• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa nr. 13
35 opinii
Localitate:
Sectorul 6
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa nr. 13

Cresa nr. 13 este situata pe Strada Aleea Craesti nr 1, sector 6, Bucuresti.

Cresa nr. 13 este situata pe Strada Aleea Craesti nr 1, sector 6, Bucuresti.

in limita locurilor disponibile

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Părere cresa
De Julie2016 pe 27 Martie 2019

mi am dorit mult sa scriu aceasta părere recenta despre aceasta creșa. Copilul meu merge de 2 sapt aici, deocamdată doar la program scurt. Condițiile Sunt bune, copilul s a adaptat foarte repede, in primele 3 zile a plâns când îl lăsam, apoi nu am mai avut probleme. Țin sa precizez ca am avut emoții Reff la personal, in copil aveam toată încrederea ca va fi ok, dar știam ca va conta foarte mult cum sunt doamnele, Pt o buna adaptare. Nu știu dacă am avut noroc, sau așa Subt toate, însă sunt foarte ok. Copilul este mare 2 ani jum, este un copil echilibrat, independent, care vorbește și povestește tot... dacă ceva nu ar fo fost in regula, Subt sigura ca as fi aflat, sau ar fi refuzat sa mai mearga. Mâncarea este buna, copilul papa tot. Eu Sunt foarte mulțumită pana acum, este schimbat zilnic, curat când îl iau acasă, și foarte entuziasmat. Sper ca aceasta părere sa ajute părinții indeciși, sau care caută referințe actuale Reff la aceasta creșa.

grupa nr3
De Narcis pe 12 Martie 2016

multumesc d nelor;ana maria,marga,mona,ionela pentru profesionalismul de care dau dovada in relatia cu copii si parintii.recomand aceasta institutie cu mare incredere.este foarte curat si frumosin aceasta cresa.initial,ca multe alte mamici,m am gandit ca,fiind cresa de stat,nu prezinta o incredere prea mare.eu sunt o mamica foarte multumita.tot personalul,incepand de la d na directoare si terminand cu dni de la paza,sunt f.amabili,iar copii sunt pe maini bune.recomand cresa aceasta cu convingerea ca toti parintii o sa fie multumiti.copii sunt pe maini bune,,

Parere
De DIDI pe 20 Octombrie 2015

Copilul meu are 2 ani juma, as vrea sa il inscriu la ceasta cresa. face 3 ani la naul in martie si la gradi nu mi-l primeste - cica nu sunt locuri, sa fac cerere de inscriere si sa-l aduc din toamna 2016.
Oare am vreo sansa daca fac cerere acum sa mi-l accepte pana in septembrie? Nu vreau sa crec ca trebuie sa dau spaga ca sa imi inscriu copilul la o gradi/cresa de stat trebuie sa dau spaga :(...

cresa 13
De Angy pe 18 Iunie 2015

Daca vrei sa ma intrebi ceva, fa-o aici, sa se orienteze si alti parinti.

Informatii
De Mihaela pe 07 Mai 2015

Buna Angy, daca mai intri pe acest site si vezi mesajul, da-mi un mail pe adresa mihaela_vladescu87@yahoo.com sau lasa-mi aici adresa ta de mail. As vrea sa te intreb ceva pe privat despre cresa 13. Multumesc!

spaga
De Angy pe 07 Mai 2015

Va anunt ca prin parcurile de copii vorbesc mamici, cum ca au dat bani ca sa le accepte copilul la cresa Neghinita, de la directoare, la cele 3 doamne care se ocupa de copil. Stiu sumele exacte ptr fiecare. Deci, nu mai credeti ca nu se dau atentii si bani. Copilul meu are 1 an si 8 luni si nu l-au acceptat nici acum, mai locuim si in zona.

Multumesc grupei 5
De Loredana pe 22 Ianuarie 2015

Multumesc doamnelor de la grupa 5 pentru toata grija acordata micutului si doresc sa mentionez celor de sus sa le remunereze si sa nu isi mai bata joc cu salariile mici pe care le ofera!

Cresa nr. 13
De Anca G. pe 20 Noiembrie 2014

Va rog sa verificati personalul de la grupa mica de la etajul 1, in special pe d-na Andreea, care bate copii in varsta de 2 ani, tipa la ei, ca sa poata vorbi d-na la telefon, nu isi face meseria pentru care a fost angajata. Va rog sa luati masuri sau voi face plangere la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6.

Cu respect, va multumesc.

Recomand aceasta cresa
De Narcis pe 13 Noiembrie 2014

Am baietelul de o luna si o saptamana la aceasta cresa si sunt foarte multumita. Se vad deja schimbari majore. Are 1 an si 3 luni. Doamnnele sunt dragute si nu favorizeaza pe nimeni, nu le-am dat cadouri, iar baiatul meu nici nu vrea sa mai plece de la cresa cand merg sa l iau, asta inseamna ca ii place, nu?

A fi dragut inseamna a obtine ce doresti
De Catalina pe 12 August 2014

Pareri si pareri, dar nimeni nu spune adevarul despre cum trebuie sa te comporti in societatea romaneasca si ca daca esti atent cu personalul obtii ce iti propui!

Apropo, au salarii mici si nu le stimuleaza cu nimic! Oricum, sunt persoane de nota 10, avand in vedere ca au salarii mici!

Contact Cresa nr. 13

Adresa

Aleea Craesti, 1, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.777.3370 / 021.214.442.876
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.