O mama isi cunoaste cel mai bine copilul

/ / Modificat: 2011-11-16
O mama isi cunoaste cel mai bine copilul

Mama stie exact pana unde tin toate sfaturile date copilului: pana la coltul strazii.

Pentru ca odata iesit din raza de observatie, caciula dispare ca prin minune de pe cap, geaca se deschide intr-o miime de secunda, apa rece ca gheata devine o atractie deosebita, alergatul si transpiratul par a fi chestiuni de onoare, si tot asa.

Credem insa ca nici nu ar trebui sa fie altfel. Pentru ca, in adancul sufletului, nimeni nu si-ar dori un copil care sa nu faca nici macar o boacana! Ce ar mai fi e povestit?

Si cum o mama stie pur si simplu ce e mai bine pentru copilul ei, isi ia toate masurile de precautie sa-i intareasca micutului sistemul imunitar, in mod natural.

Cu totii stim ca e mai bine sa previi decat sa tratezi.

Astfel, este de preferat sa ajutam organismul sa reziste invadatorilor: bacterii, virusuri, paraziti. Prin cresterea rezistentei organismului si stimularea in mod natural a sistemului imunitar, incidenta racelilor scade si durata perioadei de convalescenta poate fi redusa.

Gama de produse Imunogrip ofera produse destinate celor mici: Imunogrip Junior sirop si Imunorezistan Junior, acestea fiind recomandate a se adminstra copiilor de la varsta de 1 an precum si Imunogrip pentru adulti (solutie si comprimate).

Sunt produse 100% naturale, non invazive care iti ofera tie si copilului tau protectie antigripala, reduc numarul si durata infectiilor respiratorii. Sunt produse bine tolerate de organism si usor de administrat.

Ofera copilului tau protectia de care are nevoie, chiar si atunci cand nu esti langa el.

Imunogrip Junior si Imunorezistan Junior sunt produse recomandate de Societatea Romana de Pediatrie.

Aceste produse sunt suplimente alimentare si se elibereaza in farmacii fara prescriptie medicala.

Mai multe detalii gasiti pe www.ozonenatural.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama si copilul

Articole recomandate

Citeste si despre