• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Jiului
61 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Tip:
De stat

Cresa Jiului

Cresa Jiului este situata pe strada Pajura 2C, sector 1, Bucuresti, la intersectia dintre Str Pajurei si Bucurestii Noi, la 5 minute de metrou Jiului.

Cresa Jiului este situata pe strada Pajura 2C, sector 1, Bucuresti, la intersectia dintre Str Pajurei si Bucurestii Noi, la 5 minute de metrou Jiului.

in limita locurilor disponibile

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Cresa Jiului
De Oana pe 08 Iulie 2014

Sincer cel mi nasol la cresa asta este mancarea de 2 lei. Cum ii poti da unui copil de 1 si 8 luni mar zi de zi la ora 10? Sau placinta cu branza acra? Nu este totul roz asa cum vor unele persoane care au sris sa para.

Jos palaria pentru Doamna Ligia Popescu si pentru cele 3 ingrijitoare ca una lasa de dorit, ea asteapta tot timpul cate un cadou.

Iar de "asa zisa asistenta" nu pot sa spun decat ca a studiat medicina la tara dand cu sapa.
Nu inteleg de ce nu se unesc toti parinti sa se schimbe meniul asta, sincer o mancare de nici catelul nu o papa.

Nu va recomand cresa asta pentru ca sigur copilul va sta acasa mai mult acasa decat la cresa.

Iar legat de asistenta daca primeste ceva gras primeste copilul si cu febra sau racit, nu conteaza ca mai sunt alte gaze micute care se pot imbolnavi.

Nu inteleg de ce nu exista un loc de joaca?

Iar programul de somn de jum de ora. Un copil trebuie sa doarma 2 ore.

Informatii la zi, dupa 1 an de cresa
De Adasoare pe 07 Iulie 2014

Dragelor si dragilor,

iata ca am ajuns aproape de sfarsitul primului si singurului an de cresa si pot sa ajut cu informatii pe cine are nevoie.

Sper sa punctez raspunsuri pt toate intrebarile, dar daca-mi scapa ceva, scrieti-mi.

- in primul rand, inscrierea se face in martie pentru anul urmator, dar sunt si cazuri cand se poate face in cursul anului, daca sunt locuri de discutat cu dna directoare, dupa caz;

- tariful este de 11 lei/ zi, program intreg de la 6-18 (in cazul nostru 8-18). Eu iau copilul zilnic la 6 fix ca mai devreme nu ajung;

- etajul 3, dna educatoare Ligia Popescu si 4 dne infirmiere carora eu nu le pot reprosa nimic pentru ca vad evolutia copilului;

- grupa de 20-27 de copii, dar nu sunt niciodata atatia in acelasi timp; as zice ca sunt cam 15/ zi. Dna educatoare e de dimineata (la 7:45-8 e deja acolo) si pana la 4, iar infirmierele (asa se numesc, desi e nedrept, ca sunt ca niste bunicute pt copii) lucreaza in 2 ture, 2 dimineata si 2 dupa amiaza;

- 4 mese/ zi: mic dejun, fructe, prand preparat in house, gustare dupa amiaza;

- dormitor si bucatarie separate de clasa de activitati;

- patuturi individuale in 2 dormitoare;

- adaptarea nu se face de azi pe maine decat in cazuri speciale de copii foarte sociabili, cred eu. dureaza de la cateva saptamani la 2-3 luni, e mic copilul, ce sa-i ceri? - din fericire rabdare si dedicare este asa ca se va integra. in ultima instanta duceti jucaria preferata la inceput pana se obisnuieste. pe parcurs e musai sa renunte la ea acolo ca sa socializeze cu copii;

- antrenamentul la olita se face la cresa - nu stresati copii aiurea, ca sunt mici, orice-ar zice oricine - copilul meu a facut cand a considerat el ca e momentul - pana in martie, 2 ani si 7 luni nici nu mi-am batut capul, dar dnele infirmiere de la cresa mi-au zis ca e momentul sa incep si ca ele ma sustin. I-am dus chilorei, schimburi multe sa aiba si asa a inceput. La cresa a invatat sa faca la olita si tot la cresa a dormit prima data fara scutec. A durat 2 saptamani. Mai scapa uneori pe el, pishu doar, dar rar. Cele 3 scutece pe care le-am dus acum 2 luni cred sunt in continuare la dulapior, dovada ca doamnele sunt sarguincioase si nu cedeaza dupa primul accident de facut pe el. Parerea mea e ca si copiilor le e mai usor sa invete daca merg in grup la olita si vad unii la alti. Acum imi spune el cand vrea sa faca (uneori se trezeste noapte si cere la baie);

