• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Departamentul de Reproducere Umana Asistata Cluj Napoca Prof Dr I V Surcel

Departamentul de Reproducere Umana Asistata Cluj Napoca Prof Dr I V Surcel

Departamentul de Reproducere Umana Asistata Prof. Dr. I.V. Surcel a fost infiintat in 1999, in cadrul Universitatii "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca, sub conducerea regretatului prof. dr. Ioan V. Surcel. Din toamna anului 2003, conducerea a fost preluata de prof. dr. Florin Stamatian.

Departamentul de Reproducere Umana Asistata Prof. Dr. I.V. Surcel a fost infiintat in 1999, in cadrul Universitatii "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca, sub conducerea regretatului prof. dr. Ioan V. Surcel. Din toamna anului 2003, conducerea a fost preluata de prof. dr. Florin Stamatian.

tratamentul si procedurile necesare pentru: FIV
ICSI
IUI

FIV
ICSI
IUI

examen ginecologic complet incluzand examen citologic Babes-Papanicolau si examen bacteriologic pentru Chlamidia
dozari hormonale pentru: prolactina
LH
FSH
estradiol
teste pentru toxoplasma
rubeola
anticorpi antifosfolipidici
spermograma
test SIDA
antigen hepatita B
anticorpi HVC
grupa de sange si Rh

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0264.592.771 interior 165

FIV 800 Euro
FIV+ICSI 1000 Euro
IUI 100 Euro
Tratamentul nu este inclus

Opinii utilizatori

52 de ani ... este posibil sa mai pot avea un copil?
De Sorina pe 16 August 2017

Ne dorim un copil, sotul meu are 39 de ani iar eu am implinit 52,este posibil sa mai am un copil desi sunt deja la menopauza?
Multumesc !

buna ziua
De Vlasin pe 19 Ianuarie 2016

ma numesc irina si am 24 ani problema mea sunt trompele ( nepermeabile) o trompa nici nu functioneaza cealalta la urmatoarea opetatie nici ea nu va ma mai functiona. in rrst toate sunt perfecte. m-ar interesa un pret si faca se mai poate face prin fertilizare?

Infertilitate
De George pe 17 Octombrie 2015

Buna ziua.
Santem un cuplu cu probleme de fertilitate.Consult urologic azoodpermie cauza epididimita cronica bilaterala.Indicatie fiv cu microtese.Dorim sa stim cât costă toate procedurile.
Va multumim

Fiv cu dr Surcel
De A&A pe 29 Iunie 2015

Buna ziua. As dori d-na cristina (care ati scris in data de 27.04.2015), daca se poate, bineinteles, sa scrieti cateva detalii in legatura cu procedura facuta de dvs la Cluj. Specific faptul ca sotul are varicolel si trebuie operat dar si o teratozoospermie.
Care sunt etapele?
Cat costa?
Cum se desfasoara?
Astept cu nerabdare raspunsul. Multumesc

informatie
De Maria olimpia pe 27 Iunie 2015

buna sant maria olimpia am 46 de ani imi lipseste ovarul si trompa stanga din 2003 acum sant suspecta de menopauza -vreau sa stiu daca am sanse sa raman insarcinata cu fertilizare in vitro si pretul acestuia va multumesc

Fiv cu dr surcel
De Cristina pe 27 Aprilie 2015

Anul trecut am facut fiv la cj cu dr Surcel pt ca sotul avea pb de infertilitate...am avut rezultat pozitiv de la prima incercare...recomand cu drag dr Surcel un om de nota 10 rabdator si intelegator...

Dr.Surcel
De Kahle Mihaela pe 08 Februarie 2015

Buna Luciana!
Si eu locuiesc in strainatate si ma gandesc sa fac inseminare artificiala in Romania mai bine zis la Cluj. De aceea m-ar interesa mai amanuntit povestea ta. Eu am 38 de ani si acum un an mi-a murit copilul inainte de nastere in saptamana 38. De atunci nu mai raman insarcinata si sunt dispusa sa incerc toate variantele.


Mihaela

Pret
De IOANA pe 26 Iunie 2014

Buna Luciana, ce termen de valabilitate au si un pret pentru ambele, ma pregatesc pentru FIV in august-septembrie. Multumesc.

Incantata cu rezultatele obtinute la cluj cu dr.surcel
De Luciana pe 24 Mai 2014

Buna tuturor,

In urma cu ceva luni am inceput procesul de investigatigare a infertilitatii mele la Cluj, datorita faptului ca locuiesc in strainatate am dorit sa plec cu tratamentul cumparat din Romania pentru FIV, dupa cateva interventii preliminare FIV-ului si un lejer tratament am ramas insarcinata si cu tratamentul cumparat. Daca cineva are nevoie de urmatorul tratament pentru protocolul lung de FIV sa ma anunte, am Gonapeptyl si Menopur.

Sa auzim numai de bine!

Inseminare articiala
De Veronica pe 23 Februarie 2014

Buna. Sunt noua pe acest site. Vreau sa va rog daca puteti sa imi raspundeti daca si-a facut cineva inseminare la Cluj? Cred ca si in cazul nostru trebuie sa apelam la aceasta metoda. Imi puteti spune, retul pentru inseminare deocamdata, nu pentru FIV. Multumesc din suflet.

Contact Departamentul de Reproducere Umana Asistata Cluj Napoca Prof Dr I V Surcel

Adresa

Clinicilor, 3-5, Cluj, Cluj Napoca

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.