Gradinita Magica, copiii cresc mai bine alaturi de alti copii

/ / Modificat: 2012-11-03
Gradinita Magica, copiii cresc mai bine alaturi de alti copii

Gradinita in care avem timp pentru fiecare copil in parte, in care orele petrecute alaturi de noi sunt pline de magie, un nesecat izvor de motive de bucurie pentru cei mici, unde toate activitatile sunt facute pe indelete, cu ragaz, blandete si multa iubire. Ii imbogatim pe cei mici moral si emotional invatandu-i si indemnandu-i la cunoastere prin joc.

clasa piticilor

Ne propunem o abordare interdisciplinara a continuturilor de catre profesorii nostri si deschiderea gradinitei noastre catre comunitate.

Programul educational aplicat se desfasoara pe baza curriculum-ului national la care se adauga studiul limbii engleze, precum si multiple activitati educative extracurriculare (atelier de pictura, dansuri de societate, vizite tematice si multe altele).

 grupa mijlocie

Gradinita Magica este amenajata intr-o vila moderna, renovata anul acesta. Dispunem de 5 sali de grupa spatioase si luminoase, vestiar pentru fiecare copil, bucatarie proprie, cabinet medical, cabinet psiho-pedagogic, sala de muzica, sala de balet, sala de sport cu elemente de motricitate.

 Atat mobilierul ales cat si materialele didactice, jocurile si jucariile indeplinesc cerintele formulate in "Normele de igiena privind cerintele pentru ocrotirea, educarea si instruirea copiilor".

grupa voiniceilor

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre