Pandy Toys - Aducem Bucurii Prin Jucarii!

/ / Modificat: 2021-10-21
Pandy Toys - Aducem Bucurii Prin Jucarii!

Ne plac jocurile si jucariile :) Si noua si copiilor nostri. Mai ales lor... :)

Asa ca am facut cel mai prietenos magazin online cu jocuri si jucarii - Pandy Toys. Speram sa va placa si voua!

Magazinul online Pandy Toys comercializeaza o gama variata de Jucarii Originale precum si alte produse specifice pentru copii de cea mai buna calitate.

Depunem eforturi sustinute sa va punem la dispozitie cele mai noi si cele mai frumoase jucarii.

Oferta noastra cuprinde peste 10.000 de jucarii de calitate, de la Jucarii Creative, Educative, Jucarii Figurine, Jucarii de Rol, Papusi & Accesorii Papusi, Jucarii Masinute pana la Spatii De Joaca si Vehicule de Exterior.

Din portofoliu nostru de produse, puteti alege cele mai noi si cautate jucarii BRUDER, PLAYMOBIL, Schleich, Spin Master, LEGO, Hasbro, Mattel, Step2, Ravensburger si multi altii.

Gama de produse este in linie cu jucariile propuse spre comercializare de catre respectivii producatori, jucarii conforme pentru piata din Romania.

In sectiunea de oferte speciale ale magazinului veti gasi constant reduceri si oferte speciale din cele mai diverse.

Clientii care au apelat pana acum la serviciile noastre, se declara foarte multumiti si incantati de magazinul Pandy Toys.

Opinii reale ale clientilor nostri cu privire la magazinul Pandy Toys, putetiti citi accesand urmatorul link. Recenziile sunt gestionate de catre Yotpo, autoritate independenta si echidistanta in domeniul Client Customer Care.

CUMPARA CU INCREDERE! PENTRU CA... 

  • Afisam informatiile de contact (denumirea firmei care detine site-ul, numarul de inregistrare la Registrul Comertului, Codul de Identificare Fiscala, Capitalul Social, Adresa postala completa a sediului social, numere de telefon si adrese de e-mail la care reprezentantii magazinului pot fi contactati, programul de lucru cu publicul).

  • Oferim detalii complete despre procesul de cumparare (care sunt termenii si conditiile de derulare a tranzactiei, cum poti plati, cine proceseaza plata online daca alegi sa platesti prin card, care sunt modalitatile de livrare a produselor, care sunt conditiile de garantie si service si orice alte informatii sau conditii suplimentare referitoare la procesul de cumparare).

  • Functionam fara probleme cand cumparati online.

  • Respectam Legislatia in vigoare. 

  • Respectam drepturile de autor, nu facem spam, protejam datele personale ale clientilor si, nu in ultimul rand, afisam link catre ANPC si catre Solutionarea online a litigiilor, conform legii.

Va multumim si va asteptam sa cumparati de la Pandy Toys!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Jucarii care dezvolta creativitatea Jucarii 1-2 ani

Articole recomandate

Citeste si despre