5 animatii de Craciun pe care sa le urmaresti alaturi de ei mici. Copiii le vor adora

/ / Modificat: 2022-12-22
5 animatii de Craciun pe care sa le urmaresti alaturi de ei mici. Copiii le vor adora

Craciunul este momentul perfect pentru a petrece timp de calitate cu cei mici. Una dintre cele mai mari bucurii ale copiilor, in aceasta perioada, este sa urmareasca animatii cu tematica de Craciun. Tocmai de aceea am ales pentru tine unele dintre cele mai frumoase povesti de Craciun pe care sa le urmariti impreuna in zilele de sarbatoare.

The Polar Express (Expresul Polar)

Eroul nostru (voce Tom Hanks) nu crede in Mos Craciun si nici in miracole. Dar in ajunul Craciunului un lucru extraordinar se intampla. La usa casei sale apare un tren - "Polar Express", iar conductorul (voce tot Tom Hanks) il invita inauntru. Aventura care va incepe, va intrece orice imaginatie.

A Boy Called Christmas (Un baiat numit Craciun)

Un baiat obisnuit, pe nume Nikolas, porneste intr-o extraordinara aventura spre nordul inzapezit in cautarea tatalui sau plecat sa descopere legendarul sat al elfilor, Elfhelm. Avand alaturi un ren incapatanat, pe nume Blitzen si un soricel credincios, care este animalul sau de companie, Nikolas isi intalneste in curand destinul in aceasta poveste magica, amuzanta si emotionanta, care demonstreaza ca nimic nu este imposibil.

Arthur Christmas (Craciunul lui Arthur)

V-ati intrebat vreodata cum imparte Mos Craciun toate cadourile intr-o singura noapte ? Raspunsul este: cu ajutorul tehnologiei ultramoderne, din baza sa de operatii de la Polul Nord ! Insa anul acesta misiunea da gres, caci un copil din sutele de milioane de pe Pamant a fost uitat si nu isi va primi cadoul. Este ocazia perfecta pentru Arthur, fiul cel mai tanar al lui Mos Craciun, sa devina erou fara voie. Ajutat de bunicul sau si de un elf pe nume Bryony,.el va porni intr-o cursa contra-cronometru pentru ca ultimul cadou sa ajunga la destinatie inainte de ivirea zorilor.

Columbia Pictures si Sony Pictures Animation prezinta filmul de animatie 3D Arthur Christmas / Marea cursa de Craciun, o productie Aardman, in regia lui Sarah Smith. Scenariul este realizat de Peter Baynham si Sarah Smith. Producatorii filmului sunt Peter Lord, David Sproxton, Carla Shelley si Steve Pegram, iar co-producator Chris Juen. Co-producator executiv este Peter Baynham, iar co-regizor Barry Cook. Coloana sonora este compusa de Harry Gregson-Williams.

Vocile personajelor sunt interpretate de: James McAvoy, Hugh Laurie, Bill Nighy, Jim Broadbent, Imelda Staunton si Ashley Jensen. Coloana sonora a filmului include piesa "Santa Claus Is Comin' To Town" a lui Justin Bieber, de pe noul sau album, "Under The Mistletoe".

Filmul Arthur Christmas reprezinta prima colaborare dintre Sony Pictures Animation si Aardman, compania de animatie binecunoscuta pentru filme ca Chicken Run si Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit. Realizarile sale i-au adus peste 400 de premii pe plan international, printre care patru Premii Oscar.

Olaf’s Frozen Adventure (Regatul de Gheata. Sarbatori cu Olaf)

Olaf's Frozen Adventure, noul scurtmetraj marca Disney, va putea fi vizionat in cinematografe, in deschiderea animatiei Coco.

Olaf si Sven pornesc intr-o noua aventura. Cei doi merg din usa in usa, prin intregul regat si aduna toate traditiile pentru sarbatorile de iarna. Ce traditie vor alege Anna si Elsa? Isi vor crea ele propria traditie? Vino la cinema si vei afla.

Elliot: The Littlest Reindeer (Elliot: O poveste de Craciun)

Cand unul dintre renii lui Mos Craciun anunta brusc ca se pensioneaza, e nevoie urgenta sa i se gaseasca un inlocuitor! Desi e cel mai nepotrivit candidat, Elliot, ajutat de Hazel, prietena lui cea mai buna, e ferm hotarat sa dovedeasca lumii intregi ca el e “renul” care trebuie sa faca parte din echipa Mosului.

Asadar, Elliot si Hazel o pornesc inspre Polul Nord, ca sa participe la probele din concurs, dar Hazel afla ca un mare dezastru pune in pericol Craciunul asa cum il stim cu totii. Dar asta nu e singura nenorocire, caci, intre timp, la ferma, o doamna diabolica pune in pericol vietile prietenilor lor.

Iata cum Elliot e pus in fata celei mai dificile alegeri din viata unui calut ambitios, dar inimos: sa-si salveze prietenii, sau sa-si implineasca visul, si sa salveze Craciunul. Dar poate ca alegerea lui o sa fie mai simpla, fiindca, pana la urma, cei care indraznesc sa aiba visuri marete, isi gasesc si forta sa le faca sa devina realitate.

FOTO: freepik.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Animatii copii Craciun familie

Articole recomandate

Citeste si despre