- dpdv imunitate a fost, greu, a racit des, cred ca pana in aprilie, jumatate din timp l-a petrecut acasa, dar ma asteptam sa fie asa - incarcati-va cu rabdare si pregatiti solutii de backup caci va fi nevoie sa mai stea si acasa - de fiecare data cand au fost asemenea probleme sau orice altceva am fost sunata si mi s-a cerut acordul pentru administrare Panadol, de exemplu, sau ca a facut febra;

- exista asistenta medicala care intervine in caz de probleme. tot ea face triajul dimineata (intreaba copii/ se uita la ei (dar mai din avion asa daca nu insistati sa se uite la ceva anume);

- doamna directoare este medic si va asigur ca este un om deosebit - nu i-am dus niciodata nimic si nici nu mi-a lasat impresia ca asteapta ceva. Jos palaria;

- se face gimnastica si engleza, optional, contra cost;

- se organizeaza excursii, teatru de papusi cam o data pe luna;

- faptul ca au educatoare la cresa mie mi se pare excelent: a invatat cantece (acasa canta toata ziua, de altfel), poezii, picteaza, coloreaza;

Una peste alta, eu sunt multumita. Al doilea copil va merge tot la aceasta cresa si obligatoriu, la aceeasi dna educatoare si echipa de infirmiere daca le mai prind inainte de pensionare.

Sper sa va fi fost de folos, daca aveti alte intrebari, va rog sa-mi spuneti.

A

Grupa
De Cristina pe 02 Iulie 2014

Oare cati copilasi sunt intr-o grupa?

Cresa Jiului
De Bajenaru cistina pe 21 Iunie 2014

Fetita mea, a fost ieri prima data tot la doamna Stan. Nu stiu ce sa spun. Tu inca il ai acolo pe puiul tau? As vrea sa stiu cum a evoluat si daca ai mai gasit semne pe el.

Cresa Jiului
De Mihaela pe 09 Mai 2014

Am inceput de trei zile si nu se acomodeaza deloc. Dna educatoare este extrem de ciubucara, aproape ca-ti spune in fata ca trebuie sa-i dai. Azi am luat copilul si acasa am descoperit niste semne mai ciudate pe gat si spatele lui. Pe gat le-am vazut de acolo si cand am intrebat-o pe doamna s-a facut ca nu ma aude, nu stiu ce sa cred si ce sa fac, astept sa vad si saptamana viitoare.

Nu sunt singura persoana nemultumita, am mai discutat ci doua mamici si nici ele nu sunt incantate una chiar a auzit ca tipau rau la ei. In tipete si racnete nu cred ca un copil ar fi incantat sa stea acolo. Astept din suflet si alte pareri. Repet, pe educatoare o cheama Dana Stan, e la etajul 4.

Acomodare
De Silvia pe 08 Mai 2014

Inscrierile se fac cu o luna sau doua inainte. Noi am inceput de 3 zile. Ne acomodam greu. Daca poate cineva sa zica cum e cu acomodarea asta.

Pareri despre cresa si personal
De Mihaela pe 04 Mai 2014

Buna mamici! De saptamana viitoare imi duc si eu piticul la cresa. Are 1 an si 8 luni. Sunt foarte speriata, pe doamna educatoare o cheama Dana Stan. Mai e cineva la dansa? Piticul meu se acomodeaza greu cu persoanele straine, iar doamna mi s-a parut putin cam rece. Astept pareri. Multumesc.

Inscriere
De Cristina pe 30 Aprilie 2014

Eu mi-am inscris fetita chiar azi si incepem in septembrie.

Inscriere cresa
De Monica pe 07 Aprilie 2014

Buna ziua,
Cine imi poate spune cum se fac inscrierile la cresa, si cu cat timp inainte ?
Multumesc mult

Cresa Jiului
De Cristina pe 03 Noiembrie 2013

Am si eu o intrebare pentru mamicile care au copii la cresa Jiului. Copii fac la olita sau nu?
Al meu incepe in martie si nu vrea sa faca la olita. Cum se comporta personalul cu cei care nu fac la olita, ii schimba des sau ii lasa asa pana isi aduc aminte? Multumesc!

Contact Cresa Jiului

Adresa

Pajurei, 2C, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Intersectia dintre str Pajurei si Bucurestii Noi

Metrou Jiului
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.