Ajuta-l pe cel mic sa aiba o dictie perfecta si un discurs cursiv apeland la specialistii Priority Clinic

/ / Modificat: 2022-11-24
Ajuta-l pe cel mic sa aiba o dictie perfecta si un discurs cursiv  apeland la specialistii Priority Clinic

Intarzierea rostirii primelor cuvinte, dificultatile de pronuntie, balbaiala, lipsa expresivitatii si multe altele, pot fi semne care tradeaza existenta unei deficiente de vorbire. De indata ce le observi ca fiind o problema care se repeta in mod regulat este cazul sa apelezi la ajutor de specialitate, pentru a putea depista cauza si a gasi o solutie eficienta care sa remedieze sau sa elimine patologia. Priority Clinic este un cabinet de logopedie in Bucuresti, specializat in lucrul cu copiii, ceea ce ii face alegerea ideala pentru ca micutul tau sa aiba parte de un tratament pe masura si sa capete toata increderea necesara pentru a colabora pe parcursul tuturor sedintelor necesare.

Care sunt cauzele care declanseaza deficientele de limbaj?

Fara o evaluare de specialitate nu se poate determina care sunt motivele care au dus la instalarea unei astfel de afectiuni pentru ca exista un spectru larg de factori care pot determina sau influenta aceasta conditie. Cauzele pot fi atat prenatale, din timpul nasterii sau postnatale, cu caracter organic, functional sau psiho-neuorologic si de aceea in multe dintre cazuri pot fi greu de depistat.

Cand este nevoie sa apelezi la ajutorul unui logoped?

Este de dorit, pentru a putea preintampina cat mai timpuriu orice problema si a facilita vindecarea, sa te prezinti cu cel mic la un cabinet de specialitate imediat se observi primele semne care te pun pe ganduri, de la faptul ca pana la doi ani nu a scos niciun cuvant sau ca stalceste mereu anumite cuvinte. Chiar daca nu exista o problema reala pentru care sa te ingrijorezi, este ideal pentru confortul tau psihic si mai ales pentru sanatatea copilului, sa ai o parere avizata, de la logopezi din Bucuresti, care sa certifice daca este normal sau nu ca acesta sa intampine astfel de dificultati.

Care sunt etapele terapiei vorbirii?

Totul incepe cu o sedinta de evaluare prin care este determinata situatia pacientului si in functie de aspectele constatate se va putea opta fie pentru sedinte individuale, fie pentru psihoterapie.  In urma evaluarii logopedice vei primi o fisa speciala in care se specifica diagnosticul clar, cauza care a condus la aparitia problemei, dar si planul de interventie care trebuie urmat. De asemenea, in calitate de parinte ti se vor pune la dispozitie liste cu materiale de studiu si recomandari, astfel incat sa poti efectua o prelungire corecta a sedintelor de terapie chiar si acasa, pentru ca cel mic sa aiba parte de medii propice dezvoltarii si vindecarii.

Programeaza chiar acum un consult intr-unul dintre cabinetele noastre

Daca ai motive sa iti faci griji cu privire la traiectoria dezvoltarii vorbirii copilului tau, este cazul sa stabilim o intalnire intr-unul dintre cele trei cabinete de logopedie din Bucuresti, prin care sa eliminam toate dubiile si sa stabilim un diagnostic bine fundamentat pentru a avea o imagine cat mai clara a situatiei si a lua masurile necesare. Pe site ai la dispozitie un formular standardizat, pe care ni-l transmiti, urmand ca noi sa te contactam cat mai rapid sau poti suna direct la numarul de telefon afisat pentru a pune la punct toate detaliile programarii.

Veti fi intampinati cu caldura inca de la primii pasi in clinica de logopedie, ceea ce reprezinta un aspect esential pentru ca cel mic sa se deschida si sa ofere tot suportul pentru o investigatie detaliata. Relatia cu terapeutul se va dezvolta rapid, avand in clinica doar experti in psihologie sau psihopedagogie speciala, fapt care va facilita efectuarea sedintelor si va urgenta aparitia primelor rezultate.

Orice problema are rezolvare atunci alegi sa colaborezi cu specialistii de incredere de la Priority Clinic!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Comunicarea cu copii Dezvoltare vorbire copii

Articole recomandate

Citeste si despre