Top gradinite internationale

/ / Modificat: 2015-06-26
Top gradinite internationale

Parintii moderni stiu importanta cunoasterii unei limbi straine inca de la varste fragede si stiu ca este esential sa-i paveze copilului drumul catre o educatie cat mai buna si, in mod automat, catre succes.

Gradinita internationala este o optiune potrivita pentru parintii care isi doresc ca micutul sa cunoasca inca de mic o limba de circulatie internationala si care se gandesc la posibilitatea unei educatii in afara tarii.

Daca aveti un job care ar putea implica la un moment dat relocarea in alta tara sau daca pur si simplu va doriti ca micutul vostru sa invete dupa o programa internationala astfel incat atunci cand va creste sa poata opta pentru o scoala din strainatate, gradinitele internationale va stau la dispozitie cu diverse oferte educationale care sa se plieze pe cerintele voastre.

In acelasi timp, la gradinitele internationale pot fi inscrisi copii de toate nationalitatile, iar micutii vor cunoaste cate putin din cultura altor state.

Iata care sunt recomandarile noastre pentru gradinitele internationale.

International School of Bucharest 

La gradinita International School of Bucharest limba de predare este doar engleza, iar programa urmata este cea din Marea Britanie. Sunt bineveniti copiii cu varsta minima de 2 ani si jumatate, iar la aceasta institutie pot continua si celelalte cicluri de studiu, scoala primara, generala si liceu. Majoritatea profesorilor care predau aici sunt vorbitori nativi de limba engleza. Exista si o gama larga de activitati extrascolare - sport, arta, stiinta, sah si jocuri de societate, cursuri de limbi straine, clubul de dezbateri, clubul de muzica.

Programul este de la 8.30 pana la ora 15.00. Taxa pentru un an la aceasta gradinita este de 7000 de euro pe an.

Adresa: Soseaua Gara Catelu, Nr.1R, Sector 3, Bucuresti

Telefon: 021.306.95.30

Email: info@isb.ro

Site: www.isb.ro

Gradinita Cambridge School Bucharest 

In cadrul acestei gradinite, predarea se face in limba engleza urmandu-se curricula britanica. In prezent, aici invata 86 de copii de 18 nationalitati, iar 15 educatori din 4 tari diferite le predau micutilor.

Varsta minima pentru inscrerea la aceasta gradinita este de 3 ani. Accentul cade pe limba engleza si matematica, insa micutilor li se va dezvolta cretivitatea prin muzica si arta si vor avea parte si de activitate fizica. Copiii vor putea continua sa studieze la aceasta institutie si in anii urmatori gradinitei, pana la liceu.

Taxa pentru un an de studiu la gradinita este de 5.500 de euro pe an in cazul programului scurt si 6.500 pentru programul prelungit.

Adresa: Strada Barbu Mumuleanu, Nr. 10, Sector 2, Bucuresti

Telefon: 021.211.47.90

Email: office@cambridgeschool.ro

Site: www.cambridgeschool.ro

International School for Primary Education

La gradinita International School for Primary Education predarea se face in limba engleza, iar programa este conceputa in asa fel incat sa respecte cerintele internationale pornind insa de la curriculumul din Marea Britanie. Sunt bineveniti aici micutii cu varsta minima de 1 an.

Programul gradinitei incepe la ora 8.30 si se incheie la ora 12.00 sau 13.00, in optiunea de part-time, in timp ce programul full-time este de la 8.30 la 15.15. Programul poate fi completat cu o activitate extracurriculara, caz in care se incheie la ora 16.15. Activitatile extrascolare oferite de aceasta gradinita sunt balet, fotbal, calculatoare, origami, sah, desen, dans modern, cor, teatru, stiinta distractiva.

Taxa pentru un an de studiu este de 6.800 de euro pentru programul redus si de 11.300 de eruo pentru cel intreg.

Adresa: Str. Petre Aurelian, Nr. 72, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 021.380.35.35

Email: officereception@inspe.ro

Site: www.inspe.ro

Gradinita Goethe

Incepand cu anul 2014, la Colegiul German Goethe s-a infiintat si gradinita cu predare in limba germana si care urmeaza programa din Germania. Gradinita se adreseaza cu preponderenta copiilor care provin din familii etnice germanice.

Colegiul Goethe este unul de stat, gratuit.

Adresa: Str. Cihoschi nr.17, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 021.211.34.25

Site: www.colegiulgoethe.ro

Gradinita Scolii Germane Bucuresti

La aceasta gradinita predarea se face in limba germana si dupa programa germana. Exista 3 grupe mixte de varsta de la 3 ani pana la varsta de intrare la scoala, fiecare grupa are cel mult 20 de copii.

Variantele de program ale acestei gradinite sunt 8.00 – 12.00, 8.00 – 15.00 si 8.00 – 17.00, iar taxa, in functie de programul pentru care ati optat, este de 5.400 de euro, 6.450 de euro, respectiv 7.575 de euro pe an.

Adresa: Str. Aron Cotrus, Nr. 51, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 021.210.60.70

Email: kiga@dsbu.ro

Site: www.dsbu.ro

Gradinita Scolii Internationale Americane din Bucuresti

Este o gradinita unde predarea se face in limba engleza dupa programa americana. In cadrul acestei scoli sunt admisi copii cu varsta minima de 3 ani.

Taxa pentru un an de studiu difera pentru fiecare categorie de varsta. Pentru copiii de 3 si 4 ani, taxa anuala este de 14.040 de euro, iar pentru micutii de 5 si 6 ani ani este de 18.450 de euro

Adresa: Sos. Pipera-Tunari. Nr. 196, Voluntari, Jud. Ilfov

Telefon: 021.204.43.00

Site: www.aisb.ro

Gradinita Waldorf Christophori International

La gradinita Waldorf Christophori International puteti opta pentru doua tipuri de program: 8.00 - 13.00 sau 8.00 - 18.30. Programul include jocuri libere, ritmice, pe degete, pe roluri, basme, teatru de masa si marionete, pictura, desen, modelaj, lucru manual, gospodarit. La acestea se adauga activitatile extracussriculare: limba germana sau engleza si euritmie

Aceasta gradinita este deschisa pe tot parcursul anului, inclusiv pe timpul verii. Taxa se plateste pe un an scolar (10 luni) si este de 3.000 de euro pentru programul scurt si de 4.000 de euro in cazul programului lung. In timpul lunilor iulie si august taxa este de 100 de euro pe saptamana.

Adresa: Str. Putul cu Plopi, Nr. 8, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 0724.232.100

Email: contact@gradinitachristophori.ro

Site: www.gradinitachristophori.ro 

Ghid util de gradinite pentru copii!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre