Korill Kids – supliment alimentar pentru intarirea sistemului imunitar, adorat de copii

/ / Modificat: 2021-10-11
Korill Kids – supliment alimentar pentru intarirea sistemului imunitar, adorat de copii

Daca te numeri printre parintii preocupati sa asigure un stil de viata sanatos pentru copii, cu siguranta cauti solutii de intarire a imunitatii. Trebuie sa recunoastem ca uneori, sa ii convingi pe cei mici sa faca miscare, sa se odihneasca si sa manance suficiente fructe si legume sunt sarcini coplesitoare, aproape imposibile.

Preocuparea de a-i tine sanatosi este cu atat mai importanta acum, cand pandemia generata de virusul Sars Cov 2 este in plina expansiune si cei mici frecventeaza cresa, gradinita ori scoala. Este cunoscut faptul ca pana la varsta de 11, 12 ani sistemul imun este imatur, vulnerabil in fata virusurilor, de asemenea este cunoscut faptul ca prichindeii, cu greu accepta suplimentele alimentare traditionale, bogate in compusi valorosi pentru imunitate. In acest context Korill Kids este cea mai buna solutie la provocarea de a-i mentine pe cei mici sanatosi.

Ce este Korill Kids?

Formula UNICA delicioasa pentru copii

Produsul inovator Korill Kids a fost dezvoltat in Norvegia, fiind un supliment alimentar pe baza de ulei natural de krill si vitamine esentiale unui sistem imunitar puternic (A,C,D,E), creat pe baza unei tehnologii superioare patentate care creste semnificativ biodisponibilitatea principiilor active (acizii grasi esentiali Omega-3), comparativ cu formele clasice de ulei de peste.

Ce contin ursuletii Korill Kids?

Cum am precizat, Korill Kids are in compozitie o cantitate generoasa de ulei pur de Krill, acid eicosapentaenoic (EPA) si acid docosahexaenoic (DHA), fosfolipide si antioxidanti prin vitaminele A,C, D3 si E.

Formula PATENTATA delicioasa pentru copii

In alimente, acizii grasi omega-3 apar sub forma de trigliceride (TG), fosfolipide (PL) si acizi grasi liberi (FFA). Datele studiilor clinice demonstreaza ca absorbtia acizilor grasi care se leaga de fosfolipide (PL) in organele tinta, de exemplu inima, creierul si ficatul, este mai eficienta decat absorbtia acizilor grasi care se leaga de trigliceride (TG).

Datorita tehnologiei patentate Superba2™ , administrarea ursuletilor gumati Korill KIDS este: usoara si placuta de catre copii, fara reflux gastric si fara gust de peste.

Sursa unica, sigura si sustenabila

Uleiul de krill original din compozitia Korill KIDS a fost obtinut din specii de krill Euphausia Superba recoltate in apele antarctice, clasificate ca fiind cele mai curate ape ale lumii, care asigura puritatea ingredientului activ principal din Korill Kids.

Atentia acordata alimentelor pe care le consuma copiii nostri este esentiala in zilele noastre, deoarece este deosebit de important sa ne asiguram ca produsul nu contine coloranti, potentiatori de gust sau produse modificate genetic, iar Korill KIDS asigura exact acest tip de compozitie.

Bazat pe stiinta

In prezent, asa cum am demonstrat pana acum, studiile clinice si preclinice se concentreaza pe compararea uleiului de krill si a uleiului de peste datorita diferentelor de compozitie chimica ale acestora. Utilizarea uleiului de krill  timp de 30 de zile demonstreaza o crestere a concentratiei de acizi Omega-3 de 121% la voluntarii sanatosi, in comparatie cu uleiul de peste, ceea ce permite a se presupune ca o capsula de ulei de krill este echivalenta cu patru capsule de ulei de peste.

Korill Kids - solutia eficienta pentru cei mici

Ursuletii Korill Kids sunt foarte eficienti, fapt dovedit de milioane de parinti din intreaga lume care ii ofera copiilor in perioade de tranzitie de sezon, la intrarea in colectivitate, dar si in perioadele de boala si convalescenta. Se diferentiaza fata de alte produse in primul rand prin forma geniala, placuta si apreciata de cei mici. Prichindeii nu vad produsul ca un supliment alimentar, ci mai degraba ca pe o recompensa, fapt pentru care va fi imediat acceptat cand le este oferit.

Produsul Korill Kids este realizat in urma unor studii amanuntite si a unor cercetari complexe de echipe mixte de specialisti. Acesta reuseste sa aduca laolalta trei constante esentiale: gust delicios, aspect placut si beneficii pentru sanatate.

Tehnologiile inovatoare utilizate de compania producatoare au permis realizarea unui supliment alimentar cu gust fructat, proaspat si placut, fara arome pregnante de peste sau crustacee, fapt ce il face usor de acceptat de catre copii.

Ursuletii sunt iconici, datorita aspectului blajin au fost transformati in jucarii de suflet, biscuiti preferati, deserturi adorate. Produsele Korill Kids sub forma de ursuleti au aspect placut, prietenos si sunt primite de micuti fara efort de convingere.

Beneficii Korill Kids

Produsul Korill Kids este realizat din ingrediente naturale, nu are aditivi alimentari sau conservanti de potentare a gustului, deci nu produc alergii sau alte neplaceri organismului. Uleiul atat de benefic este extras prin procedee patentate, fapt pentru care are puritate ridicata.

Ursuletii Korill Kids se absorb rapid in organism, de aceea eficienta acestora este ridicata. Studiile au demonstrat ca gradul de absorbtie a substantelor active este foarte crescut, de 98%, deci prichindeii care consuma acest produs beneficiaza toti de compusii valorosi imediat. Procesul incepe din cavitatea bucala, acizii grasi si uleiurile benefice intrand rapid in sistem.

Uleiul pur de krill, existent in ursuletii Korill Kids imbunatateste activitatea sistemului imun, facandu-l puternic in fata virusurilor sezoniere si a temutului Sars Cov 2, totodata imbunatateste circulatia sangvina catre creier stimuland dezvoltarea optima a celulelor neuronale. Din cercetarile realizate de specialisti reiese ca efectele benefice ale ursuletilor Korill Kids nu se rezuma la cele legate de imunitate si dezvoltare neuronala. Compusii valorosi din acest supliment alimentar imbunatatesc circulatia sangvina si functionarea inimii, vederea si sustin sanatatea pielii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Suplimente alimentare copii

Articole recomandate

Citeste si despre