Carti Usborne pentru copiii fericiti de azi si adultii impliniti de maine

/ / Modificat: 2022-09-16
Carti Usborne pentru copiii fericiti de azi si adultii impliniti de maine

Mamele sunt magice! Sa fii mama este minunea de a descoperi cat de multa iubire incape in inima ta si de a simti ca strangi tot universul in brate, atunci cand puiul tau iti ofera o imbratisare. Job-ul de mama este cel mai dificil din lume, dar nu este nimic mai frumos ca a fi mama. Atingerile manutelor mici, saruturile de noapte buna, primul ”mama”, primii pasi printre emotii, zambetele cu primii dintisori si bucuria la vederea fiecarei jucarii, sunt clipele care fac ca viata sa conteze.

Rolul de mama nu vine cu un manual de utilizari, ci este o aventura de descoperire a superputerilor care stau ascunse in fiecare femeie si care se activeaza in momentul in care da nastere unei noi vieti. Te-ai gandit vreodata ca esti parte din cea mai mare minune din lume? in pantecul tau, tu, mama, duci lumea mai departe si faci ca viata sa infloreasca prin fiecare bebelus caruia ii dai viata.

Nimeni insa nu stie cum se simte presiunea pe umerii unei mame. iti privesti copilul si prin minte iti trec mii de ganduri: ”cum sa il invat sa fie un om bun?”, ”oare va fi un om de succes?”, ”cum sa il fac fericit?” alaturi de teama de a nu da gres. Toate mamele din lume sunt unite de de nevoia de a fi perfecte in ochii copilului lor.

Retetele de perfectiune nu exista, oriunde ai cauta, orice carte ai citi, nimeni nu iti va putea spune vreodata cum sa fii mama perfecta. Vei gresi si vei invata, dar nu mama trebuie sa fie perfecta, ci momentele alaturi de micutul tau. Cartile Usborne sunt cel mai pretios moment pentru micutul tau. in fiecare carte sta ascunsa cate o bucatica de Univers. Aici, formele, culorile, sunetele, vorbesc pe limba bebelusului tau curios, care abia asteapta sa descopere tot ceea ce lumea are sa ii ofere.

Colectiile de carti Usborne pentru bebelusi sunt o binecuvantare pentru viata de mama. in pagini pretioase sunt concentrate mici lectii de viata, astfel incat, micutul tau sa inteleaga mediul care il inconjoara. Probabil te intrebi ”Ok! pai si nu pot sa folosesc carti normale? De ce Usborne?”.

Ei bine, cartile Usborne sunt o adevarata experienta, care schimba vieti, dezvolta si bucura copiii din lumea intreaga.

Carti Usborne, o experienta de invatare

Studiile arata ca oamenii invata in procent de 60% prin actiuni, iar in proportie de 30% prin sunetele auzite. Cartile Usborne sunt interactive si provoaca fiecare copil. Animalutele si restul personajelor captate in paginile cartii sunt cele care indeamna la joaca. ”Peek a boo” sau ”Don’t tickle the monkey” si alte joculete prind viata prin formele si culorile vii ale cartii. Copiii integreaza personajele in propriul Univers si astfel intra in contact cu toate simturile. Fiecare bebelus descopera animalele interesante, zgomotele pe care acestea le fac, se joaca de-a v-ati ascunselea cu tigrisori, zebre, iepuri sau vulpite nazdravane, dar pot si invata cu usurinta numere, culori sau obiecte importante.

Carti Usborne cu sunete, cantecul copilariei

stiai ca sunetele ajuta la dezvoltarea bebelusului? Prin intermediul cartilor muzicale, bebelusul isi imbunatateste aptitudinile lingvistice. Practic micutul tau va canta inainte de a incepe sa vorbeasca. Actiunile create prin sunete vor ajuta la intelegerea lumii din jur si la intelegerea semnificatiei anumitor cuvinte. Colectiile de carti bebelusi sunt un instrument simpatic si distractiv pentru stimularea jocurilor senzoriale, prin culoriile vii, sunetele pline de viata si colturile moi, placute la atingere. De asemenea, cartile muzicale pot crea amintiri de neuitat. Ritualul de adormire al bebelusului se transforma intr-un moment minunat, plin de emotie, iar sunetele linistitoare pentru inducerea somnului ii imbunatatesc memoria si capacitatea de concentrare. Fiecare carte Usborne, dedicata somnului, evoca scene din Natura, care creeaza bucurie si curiozitate.

Cartile Usborne pentru copii sunt o poezie care face ca fiecare clipa de copilarie sa danuie in timp. Prin fiecare pagina animata, cu sunete, culori sau elemente senzoriale se scrie povestea unui copil fericit, care astfel descopera lumea si isi imbunatateste memoria, capacitatea de concentrare si de recunoastere. Astfel, fiecare carte Usborne citita mai pune o bucatica in dezvoltarea copilului de azi si in viata implinita a adultului de maine. Ofera-I copilului tau sansa sa se descopere pe sine, lumea si sa inteleaga cine suntem, cine este, dar mai ales incotro se indreapta cu fiecare mic pas.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carti copii Carti biblioteca copii Dezvoltarea copiilor

Articole recomandate

Citeste si despre