Parintii adolescenti ajutati de masajul bebelusilor lor

/ / Modificat: 2012-11-20
Parintii adolescenti ajutati de masajul bebelusilor lor

Sa fii adolescent nu este usor deloc, dar sa fii si parinte in acelasi timp este extrem de greu. Cei care hotarasc sa nu isi dea copilul spre adoptie dovedesc un curaj remarcabil si au nevoie de tot sprijinul familiei si al cunoscutilor.

Masajul pentru bebelusi reprezinta un plus important care se poate adauga programelor adresate parintilor adolescenti. Masajul este un mijloc minunat de a comunica si de a cunoaste mai bine copilul. Clipele petrecute in timpul sedintelor de masaj alaturi de aceasta mica fiinta din viata noastra capata o semnificatie aparte.

Un simplu masaj de relaxare este suficient pentru a obtine multiple beneficii atat pentru parinte, cat si pentru copil. Ei devin practic o echipa unita care creste si se dezvolta in acelasi timp. In acest mod copilul poate beneficia de un start optim, profitand la maxim de toate beneficiile de ordin fizic si psihic ale masajului pentru bebelusi.

Miscarile de masaj sunt simple si intuitive, motiv pentru care parintii le pot executa cu usurinta si le pot include in rutina zilnica fara probleme. Masajul pentru bebelusi promoveaza formarea unui atasament securizant, dezvoltarea armonioasa fizica si psihica, precum si o stare generala de bine.

Nu uitati ca atingerea este cea care pune bazele modului in care copilul vostru va comunica cu mediul inconjurator. Este inceputul sentimentului de iubire de care copilul are nevoie si pe care il doreste de la viata. Invatarea si practicarea masajului pentru bebelusi poate constitui fundatia unei experiente zilnice minunate pentru parinti si copii pe parcursul primilor sai ani de viata.

Mirela Dragota

Instructor de masaj pentru bebelusi

www.masajbebe.ro

http://www.facebook.com/masajbebe

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Masaj bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre