor mamicilor sa isi inscrie copii acolo. Eu sunt de parere ca nu ar trebui sa ascultam toate parerile de pe forum si sa mergem personal sa vedem cum sta treaba pentru ca parerile sunt impartite. Copii sunt bine ingrijiti de personal sau nu, ca directoarea ia spaga sau nu astea sunt pareri date de parinti care probabil le-au fost refuzate dosarele. Dar din ce cauza nu spun de ce sunt refuzate dosarele? Pentru ca nu sunt locuri disponibile asta este clar peste tot si la gradinite si la scoli nu avem ce face traim in Romania. Dar nota zece pentru doamna directoare si pentru tot personalul de acolo.

Cresa nr. 13
De Anghel Catalina pe 02 Martie 2012

Am fetita la aceasta cresa din luna septembrie 2011. Este ireprosabil totul. Mii de mutumiri tuturor doamnelor de acolo, pentru ca intr-adevar merita. Fara nici un dubiu este o cresa foarte buna.

Cresa nr. 13
De Oana pe 28 Iunie 2011

Buna, am un baietel de 1 an si 10 luni si as vrea sa stiu cat este pe luna la cresa nr 13? Am citit multe pareri despre aceasta cresa si as vrea sa imi duc baietelul acolo. De asemenea as vrea sa stiu daca se ocupa greu un loc acolo? Va multumesc mult si astept un raspuns daca nu sunt prea insistenta.

E exact ceea ce ne-am dorit
De Lucia Macovei pe 12 Mai 2011

Bubu e la aceasta cresa de aproape 2 ani. e exact ceea ce ii trebuia si ce ne-am dorit pt copilul nostru. E un pusti plin de viata si de energie care probabil acasa ar fi fost trist dar intre copii si alaturi de personalul minunat este cel mai implinit. Le multumim din suflet doamnelor care au grija de copii zilnic si tutturor celor care contribuie la educatia lor.

Cresa nr. 13
De Ioana pe 18 Decembrie 2010

E o cresa buna, ar trebui mai mult respect pentru oamenii care lucreaza acolo, nu stiu cine ar avea atata rabdare cu copii pe bani atat de putini.

Contact Cresa nr. 13

Adresa

Aleea Craesti, 1, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.777.3370 / 021.214.442.876
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.