1 opinie
Scoala:
De stat

Colegiul German Goethe

Colegiul German Goethe este scoala minoritatii germane din Bucuresti, aflata in subordinea Ministerului Educatiei si Cercetarii din Romania.

Limba de predare la Colegiul German Goethe este germana, a carei cunoastere este verificata printr-un test la care toti candidatii trebuie sa obtina un punctaj satisfacator.

Colegiul German Goethe este scoala minoritatii germane din Bucuresti, aflata in subordinea Ministerului Educatiei si Cercetarii din Romania.

Limba de predare la Colegiul German Goethe este germana, a carei cunoastere este verificata printr-un test la care toti candidatii trebuie sa obtina un punctaj satisfacator.

Ai folosit serviciile Colegiul German Goethe?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Colegiul German Goethe
De Jozephine pe 28 Ianuarie 2011

Am navigat pe internet si din intamplare am dat peste aceasta pagina, nu stiam ca exista un loc in care oricine poate sa-si spuna parerea.Ei bine, daca tot am gasit pagina aceasta nu pot sa ma abtin sa nu imi afirm parerea. Am terminat acest colegiu, cu cativa ani in urma si cred ca sunt in masura din aceasta privinta sa imi afisez gandurile. Aparent este un liceu curat, bine dotat si cu cadre didactice bine pregatite. De fapt, este un liceu cu figuri, unde toti parintii care isi inscriu copiii, ori sunt vedete pe la televiziune ori oameni de afaceri. Primul pas: clasa 1. Pentru a ajunge sa fie in clasa 1 la aceasta scoala, orice copil este bine pregatit dinainte cu meditatii, dar ideea este ca poate el sa fie cat de bine pregatit, ca prima conditie care se pune din start este ceva de genul: cine e mama?cine e tata? daca nu sunt ceva oameni cunoscuti..degeaba ai pregatit copilul cu meditatii. Daca ajungi totusi sa urmezi cursurile acestei scoli, vei intampina de la inceput pana la sfarsit o continua sfidare din partea colegilor( cei a caror parinti au o situatie foarte buna financiara si le dau pe mana copiilor inca din primul an de scoala ultimul model de telefon), sa nu mai vorbim de moda. Daca parintii tai nu isi pot permite sa te imbrace la ultima moda, esti pus la colt de ceilalti colegi si luat in ras. Dar sa ma refer si la profesori: sunt si profesori corecti, dar rar cei mai multi, daca ii ai la meditatii acasa( deci bani in plus pentru ei) si la ora esti bine vazut chiar daca nu ai invatat nimic. Sunt profesori care ii favorizeaza pe unii elevi in detrimentul celorlalti doar pentru ca mama e cine e si tata e la fel cineva. Imi pare rau ca trebuie sa comentez aceste lucruri dar am terminat acest liceu si am ramas cu un gust amar, pentru ca este ironic faptul ca inteligenta si corectitudinea nu conteaza, mai mult conteaza ce haine porti si cine e tata. Asta este, sunt convinsa ca nu este singurul liceu de aceasta factura din Bucuresti si este destul de penibil ca in 2011 sa existe astfel de institutii.

Contact Colegiul German Goethe

Adresa

Cihoschi, 17, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.211.34.25 / 021.210.17.76
Site www.colegiulgerman.ase.ro
Email colegiulgerman@go.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari