Festivalului Gradinitelor, Scolilor si Cluburilor Conil Fest

/ / Modificat: 2010-11-24
Festivalului Gradinitelor, Scolilor si Cluburilor Conil Fest

Centrul de performanta Before&Afterschool Conil in parteneriat cu Revista Trusa pentru Parinti va invita cu mic, cu mare la cea de-a doua editie a Festivalului Gradinitelor, Scolilor si Cluburilor Conil Fest.

Festivalul va avea loc pe data de 5 decembrie 2010, la Sala Mare a Palatului National al Copiilor din Bucuresti incepand cu ora 9.00 si este dedicat atat gradinitelor, scolilor si cluburilor particulare, cat si celor de stat.

Evenimentul va reuni pe aceeasi scena cei mai talentati copii din peste 25 de gradinite, scoli si cluburi din Bucuresti. Copilul tau va fi incantat sa asculte cantece sau poezii, sa vada dansuri ori diferite demonstratii. Pe toata durata festivalului, cei mici vor avea parte de o multime de surprize.

Toti copiii care vor urca pe scena vor primi cadouri chiar de la Mos Nicolae. Pentru ca distractia si voia buna sunt de partea noastra!

Organizatorii ar dori ca acest festival, aflat deja la a doua editie, sa devina o traditie pentru Bucuresti, sa ramana in sufletele participantilor si sa marcheaza inceputul Sarbatorilor de iarna, cand oamenii impartasesc bucuria de a darui si de a fi impreuna.

Articole recomandate

Citeste si despre