• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Departamentul de Reproducere Umana Asistata Cluj Napoca Prof Dr I V Surcel

Departamentul de Reproducere Umana Asistata Cluj Napoca Prof Dr I V Surcel

Departamentul de Reproducere Umana Asistata Prof. Dr. I.V. Surcel a fost infiintat in 1999, in cadrul Universitatii "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca, sub conducerea regretatului prof. dr. Ioan V. Surcel. Din toamna anului 2003, conducerea a fost preluata de prof. dr. Florin Stamatian.

Departamentul de Reproducere Umana Asistata Prof. Dr. I.V. Surcel a fost infiintat in 1999, in cadrul Universitatii "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca, sub conducerea regretatului prof. dr. Ioan V. Surcel. Din toamna anului 2003, conducerea a fost preluata de prof. dr. Florin Stamatian.

tratamentul si procedurile necesare pentru: FIV
ICSI
IUI

FIV
ICSI
IUI

examen ginecologic complet incluzand examen citologic Babes-Papanicolau si examen bacteriologic pentru Chlamidia
dozari hormonale pentru: prolactina
LH
FSH
estradiol
teste pentru toxoplasma
rubeola
anticorpi antifosfolipidici
spermograma
test SIDA
antigen hepatita B
anticorpi HVC
grupa de sange si Rh

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0264.592.771 interior 165

FIV 800 Euro
FIV+ICSI 1000 Euro
IUI 100 Euro
Tratamentul nu este inclus

Opinii utilizatori

Dr. Surcel
De Ioana pe 09 Februarie 2012

Cine poate sa îmi spunÄ? cum este Dr Surcel M? As dori câteva pÄ?reri.

Dr Surcel
De Dana pe 09 Februarie 2012

A fA?cut cineva inseminare artificiala cu Dr Surcel?

Dr. Surcel
De Mari pe 08 Februarie 2012

Dr. Surcel este un medic de nota 10, eu o sa incep IUI din Aprilie cu dr. Surcel.

Departamentul de Reproducere Umana Asistata Cluj Napoca Prof Dr I V Surcel
De Miha pe 24 Aprilie 2011

Buna Ana ce mai faci ai ajuns in Romania, ai fost la mures. Ce ai rezolvat astept vesti de la tine te rog da-mi o veste despre tine. Iti doresc mult succes.

Departamentul de Reproducere Umana Asistata Cluj Napoca Prof Dr I V Surcel
De Maxa pe 20 Aprilie 2011

Buna. Stie cineva daca pretul de 1000 euro e real, adica procedura 1000 si medicatia separat?

Departamentul de Reproducere Umana Asistata Cluj Napoca Prof Dr I V Surcel
De Alina pe 12 Aprilie 2011

Imi pare rau ca ai patit asa. Eu am facut un IA reusit cu dr. Micu Romeo in nov 2007. Eu am fost multumita cum am fost tratata acolo. Ce sa zic: depinde de zile. Poate ai asteptat asa mult pentru ca era si dl. dr. ocupat. Are si el pacientele lui, pe langa tine. Si nu cred ca e obligatoriu sa stai in pat 1 h dupa inseminare ca sa reusesti. Eu am stat doar vreo 15 minute. Si asa cum spunea cineva, am fost acoperita de asistenta cu o patura sa nu-mi fie rece. Si sa stii ca pot sa compar diferite spitale in care am facut IA. Am facut si la Bucuresti la Giulesti si la Polisano la Sb. Si nu mi s-a parut ca am fost tratata mai bine la Polisano( care e privat) ca la Cj. Doar la pret. LA Polisano era la vremea aceea aprope triplu ca la CJ. Iti doresc sa reusesti in incercarile tale, pana la urma rezultatul e important.

Departamentul de Reproducere Umana Asistata Cluj Napoca Prof Dr I V Surcel
De Oana pe 21 Martie 2011

Buna fetelor, eu sunt Oana si va scriu pt prima oara, am facut si eu IA cu Doc. Mironiuc Clara cu ea fac si tratament de un 1 an de zile, insa nici un rezultat nu am si sunt disperata nu stiu ce sa mai fac. Am inteles ca cineva a ramas insarcinata cu FIV daca se poate as dori mai multe detali ma puteti contacta la oana_stefan85@yahoo.com. Va multumesc.

Pentru Adi
De Cris pe 13 Martie 2011

Imi pare foarte rau ptr tine si eu am facut IA la dr. Rotar Daniela, dar dupa am stat o ora pe masa cu o patura pe mine sa nu imi fie frig si cu foarte multa rabdare. A durat aproximativ 15 min si mi-a prelucrat spermatozoizi sotului ca el are probleme si m-a costat 400lei. Acum astepta sa fie bebe pentru ca ne dorim foarte mult.

Pentru Adi
De Ana pe 11 Martie 2011

Adi imi pare rau prin ce ai trecut. Si eu vroiam sa merg la Cluj pentru vitro, dar m-am razgandit in urma comentariilor. Acum m-am programat la Targul Mures ca sa deschis o clinica privata acum si preturile sunt acceptabile. M-am gandic ca la o clinica privata se ocupa altfel de tine. Inca odata iti spun ca imi pare rau.

Departamentul de Reproducere Umana Asistata Cluj Napoca Prof Dr I V Surcel
De Adi pe 10 Martie 2011

Conditiile din depertamentul de reprodocere umana asistata cluj, sunt mizerabile din punctul de vedere al igienei si comfortului. Nu am facut FIV, am facut inseminare artificiala cu dr. Romeo Micu. A fost deplorabil. Da Daca va puteti imagina ca m-a invitat asistenta, drguta de felul ei (nimic sa-i reprosez) in sala, sa ma dezbrac, sa ma urc pe masa, unde am asteptat, asa, dezbracata 45 minute pana a catadicsit dl dr. sa apara.
In 1 - 2 minut a realizat procedura, urmand ca dupa alte 7 (sapte) minute sa ma pofteasca afara, deoarece sala trebuia eliberata. Dupa ceea ce am citit eu ar fi nevoie de aprox o ora de repaus dupa inseminare, de orice fel ar fi ea. Sa nu va mai spun, ca iarna fiind a trebuit sa ma incalt cu sosete si apoi cizme stand in picioare pe un hol, fara sa mi se puna un scaun la dispozitie. Pentru toate acestea am platit 430 RON, intr-o clinica de stat fara sa primesc vreun bon fiscal sau o chitanta. Va intrebati poate in buzunarul cui au intrat? Pentru mine nu mai conteaza, insa va recomand sa nu va supuneti unor astfel de umilinte, nu merta. Daca tot vreti sa faceti ceva pt voi, mai bine platitimai mult, a fiti tratate cu profesionalism si uman.

Contact Departamentul de Reproducere Umana Asistata Cluj Napoca Prof Dr I V Surcel

Adresa

Clinicilor, 3-5, Cluj, Cluj Napoca

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.