5 personaje de desene animate, exemple de urmat pentru copilul tau

/ / Modificat: 2012-01-11
5 personaje de desene animate, exemple de urmat pentru copilul tau

Desenele animate sunt unele dintre distractiile preferate ale micutului tau. Insa ele nu au doar rolul de a-l binedispune si intretine in mod placut. Multe dintre ele sunt educationale si prezinta personaje ce pot servi drept un exemplu moral, de la care micutul tau poate invata o multime de lectii esentiale de viata! Iata cativa eroi care merita sa fie indragiti de copilul tau!

desene_animate_exemple_copii
Foto: healblog.net

Printesa Raspunzel

printesa_rapunzel
Rapsunzel este personajul principal din filmul de desen animat "Tangled". Intr-o lume plina de printese fandosite si domnisoare care mai de care mai pline de ele, Raspunzel este o printesa atipica, naturala si foarte frumoasa.

Micuta ta printesa poate invata de la Raspunzel cat de importante sunt naturaletea, curajul, dar si modestia si bun simtul in viata de zi cu zi. Fetita ta poate desprinde o lectie importanta de viata, aceea ca trebuie sa fii tu in orice situatie!

Ursuletul Po

Kung_fu_panda

Eroul din seria Kung Fu Panda este cel de la care micutul tau poate invata ce inseamna curajul si vitejia, dar si ca nu exista limite atunci cand iti propui ceva. Po reuseste sa iasa victorios din lupta cu raul, fara a lasa nimic de la el si fara a trisa sau folosi metode perfide.

Po transmite un mesaj important copiilor, acela ca singura persoana in care trebuie sa ai incredere esti tu si ca trebuie sa muncesti mult pentru a-ti atinge obiectivele.

George Curiosul

george_curiosul
George Curiosul este unul dintre cele mai neastamparate, dar indragite, personaje de desene animate pentru copii.

Inteleapta maimutica trece printr-o multime de aventuri si necazuri cauzate de neastamparul de care da dovada. Dupa fiecare boacana, George isi invata intotdeauna lectia si incearca sa isi schimbe comportamentul.

Fiecare episod al acestui film este educational pentru prichindelul tau. Este exemplul de care are nevoie pentru a invata ca daca se poarta urat exista repercusiuni, care nu sunt foarte placute.

Captain Planet

captain_planet
Iti mai aduci aminte de eroul ecologist Captain Planet, un soi de Superman al planetei? Este timpul sa il scoati de la "naftalina" si sa il oferi si prichindelului tau, pentru a viziona aventurile prin care trec Captain Planet si cele cinci personaje, asociate celor 5 elemente ale naturii -apa, foc, aer, pamant, vant!

Intr-o epoca in care ecologia si eforturile de a salva planeta sunt mai mari si importante ca oricand, este indicat sa iti educi copilul intr-un spirit ecologist.

Woody

woody_toy_story
Woody este prietenul cel mai bun al tuturor, din animatia Toy Story, si serveste drept exemplu de sociabilitate pentru orice copil.

Este genul de personaj pe care toata lumea il respecta, deoarece face numai fapte bune - salveaza jucariile de la distrugere si incearca sa isi gaseasca stapanul pierdut.

Woody trece prin multe aventuri si este dovada faptului ca este normal sa faci greseli, dar ca si mai important este sa inveti ceva din ele.

Personajul isi pastreaza credibilitatea si stima de sine pana la capatul aventurilor si demonstreaza ca niciodata nu trebuie sa lasi garda jos, oricat de sifonat ai iesi din unele situatii.

Foto:freedisneyclipartsite.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Personaje desene animate Desene animate copii

Articole recomandate

Citeste si despre