Trucuri pentru a elimina mirosul urat din pantofii copiilor

/ / Modificat: 2023-04-02
Trucuri pentru a elimina mirosul urat din pantofii copiilor

Există multe motive pentru care pantofii purtați de copiii noștri nu miros foarte plăcut. Poate fi din cauză că materialul pantofilor în cauză nu este tocmai bun, sau pentru că copiii au o problemă de transpirație excesivă la nivelul picioarelor sau pentru că îi poartă de prea mult timp.

Daca ne dorim ca incaltamintea copiilor nostri sa nu capete un miros urat, ar fi recomandat sa alegem pantofi care au o oarecare ventilatie si sa nu fie confectionati din materiale de proasta calitate. Iata cum putem evita mirosul neplacut al pantofilor: 

1. Punem tălpi interioare: Punerea de tălpi interioare în pantofi ajută picioarele să nu emane atât de multă transpirație. 

2. Folosim parfum de levănțică sau de pin: Aromaterapia este un bun aliat în materie de mirosuri urâte, iar dacă adăugăm puțin ulei esențial în pantofii celor mici, acestea vor dispărea.

3. Congelăm pantofii: Frigul alungă mirosurile urate, iar dacă punem pantofii cu pricina într-o pungă de plastic pentru câteva ore în congelator, aceștia vor fi ca noi. 

4. Îi spălăm cu bicarbonat de sodiu: Cu un șervețel sau o cârpă fină, putem spăla structura interioară a pantofului, astfel încât mirosul să dispară.

Taguri Trucuri Miros picioare copii Remedii miros picioare copii

Articole recomandate

Citeste si despre