Back to school 2021. Cum sa-i faci copilului intoarcerea la scoala mai placuta

/ / Modificat: 2021-08-30
Back to school 2021. Cum sa-i faci copilului intoarcerea la scoala mai placuta

Copiii nostri poate ca nu stiu cantecul "Ce mica-i vacanta mare", insa cu siguranta si-ar fi dorit ca ea sa mai tina putin. Cum scoala se apropie, insa, cu pasi repezi, iar din 13 septembrie clasele isi vor primi inapoi micii invatacei, goana dupa rechizite si accesorii scolare nu trebuie lasata chiar pe ultima suta de metri. In plus, ai ocazia sa le oferi celor mici motive in plus sa nu le para rau ca se intorc la scoala.

Sfarsitul vacantelor este un moment trist pentru copii. Desi sunt nerabdatori sa isi revada colegii si chiar si dascalii, tot este greu de "digerat" faptul ca toate activitatile lor se vor invarti de acum si pana la urmatoarea vacanta in jurul orarului de la scoala. Pentru cei care se vor aseza pentru prima oara in bancile de la scoala trecerea este si mai complicata, pentru ca pasesc intr-un univers in care teama de necunoscut poate fi mai puternica decat dorinta de a invata lucruri noi.

Iedera "Back to school", un ajutor de nadejde pentru parinti si copii

Orice parinte stie ca aprovizionarea pentru un nou an scolar nu inseamna doar rechizite, ci si multe alte accesorii importante pentru confortul copilului, fie ca este clasa a-ntaia, fie ca este a VIII-a sau chiar licean.

Iedera va vine in ajutor cu produse menite sa va faca viata mai usoara si chiar mai placuta. In colectia Back to school gasesti o gama larga de produse, de la rucsacuri si gentute termice, pana la agende, caserole de mancare, suporturi pentru ochelari, sticle de apa si chiar umbrele pentru copii.

Back to school

Daca esti un parinte de proaspat scolar stii deja ca trebuie sa ii amenajezi acasa un spatiu pentru invatat. Iar daca aveti deja "vechime", dar micutul tau a crescut intr-o vara cat altii in doi ani, cu siguranta masa pe care isi facea temele i-a ramas cam mica. Ai nevoie de mobila noua pentru camera copilului tau de scoala? La Iedera gasesti birouri si accesorii pentru toate varstele, veioze care sa le asigure celor mici lumina potrivita atunci cand citesc sau isi fac temele, dar si accesorii care il vor ajuta sa isi tina lucrurile in ordine, precum bibliorafturi metalice, tavite si organizatoare colorate. Pentru cei mai mici poate sunt potrivite masutele pentru activitati.

Cum faci drumul spre scoala mai placut

Imagineaza-ti un copil de 7-8 ani care dupa aproape 3 luni de trezit "de voie" trebuie sa se trezeasca cu noaptea in cap pentru a merge la scoala. Mai ales daca este implicat si in alte activitati extrascolare, cu siguranta ar fi preferat sa doarma o jumatate de ora in plus, decat sa se dea jos din pat si sa stea, cum se intampla in cele mai multe cazuri, in trafic, in drum spre scoala. Ii poti oferi posibilitatea sa mai motaie in masina cu perne de calatorie sau o perna de gat pentru masina, astfel incat mintea lui sa fie mai odihnita la inceperea cursurilor.

E drept ca unii copii se trezesc greu dimineata si pentru ca obisnuiesc sa se culce tarziu. Pentru acestia puteti achizitiona ochelari de dormit colorati si haiosi sau difuzoare de aromaterapie care sa creeze in camera lor o atmosfera menita sa-i imbie la somn si odihna, in loc sa stea cu ochii in telefon sau computer pana tarziu.

Pentru zilele ploioase, in care cei mici va intreaba daca nu ar putea, totusi, sa ramana acasa, puteti cumpara o umbrela haioasa care sa il faca sa fie nerabdator sa plece spre scoala. Daca le cumparati agende jurnal cei mici se vor simti, cu siguranta, provocati sa noteze acolo toate experientele din clasa, tot ce au invatat, cu cine s-au mai imprietenit sau chiar certat.

Lucrurile se complica atunci cand ai copil de liceu

Liceenii din ziua de azi au cu totul alte preocupari decat aveam noi, parintii. Sub nicio forma nu vor accepta sa fie tratati ca niste copii, chiar daca pentru parinti tot asta sunt. Asa ca intoarcerea la scoala pentru un adolescent cu pretentii poate fi un moment delicat.

Gama pentru liceu de la Iedera va fi, cu siguranta, apreciata de adolescenti, ale caror nevoi si interese sunt de acum cu totul altele. De aici puteti sa cumparati un rucsac interesant pentru o domnisoara care isi doreste ceva cu design deosebit, spre exemplu, dar si accesorii precum oglinzi de geanta ori truse de manichiura. De asemenea, in aceasta colectie gasiti agende interesante pentru liceeni sau suport ochelari cu imprimeuri moderne, ori suporturi pentru laptop menite sa-i ajute sa studieze in pozitii mai comode, fie ca au de facut proiecte, fie ca urmeaza cursurile online.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre