CYBEX prezinta sistemul modular G-LINE: CLOUD G i-SIZE SI SIRONA G i-SIZE se alatura gamei G-LINE pentru calatoriile in familie

/ / Modificat: 2024-02-23
CYBEX prezinta sistemul modular G-LINE: CLOUD G i-SIZE SI SIRONA G i-SIZE se alatura gamei G-LINE pentru calatoriile in familie

CYBEX prezintă CLOUD G i-SIZE și SIRONA G i-SIZE, cele mai noi completări ale gamei de scaune auto pentru copii Gold G-Line menite să însoțească familiile moderne în toate etapele de creștere a copiilor, de la naștere până la adolescență, cu cele mai înalte standarde de siguranță și confort.

Modular SYstem

Life-Flat

Cloud G i-Size: confort și siguranță, într-o poziție ergonomică întinsă

Cloud G i-Size este aliatul perfect pentru părinții ce acordă o importanță deosebită caracteristicilor tehnice scaunelor auto pentru copii, aceștia aflânduse deseori în mișcare și necesitând o garanție a confortului copilului și un mod cât mai simplu de îmbarcare și debarcare a copilului din scaunul auto. Cu noul său sistem de eliberare cu un singur clic și funcția de rotație la 180°, Cloud G i-Size face viața de zi cu zi a părinților mult mai ușoară. Capacitatea sa de a fixa copilul întins, într-o poziție ergonomică, această caracteristică poate ajuta la postura corectă a micuțului. Sistemul complet de ventilație asigură o respirabilitate optimă, ceea ce asigură confort celor mici în timpul călătoriilor din cele mai călduroase zile de vară. Astfel părinții se pot bucura pe deplin de călătoria alături de copii, fără să își facă griji pentru căldura de afară.  Mai mult, siguranța este garantată în continuare prin sistemul inovator Linear Side-Impact Protection Plus (L.S.P. Plus), care menține copiii cu până la 15% mai în siguranță* în cazul unui impact lateral. Extrem de ușor, Cloud G i-Size devine însoțitorul perfect pe durata oricărui zbor, deoarece a fost certificat pentru a fi folosit ca scaun pentru copii într-un avion.

Scaun auto bebelusi

Sirona G i-Size: Confort și siguranță cu funcție de rotire  360° 

Scaunul auto pentru copii CYBEX Sirona G i-Size oferă confort și protecție unice, nemaîntâlnite la alte scaune auto, în momentul urcării sau debarcării copilului din mașină. Funcția sa intuitivă de rotire la 360° plasează copiii în cea mai bună poziție și reprezintă un ajutor excelent pentru părinți în viața lor de zi cu zi. Deplasarea cu spatele la sensul de mers, unde CYBEX Sirona G i-Size oferă niveluri de siguranță cu 50% mai mari**, a devenit piatra de temelie a scaunelor auto pentru copii mici în ultimii ani, iar cinci setări separate de înclinare le permit părinților să găsească poziția de călătorie ergonomică perfectă a copilului lor, cu protecția neprețuită a L.S.P. Ventilația completă a aerului promite o experiență de călătorie mai plăcută pentru copiii mici, în special în zilele caniculare.

CYBEX Sirona G i-Size

Baza G: Sistemul Modular G-Line

Baza G, practică și versatilă, este o bază ce oferă siguranță ridicată în sistemul modular CYBEX G-Line, potrivită pentru primii 4 ani de viață ai copilului.

Baza CYBEX Modular G combină siguranța și confortul de la primele luni din viața micuților și este proiectată pentru a se potrivi atât cu Cloud G, cât și cu Sirona G, oferind o bază sigură, flexibilă și cu durabilitate pe termen lung.

Folosind baza G este asigurată stabilitatea și siguranța suplimentară în mașină, iar piciorul de încărcare împiedică rotirea scaunului cu fața spre sensul de mers, în cazul unui accident. Butoanele de eliberare ISOFIX transformă instalarea într-una mai ușoară și sigură.

Pallas G i-Size – siguranță oferită pe întreaga perioadă de creștere a copilului

Pallas G i-Size face tehnologia scutului de impact și mai sigură și mai ușor de utilizat, reducând riscul de răni la gât cu 40%***. De mulți ani, părinții au încredere în scaunele auto CYBEX Pallas pentru a-și menține copiii în siguranță, Pallas G i-Size fiind cea mai recentă generație a acestei serii premiate – recunoscută drept cea mai bună din clasă de ADAC și Stiftung Warentest în 2021. Este un scaun auto care poate fi utilizat pe durata creșterii copilului tău, menținând confortul, indiferent de vârstă, datorită unui sistem inovator de ventilație și plasă integrată 3D care mărește respirabilitatea de până la șase ori****.

Solution G i-Fix – confort și protecție

Scaunul auto cu spătar înalt Solution G i-Fix este un lider în siguranță și confort, chiar și atunci când copilul crește. O tetieră înclinabilă brevetată protejează capul copilului, astfel încât acesta să fie în siguranță în fiecare călătorie, atunci când este treaz sau pe durata somnului. Sistemul de protecție laterală sporește siguranța, iar scaunul auto poate fi reglat pentru a se potrivi perfect pe măsură ce copilul crește. O altă funcție de înclinare asigură confort de durată, de-a lungul anilor.

Produsele CYBEX sunt disponibile în magazinele partenere din România - https://www.cybex-online.com/en/ro/stores .

Despre CYBEX

Pentru CYBEX, siguranta, inovatia si stilul de viata sunt primordiale. Creat de Martin Pos in 2005, brandul german dezvolta produse care fac viata de zi cu zi pentru parinti si copii mai sigura si mai confortabila. Toate produsele urmeaza CYBEX D.S.F. principiul inovatiei, combinatia unica de design distinctiv, cele mai inalte standarde de siguranta si functionalitate inteligenta – „pentru toti oamenii de maine”.

Pentru mai multe informatii despre CYBEX, va rugam sa vizitati www.cybex-online.com.

*  În comparație cu același scaun auto pentru copii fără system L.S.P. în cazul unui impact lateral conform criteriilor de testare ADAC
** În comparație cu același scaun auto pentru copii cu fața spre sensul de mers în cazul unui accident frontal conform criteriilor de testare ADAC 2022.

*** Comparat cu un scaun auto pentru copii conventional cu sistem de century în cazul unui accident frontal.

**** În comparație cu alte materiale de la alte scaune auto pentru copii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scaune auto copii

Articole recomandate

Citeste si despre