• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Departamentul de Reproducere Umana Asistata Cluj Napoca Prof Dr I V Surcel

Departamentul de Reproducere Umana Asistata Cluj Napoca Prof Dr I V Surcel

Departamentul de Reproducere Umana Asistata Prof. Dr. I.V. Surcel a fost infiintat in 1999, in cadrul Universitatii "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca, sub conducerea regretatului prof. dr. Ioan V. Surcel. Din toamna anului 2003, conducerea a fost preluata de prof. dr. Florin Stamatian.

Departamentul de Reproducere Umana Asistata Prof. Dr. I.V. Surcel a fost infiintat in 1999, in cadrul Universitatii "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca, sub conducerea regretatului prof. dr. Ioan V. Surcel. Din toamna anului 2003, conducerea a fost preluata de prof. dr. Florin Stamatian.

tratamentul si procedurile necesare pentru: FIV
ICSI
IUI

FIV
ICSI
IUI

examen ginecologic complet incluzand examen citologic Babes-Papanicolau si examen bacteriologic pentru Chlamidia
dozari hormonale pentru: prolactina
LH
FSH
estradiol
teste pentru toxoplasma
rubeola
anticorpi antifosfolipidici
spermograma
test SIDA
antigen hepatita B
anticorpi HVC
grupa de sange si Rh

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0264.592.771 interior 165

FIV 800 Euro
FIV+ICSI 1000 Euro
IUI 100 Euro
Tratamentul nu este inclus

Opinii utilizatori

Dr surcel
De Dana pe 11 Martie 2012

Pe dr Surcel il gasesti la Gine 1 in fiecare zi de Luni pana Vineri de la 8-13

Nu inca, insa dorim sa facem in mai
De Anca pe 11 Martie 2012

Buna Dana, nu stiu pe nimeni, insa este un doctor exceptional. Eu daca nu plecam din tara continuam cu el tratamente. Acum vrem sa venim in mai acasa si sa facem, insa nu stiu cum sa dau de dansul sa ii explic situatia. Daca afli un numar de telefon sa imi spui te rog. Succes mult.

Dr Surcel
De Dana pe 20 Februarie 2012

A fA?cut cineva inseminare artificiala cu Dr Surcel?

F I V
De NISTOR ANA IONELA pe 17 Februarie 2012

Draga Ioana 4300 RON, am inceput cu gonapeptyl pe care am dat 1000 RON, apoi dupa 2 sapt amani, am inceput cu menopur pe care am dat 3200 RON, iar inainte de punctie am luat 2 fiole pregnyl care costa 100, dar am cunoscut doamne care au dat mai putin cam 3800 RON sau alta a dat 5200 RON, depinde de ce probleme aveau. Eu am facut 3 fiole odata de Menopur, dar alta doamna a inceput cu 3 fiole si a ajuns la 5 fiole de aceea creste si pretul.

FIV
De Ioana pe 16 Februarie 2012

Pentru doamna Nistor - 4300 euro sau RON

FIV
De NISTOR ANA IONELA pe 16 Februarie 2012

Draga Ioana pentru medicamentatie am platit 4300, iar restul vine de la stat. Eu sunt foarte multumita de personalul din laborator. Doamna Stela e de milioane, iar profesorul e tare in meseria lui s-au schimbat multe pentru locatia unde se face fiv.

FIV
De Dana pe 15 Februarie 2012

Pentru doamna Nistor - cat te-a mai costat tratamentul. Un pret aproximativ poti sa imi spui? Costurile reale?

Fiv
De NISTOR ANA IONELA pe 15 Februarie 2012

Draga Adriana, eu am facut fiv prin program de la stat. Mi s-a aprobat dosarul in 09.2011, iar astazi sunt cea mai fericita, la prima incercare am ramas insarcinata. Eu sunt foarte multumita de tot personalul de la ginecologie 1 Cluj Napoca. Profesorul Florin Stamatiam e foarte bun in meseria lui.

Dr. Surcel
De Ioana pe 15 Februarie 2012

Cand mergem pentru fuliculometrie erau multe femei care au facut FIV cu Dr. Surcel. Reusite.

Inseminare fiv
De Adriana pe 13 Februarie 2012

Buna seara, stie cineva daca au primit aparatul pentru ICSI? Mie mi s-a spus ca o sa ma sune la sfarsitul lunii ianuarie inceputul lunii februarie, dar inca nu au dat niciun semn. A facut cineva inseminarea prin progaramul ministerului? Va rog mult sa-mi raspunda cine a facut. Multumesc mult.

Contact Departamentul de Reproducere Umana Asistata Cluj Napoca Prof Dr I V Surcel

Adresa

Clinicilor, 3-5, Cluj, Cluj Napoca

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.