Cum depistam infestarea cu paduchi si cum scapam de ei?

/ / Modificat: 2013-10-18
Cum depistam infestarea cu paduchi si cum scapam de ei?

Gama Paranix contine 3 produse ce garanteaza eliminarea paduchilor de cap in cel mai scurt timp: spray, sampon si pieptene special anti-paduchi. Astfel, copiii infestati evita perioada de izolare, experienta este mult mai putin suparatoare, iar tratamentul este mai eficient in comparatie cu metodele traditionale. Ei isi pot relua activitatea cotidiana in cel mai scurt timp.

Produsele Paranix nu contin insecticide, motiv pentru care paduchii nu pot dezvolta rezistenta la produs, si pot fi folosite de catre toti copiii cu varsta peste 2 ani si de catre adulti. Avand un continut de uleiuri minerale si siliconice, Paranix are o dubla actiune asupra parazitilor:

  • Sufocare: Uleiul siliconic are efect de sufocare asupra paduchilor prin blocarea traheei si a cailor respiratorii.
  • Deshidratare: Uleiurile minerale deshidrateaza paduchii de cap si ouale acestora prin solubilizarea cerii naturale a epicuticulelor.

In doar 15 minute in cazul spray-ului, respectiv 10 minute in cazul samponului, paduchii si ouale acestora sunt eliminati definitiv. Produsele se aplica usor si pot fi utilizate din nou fara niciun risc in cazul reinfestarii de la alte persoane. Este recomandat tratamentul intregii familii in aceeasi zi, deoarece paduchii se transmit cu usurinta.

Cine poate contacta paduchi?

Contrar prejudecatilor, paduchii nu fac discriminari intre parul curat sau murdar, preferand de cele mai multe ori parul curat. Ei se raspandesc foarte usor atat prin contactul direct cu parul infestat, cat si prin contactul indirect cu obiecte cum ar fi prosoape, asternuturi, pieptene, esarfe etc.

De aceea paduchii reprezinta o problema comuna, toata lumea putand contacta acest parazit. Copiii din ciclul primar sunt cei mai expusi deoarece stau foarte mult in contact direct, la locurile de joaca.

Cum depistam infestarea cu paduchi?

Uneori infestarea cu paduchi nu este insotita de mancarime la nivelul pielii capului. De aceea, pentru depistarea paduchilor, cea mai sigura metoda este verificarea cu pieptenele Paranix, deoarece acestia se fixeaza foarte aproape de radacina firului de par si au o culoare translucida, devenind rosii-maronii dupa ce se hranesc cu sange. Pieptenele Paranix este construit special pentru a depista paduchii si ouale acestora si ajuta la indepartarea acestora. El vine cu o lupa incorporata, are dinti lungi din metal si o perie pentru a curata pieptenele dupa folosire.

Acum puteti profita de pachetul promotional Paranix spray + pieptene GRATUIT. Pachetul promotional este disponibil in farmacii si pe site-ul www.omega-pharma.ro.

Pentru mai multe informatii accesati: www.paranix.ro si pagina de Facebook PARANIX Romania.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Paduchi copii

Articole recomandate

Citeste si despre