• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Jiului
61 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Tip:
De stat

Cresa Jiului

Cresa Jiului este situata pe strada Pajura 2C, sector 1, Bucuresti, la intersectia dintre Str Pajurei si Bucurestii Noi, la 5 minute de metrou Jiului.

Cresa Jiului este situata pe strada Pajura 2C, sector 1, Bucuresti, la intersectia dintre Str Pajurei si Bucurestii Noi, la 5 minute de metrou Jiului.

in limita locurilor disponibile

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Pentru inscriere
De Madalina pe 10 Octombrie 2013

Am fetita de 8 luni si ma intereseaza pentru a o inscrie despre taxele lunare si program,etc. Daca imi poate spune cineva. Va multumesc!

Cum va descurcati la cresa?
De Daniela stefan pe 26 Septembrie 2013

Buna ziua, la toate mamicile. Am si eu un baietel, Lucas, la gupa mare B, care momentan nu s-a integrat foarte bine. Daca sunt mamici care sunt in aceesi grupa cu baietelul meu poate imi da sfaturi cu privire la o integrare mai buna. Nu vrea sa doarma la pranz acolo si ii deranjeza si pe ceilalti. Daca stiti ca trebuie sa fiu atenta cu doamnele ingrijitoare si in ce mod va rog sa-mi spuneti. Astept si alte sfaturi. Va multumesc.

Cresa Jiului
De Monica pe 26 Septembrie 2013

Si eu pot sa spun ca sunt incantata de aceasta cresa. Dupa trei zile sunt multumita chiar daca Edy mai plange dimineata de maine trecem pe program lung, avem emotii, dar o sa trecem si peste asta. Asa este, doamnele ingrijitoare si binenteles d-na educatoare sunt experimentate in acest job si fac tot posibilul ca piticii sa se simta bine si fara parinti. Incepem si noi gimnastica si engleza. El nu a facut inca enterocolita, dar nu se stie ca sincer de la efort, zic eu ca plinge de dimineata ca de altfel toti copii imi varsa un pic, dar mergem in continuare si am luat mucisori, dar ne tratam preventiv cu ser fiziologic sa nu complicam lucrurile, febra nu avem. Va pup si va tin la curent.

Impresii dupa prima luna
De Adasoare pe 25 Septembrie 2013

Revin cu info, pentru mamici / tatici curiosi.

Mie-mi place aceasta cresa si cred ca am facut o alegere buna sa inscriu copilul acolo.

Matei a mers la cresa din prima zi, 1 septembrie, si a stat la program intreg in fiecare zi (8:30-18:00); s-a acomodat, la fel ca orice copil, mai scanceste dimineata, insa dupa amiaza il gasesc tot numai un zambet, sporovaieste cu d-nele ingrijitoare, iar la plecare le imbratiseaza si uneori le da si cate un pupic. Mie asta-mi spune ca e fericit cu ele. Uneori prin week-end mai incepe cu: "chesa, copii" :)

Referitor la cresa in sine, e curata, clasa copiilor e spatioasa, dormitorul si sala de mese sunt separate, mancarea pare sa fie ok, meniu diversificat si destul de bogat pentru 2 ani. Copilul s-a imbolnavit o sigura data, o enterocolita neplacuta, insa nu cred ca a luat-o de la cresa, si mai degraba din parc sau din alte spatii deschise aglomerate.

Apreciez foarte mult dedicarea doamnelor ingrijitoare; sunt foarte sufletiste, toate 4 (2 dimineata si 2 dupa-amiaza), se vede ca au exeprienta lucrului cu copii si nu s-au ferit sa ma ajute cu sfaturi si recomandari pentru a face integrarea copilului in colectiv mai usoara.

Urmeaza sa facem si ceva ore de engleza (sunt curioasa tare ce va iesi :)) si gimnastica, lucru de apreciat ca incep cu educatia asa devreme.

Una-peste alta, recomand cu incredere cresa Jiului, daca aveti intrebari la care n-am raspuns mai sus, scrieti-mi.

Toate bune si copilarie fara griji picilor vostri!

Am inceput
De Elena_alis pe 16 Septembrie 2013

Am inceput si noi. Azi e prima zi si m-au trimis acasa. Acum stau si citesc pe net opiniile voastre. Astept sa o iau de acolo la pranz si sa vad si parerea ei. Bafta tuturor mamicilor si piticilor!

Cresa Jiului
De Monica pe 12 Septembrie 2013

Buna, si noi ne-am inscris la aceasta cresa urmeaza sa ducem analizele incepem probabil luni sau marti, avem un baietel de 2 ani si o luna, deci cred ca va fi coleg de grupa cu Matei Despre cresa am auzit numai lucruri bune, am ceva emotii, dar sunt optimista, sunt convinsa ca se va integra foarte repede si va invata foarte multe lucruri. Va pupam si va tinem la curent.

Prima zi la cresa
De Adasoare pe 19 August 2013

Dragelor,

in septembrie incepem si "noi" cresa, "noi" insemnand Matei de 2 ani. Am citit numai de bine, desi posturile sunt majoritar din anii trecuti.

Mai merge cineva de aici la aceasta cresa? Ce mi-ati putea spune despre ea si, avand in vedere ca incepem pe 2 septembrie, ce recomandari aveti legat de hainute, incaltati si bagajul de fiecare zi.

Multumesc tare mult,

Ada

Super cresa, super personal
De Ioana pe 20 Iunie 2013

Recomand cu toata increderea cresa Jiului! Fetita mea merge la cresa de la 1 an si 9 luni, acum avem aproape 3 ani si am evoluat foarte mult! Stim cantecele, poezii, avem toate deprinderile foarte bine formate chiar de la inceput, mergem cu drag acolo in fiecare zi si avem amintiri foarte frumoase de la serbarile si petrecerile organizate de doamna educatoare.

Cresa Jiului
De Laura pe 24 Martie 2012

Am o fetita de 1 an si 10 luni si de pe 2 aprilie va incepe cresa. O sa va anunt cum este, am emotii mari, dar am auzit numai lucruri bune. Inclusiv de la 2 colege de serviciu care au si ele copilasii acolo.

Foarte multumiti
De Carmen pe 06 Februarie 2012

Suntem extrem de multumiti si Adelei ii place foarte mult. A evoluat mult de cand am adus-o aici, nu a plans niciodata si abia asteapta sa le vada pe "fete" - cele care ii ingrijesc pe copii si pe prietenii ei. Mi-ar placea sa fie mai multe crese asa.

Contact Cresa Jiului

Adresa

Pajurei, 2C, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Intersectia dintre str Pajurei si Bucurestii Noi

Metrou Jiului
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.