Tu stii cate beneficii are cantatul la un instrument muzical pentru copilul tau?

/ / Modificat: 2023-11-02
Tu stii cate beneficii are cantatul la un instrument muzical pentru copilul tau?

Pentru copii, studierea unui instrument muzical inca de la varste fragede produce stimularea memoriei vizuale, motrice si auditive si dezvolta in acelasi timp sensibilitatea, prin cresterea expresivitatii abstracte.

Cantatul la un instrument dezvolta de asemenea si concentrarea integrarii sunetului cu miscarea corecta a degetelor si internalizarea sunetului reprodus.

Totodata se dezvolta rabdarea, prin repetarea pasajelor muzicale, disciplina prin intermediul cantatului impreuna si spiritul de echipa.

Studiul unui instrument dezvolta inteligenta emotionala, creativitatea, stima de sine, capacitatea de concentrarea si ajuta copilul sa isi depaseasca emotiile.

DE CE SA ALEGI BOEM CLUB PENTRU CURSURILE DE MUZICA ALE COPILULUI TAU

Cantatul la chitara

Scoala de Muzica Boem Club este singura Scoala de Muzica Privata din Romania autorizata de catre Ministerul Educatiei, implementand standardele educationale solicitate de catre ARACIP.

La cursurile Scolii de Muzica Boem Club avem grija sa integram studiul muzicii intr-o maniera potrivita fiecarui cursant si totodata creativa, prin folosirea unor instrumente muzicale adecvate, care sa motiveze cursantii.

La lectiile de pian folosim exclusiv pianine clasice, pentru o buna dezvoltare a sunetului si a touche-ului.

Scoala de muzica Boem Club pune la dispozitie cursantilor de la pian posibilitatea inchirierii sau cumpararii de piane si pianine la preturi speciale pentru ei, astfel incat sa poata avea instrument pe care sa exerseze acasa.

Totodata, am dezvoltat programul de teoria muzicii si cor, ore de grup, unde cursantii au posibilitatea completarii cunostintelor dobandite la lectiile de muzica individuale, cu teorie muzicala si experimentarea cantatului din voce, pe grupe.

Programa scolii asigura o dezvoltare optima uniforma la nivelul intregii scoli, fiecare cursant fiind indrumat in conformitate cu abilitatile sale muzicale, cu scopurile pe care si le traseaza si cu timpul pe care il poate aloca acestei activitati.

Datorita celor 14 ani de experienta in lectii de muzica, transpunem muzica in lectii de muzica adecvate si accesibile tuturor cursantilor care ne trec pragul.

In aceasta perioada ne pregatim intens pentru Concertul recital de Craciun, unde cursantii vor impartasi prietenilor si familiei ceea ce au invatat in prima parte a anului scolar.

SCOALA DE MUZICA BOEM CLUB ESTE SI VA RAMANE LOCUL UNDE INCEPE MUZICA !

Pentru inscrierea la cursurile de muzica de la Boem Club, sunati la nr de telefon 0735641594 sau trimiteti e-mail pe adresa receptie@boemclub.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cantat Beneficii Cursuri de muzica

Articole recomandate

Citeste si despre