Cum ii ajutam pe cei mici sa se concentreze fara internet si telefon. Pictorul Fericit, o solutie

/ / Modificat: 2021-09-15
Cum ii ajutam pe cei mici sa se concentreze fara internet si telefon. Pictorul Fericit, o solutie

Desi tehnologia pare ca ne este la indemana ori de cate ori avem nevoie si vine ca o solutie la anumite probleme sau task-uri pe care trebuie sa le rezolvam, uneori am putea spune ca abuzam de ea, la propriu.

Pauzele de masa, timpul liber, drumul spre casa sau job, seara inainte de culcare, toate acestea sunt acaparate de tehnologie. De multe ori, suntem atat de atrasi de telefoane, incat nu auzim si nu vedem ce se intampla in jurul nostru. De ce ne-am mira de cei mici, atunci cand stau cu orele pierduti in telefoane si tablete, fara sa se miste, atunci cand si noi facem de multe ori acelasi lucru?

Adultii constientizeaza pericolul acestei expuneri indelungate la gadgeturi si poate au puterea de limitare, insa copiii nu. Un timp indelungat petrecut in fata ecranelor poate dezvolta afectiuni grave, incepand de la scaderea acuitatii vizuale pana la comportament.

 De aceea, este foarte important ca cei mici sa isi consume energia constructiv, cat mai departe de telefon sau tableta, pentru ca orice este dus in exces, poate provoca dependenta.

Un concept ce le poate capta atentia, dar si dezvolta concentrarea si imaginatia este pictura pe numere de la Pictorul Fericit. Iata de ce.

Pictura pe numere, un concept coloristic si educativ

 Desi este un concept relativ nou in Romania, oamenii si copiii implicit au fost acaparati de el, mai cu seama in perioada pandemiei. Pictura pe numere poate transforma timpul intr-unul educativ, dar si relaxant in acelasi timp. Pe langa faptul ca dezvolta imaginatia, are si rolul de a testa rabdarea celor mici.

Tablourile sunt schitate si numerotate, iar fiecare numar corespunde unei culori. Este usor de realizat si trebuie doar sa aplicati culoarea aferenta fiecarui numar.

Copiii de regula nu au rabdare, iar atunci cand nu reusesc sa realizeze ceva, au tendinta de a se supara sau renunta. Cu Pictorul Fericit, activitatea va deveni una foarte placuta si orice tablou ales de aici poate fi realizat. Cei mici isi pot dezvolta imaginatia, rabdarea, concentrarea, chiar si anumite culori si numere. Peste hotare painting by number se numeste conceptul si este foarte indragit atat de parinti, cat si de copii, gasind astfel o activitate minunata de a petrece timpul impreuna.

Pictorul Fericit - diferite teme de unde puteti alege

Pictorul Fericit vine cu o gama variata de teme de unde cei interesati pot alege ceea ce ii reprezinta sau au nevoie. Gasim aici deci teme pentru ea, pentru el, flori, animale, peisaje, cladiri, pasari, pentru copii, inclusiv tablouri celebre si religioase.

Aceste picturi pot fi realizate chiar si de cei care nu au prea mult talent in acest sens, dar vor sa si-l dezvolte. Cu fiecare pictura pe numere finalizata, poate fi expusa oriunde in casa pentru o pata de culoare, cat si pentru un design inedit.

Copiii vor renunta la orele intregi petrecute in fata ecranelor, daca parintii cauta activitati interesante ce pot fi facute chiar impreuna, iar Pictorul Fericit poate fi aliatul de nadejde. Descoperiti temele preferate pe pagina pictorulfericit.ro.

Date de contact:

Str. Marasesti, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, Romania

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pictura copii

Articole recomandate

Citeste si despre