• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Jiului
61 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Tip:
De stat

Cresa Jiului

Cresa Jiului este situata pe strada Pajura 2C, sector 1, Bucuresti, la intersectia dintre Str Pajurei si Bucurestii Noi, la 5 minute de metrou Jiului.

Cresa Jiului este situata pe strada Pajura 2C, sector 1, Bucuresti, la intersectia dintre Str Pajurei si Bucurestii Noi, la 5 minute de metrou Jiului.

in limita locurilor disponibile

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Halal Cresa
De Radu Irina pe 19 Iulie 2017

Nu recomand aceasta cresa!! pe langa faptul ca se primesc copii bolnavi, mai nou sunt ingrijitoare care lovesc copii!!! fetita mea de 2 ani, s-a trezit noaptea de 4 ori plangand de nu puteam s-o linistesc si urla, plangea si refuza categoric sa mai mearga la cresa! nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost si este in sufletelul ei cand vede cum tipa unele iingrijitoare la copii, ii bruscheaza si loveste!!! sa fie traumatizata copila! nu stiu cum sunt cresele particulare, dar cele de stat sunt ordinare, angajeaza ca ingrijitoare si educatoare, toate specimenele care dau spaga!! daca tineti la copiii vostri, mergeti la alta cresa, EXCLUS ASTA!!!

Intrebare
De Oana pe 04 Iulie 2017

Buna ziua, cand se fac inscrierile? Pot veni maine cu copilul sa il înscriu? Multumesc

Buna ziua
De Oana pe 04 Iulie 2017

as vrea sa imi înscriu baietelul, cat este taxa de inscrieri, si cat platesti pe an mult multumesc!

Intrebare
De Ioana pe 02 Iulie 2017

Buna ziua,as vrea saa imi inscriu si eu baietelul la cresa as vrea sa styu care sunt tarifele cum este personalul de akolo daca se poarta frumos cu copiii...

Intrebare
De Ioana pe 22 Mai 2017

Buna ziua! As vrea sa imi inscriu si eu baietelul la aceasta cresa si as vrea sa aflu cateva pareri. Este ok mancarea? Avem voie sa le aducem mancare si de acasa? Doamnele ingrijitoare se poarta frumos cu ei? Multumesc

Foarte buna
De Elena pe 12 Mai 2017

băiețelul meu merge la aceasta cresa din februarie și sunt mulțumită de personal ,meniul este altul în fiecare zi

Bun
De Raluca pe 27 Februarie 2017

Baietelul nostru merge la aceasta cresa de cand avea 10 luni si jumatate. Am fost, si suntem in continuare, fosrte incantati de conditii si personal. @ Florin: tariful este de 12 lei pe zi (alocatia de hrana). programul este de la 7:00 la 19:00 cu liber in zilele legale de la stat si 1 luna vacanta de vara (luna august)

Informatie
De Florin pe 03 Februarie 2016

Buna ziua!Am si eu o intrebare la parintii care au sau au avut copii la aceasta cresa.Ce tarife practica,mai exact ma intereseaza programul pana la ora 18?

recomand
De Andreea pe 20 Ianuarie 2016

baietelul meu merge de 5 luni deja si sunt foarte multumita. personalul in majoritate este amabil si are grija la cei mici.

recomand!
De Liliana pe 11 Septembrie 2015

Noi deja am "absolvit" cresa, de luni incepem gradinita. De la 11 luni baietelul meu a frecventat Cresa Jiului, iar luna asta face 3 ani. Noi am fost foarte multumiti, si de conditii, si de personal. Varsta de la care primesc copii cred ca si de la 6 luni, am vazut bebelusi mai mici decat al nostru (11 luni)si pana la 3 ani. Cresa are program de la 06.00 - 18.00, de luni pana vineri. Este si grupa saptamanala. Nu are vacanta decat de sarbatorile legale si luna august.
Ref. la bolile din colectivitate, sincer, tine de fiecare copil in parte. Eu I-am avut pe ambii copii la aceasta cresa, n-au racit decat foarte rar, pe cand alti colegi de ai lor din grupa raceau si lipseau frecvent.
In ce priveste mancarea, ai mei au pus in greutate pe parcursul celor 2 ani de cresa si au crescut asa cum s-ar fi cuvenit varstei lor.
Recomand cu caldura!

Contact Cresa Jiului

Adresa

Pajurei, 2C, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Intersectia dintre str Pajurei si Bucurestii Noi

Metrou Jiului
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.