• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Departamentul de Reproducere Umana Asistata Cluj Napoca Prof Dr I V Surcel

Departamentul de Reproducere Umana Asistata Cluj Napoca Prof Dr I V Surcel

Departamentul de Reproducere Umana Asistata Prof. Dr. I.V. Surcel a fost infiintat in 1999, in cadrul Universitatii "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca, sub conducerea regretatului prof. dr. Ioan V. Surcel. Din toamna anului 2003, conducerea a fost preluata de prof. dr. Florin Stamatian.

Departamentul de Reproducere Umana Asistata Prof. Dr. I.V. Surcel a fost infiintat in 1999, in cadrul Universitatii "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca, sub conducerea regretatului prof. dr. Ioan V. Surcel. Din toamna anului 2003, conducerea a fost preluata de prof. dr. Florin Stamatian.

tratamentul si procedurile necesare pentru: FIV
ICSI
IUI

FIV
ICSI
IUI

examen ginecologic complet incluzand examen citologic Babes-Papanicolau si examen bacteriologic pentru Chlamidia
dozari hormonale pentru: prolactina
LH
FSH
estradiol
teste pentru toxoplasma
rubeola
anticorpi antifosfolipidici
spermograma
test SIDA
antigen hepatita B
anticorpi HVC
grupa de sange si Rh

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0264.592.771 interior 165

FIV 800 Euro
FIV+ICSI 1000 Euro
IUI 100 Euro
Tratamentul nu este inclus

Opinii utilizatori

FIV
De Jeny pe 28 Ianuarie 2014

Buna Violeta, analizele le-am facut la o clinica particulara, costa in jur de 800 ron, si doar trei investigatii la cabinetul medicului.

Fiv
De Violeta pe 21 Ianuarie 2014

Multumesc de informatii. Investigatiile, consultul, analizele premergatoare FIV le-ai facut la cabinetul particular al medicului sau la departament? Multumesc.

FIV
De Jeny pe 11 Ianuarie 2014

Buna, mai intai trebuie sa luati legatura cu un medic care va indruma ce analize si investigatii e nevoie sa faceti, eu tocmai am terminat de facut analizele premergatoare pentru FIV.

Informatii FIV
De Violeta pe 15 Decembrie 2013

Buna. Puteti sa imi spuneti, va rog, care este procedura pt a face un FIV la Cluj? Se fac intai toate analizele de care este nevoie si mai apoi se ia legatura cu departamentul sau prima data iau legatura cu unul dintre medici si abia mai apoi mi se recomanda analize si alte investigatii?

Multumesc anticipat

PS: Nr. de telefon al domnului Romeo Micu?

Dr. Mihai Surcel
De Carmen pe 04 Septembrie 2012

Buna, as dori sa ma ajutati cu nr. de telefon al d-lui doctor Surcel. Multumesc!

Inseminare
De Andreea pe 14 August 2012

Buna, am facut eu la sfarsitul lunii iulie inseminare cu dl. Surcel, din pacate nu s-a prins, probabil cand vom aduna bani voi face FIV. Stiti cumva cat costa fara subventii de la stat? Eu trebuie sa fac cu donator, asa ca statul nu cred ca imi subventioneaza nimic.

Numar telefon Dr. Surcel
De Camelia pe 31 Iulie 2012

Buna, as dori sa ma ajutati cu nr. de telefon al d-lui doctor Surcel. Multumesc!

Costul total al unei insamantarii in vitro
De Camelia pe 05 Iulie 2012

As vrea si eu s stiu la ce pert se ridica tratamentul pentru o insamntare vitro cu analize cu tot. Multumesc.

FIV
De ADRIANA pe 10 Aprilie 2012

Draga Ana, mersi mult pentru raspuns, am inceput si eu cu gonapeptyl pana in 20.04, apoi trebuie sa merg la Cluj pt. celalalt tratament. Menopur sunt tot injectii? Te rog sa-mi spui in cate zile ai ajuns sa-ti se faca punctia de la inceputul tratamentului. Am inteles ca ai folosit doar 3 fiole de menopur. Imi zici si totalul tratamentului (4300 RON). Eu sunt la dr. Micu. Cum te simti? Esti bine si tu si bebele?

Dr Surcel
De Dana pe 11 Martie 2012

Anca da-mi adresa ta de mail sa iti dau nr. de tel al dr. Surcel.

Contact Departamentul de Reproducere Umana Asistata Cluj Napoca Prof Dr I V Surcel

Adresa

Clinicilor, 3-5, Cluj, Cluj Napoca

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.