• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Jiului
61 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Tip:
De stat

Cresa Jiului

Cresa Jiului este situata pe strada Pajura 2C, sector 1, Bucuresti, la intersectia dintre Str Pajurei si Bucurestii Noi, la 5 minute de metrou Jiului.

Cresa Jiului este situata pe strada Pajura 2C, sector 1, Bucuresti, la intersectia dintre Str Pajurei si Bucurestii Noi, la 5 minute de metrou Jiului.

in limita locurilor disponibile

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Apreciere pozitiva
De Andrei pe 02 Februarie 2012

Suntem multumiti de rezultatele oferite de persanalul ingrijitor, inclusiv de conditiile locatiei cresei.

Cresa Jiului
De Laurap2010 pe 21 Aprilie 2011

As vrea sa stiu care sunt tarifele la aceasta cresa. Am un baietel de 1,5 luni. Cu cat timp inainte trebuie sa il inscriu?

Cresa Jiului - tarife
De Mihaela pe 30 Martie 2011

La cresa jiului se plateste 10 lei pe zi 4 mese pe zi. Eu cred ca e ok, noi incepem in aprilie sa nu uit ceva foarte important luna august, e inchisa pt dezinsectie.

Cresa Jiului
De Cristina pe 27 Martie 2011

Ce tarif au mai exact?

Cresa Jiului
De Mirela pe 23 Martie 2011

Sunt mama unui baietel de un an si o luna si doresc sa il scriu pe puiul meu la o cresa. As dori sa stiu cand pot sa il inscriu pe baiat la cresa din jiului pana va face 2 anisori. Cu cat timp trebuie sa il inscriu si cat trebuie sa astept pana voi primi raspuns de la inscrierea copilului. Multumesc anticipat.

Cresa Jiului
De Mihaela pe 05 Februarie 2011

Noi tocmai am fost acceptate la cresa Jiului. Asteptam sa vedem ce se intampla prima impresie a fost chiar foarte buna.

Cresa Jiului
De Mihaela pe 13 Ianuarie 2011

Am tot citit despre cresa Jiului si vad ca sunt pareri inpartite. Eu am o fetita de 1 an si 8 luni si as vrea ca din aprilie sa o dau la cresa. Mami incepe serviciul in mai as vrea sa aflu mai multe detalii despre crese conditii, facilitati, tarife adica mai tot. Va multumesc.

Cresa Jiului
De Mihaela Musetescu pe 03 Noiembrie 2010

Imi pare tare rau ca trebuie sa va contrazic, dar personalul de la Cresa Jiului si, mai ales d-na director si d-na educator Badea Mihaela sunt de un profesionalism cum rar am vazut si cu o dragoste de copii nemarginita. Eu am copilul acolo din luna septembrie si este foarte bine ingrijit. Este adevarat ca trecem prin calvarul racelilor ce apar la intrarea in colectivitate, dar asta se intampla peste tot.

Cresa Jiului
De Rotatu Tatiana pe 30 August 2010

Din prima o impresie proasta, mai ales doamna directoare care nici macar nu stie sa discute cu parintii care vin acolo, foarte infumurata, lasa de dorit.

Cresa Jiului
De Stoica Cristina pe 21 Aprilie 2010

Am o parere foarte buna. Baietelulmeu, merge de cand avea 1 an si 9 luni, adica de vreo 6 luni si jumatate. Mancarea e foarte buna, copilul mananca bine, a luat in greutate. Se ocupa si de el, deseneaza, coloreaza, are activitati educationale potrivit varstei lui. Vorbeste, comunica, mananca singur si se imbraca aproape singur. I-a priit cresa. Iar,controlul epidemiologic, e bine facut. Nu mi s-a imbolnavit la cresa.

Contact Cresa Jiului

Adresa

Pajurei, 2C, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Intersectia dintre str Pajurei si Bucurestii Noi

Metrou Jiului
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.