Cum se intelege copilul Scorpion cu fratii din fiecare zodie

/ / Modificat: 2013-11-22
Cum se intelege copilul Scorpion cu fratii din fiecare zodie

Daca ai copii in zodii diferite, nu este suficient sa analizezi doar caracteristicile astrologice ale fiecarui semn zodiacal in parte pentru a-i ajuta sa se inteleaga mai bine. Relatia dintre frati depinde, printre altele, si de cat de compatibili sunt din punct de vedere astrologic. Descopera cum se intelege copilul Scorpion cu celelalte semne zodiacale!

Compatibilitatea fratilor Scorpion - Berbec

 Incapatanarea de care dau dovada fratii Scorpion si Berbec transforma relatia dintre ei intr-o adevarata batalie a personalitatilor si caracterelor puternice. Ambitia si dorinta de afirmare a ambelor zodii poate fi iscoditoare in relatia lor, insa atat timp cat aceste calitati sunt orientate spre activitati constructive sau educative, cei doi fratiori pot forma o echipa sudata, aproape imbatabila.

Sunt foarte buni in competitii, insa trebuie invatati sa-si controleze impulsurile si sa invete sa depaseasca cu fruntea sus inevitabilele esecuri in fata carora niciunul nu reactioneaza prea bine.

Compatibilitatea fratilor Scorpion - Taur

  Taurul si Scorpionul au multe lucruri de impartit, multe dintre ele fiind pozitive si educative. Este o relatie frumoasa si armonioasa, intrucat sunt considerate semne compatibile. Certurile vor aparea in relatia lor din cauza incapatanarii care-i caracterizeaza pe amandoi.

Cand niciunul dintre ei nu lasa deloc de la el si nu accepta infrangerile, ies scantei care nu pot fi "stinse" foarte usor.

Compatibilitatea fratilor Scorpion - Gemeni

  Relatia dintre fratii Scorpion si Gemeni se loveste de cateva obstacole care vor naste frecvent conflicte intre ei. Cele mai multe certuri se isca din cauza intereselor si conceptiilor diferite asupra vietii, insa nu sunt probleme de nedepasit.

Cauta sa gasesti intotdeauna pasiunile comune ale celor doi nativi, pentru a facilita o cunoastere si relationare mai buna a acestora. Doar in acest fel vei reusi sa pastrezi armonia in sanul familiei tale.

Compatibilitatea fratilor Scorpion - Rac

  Intre Scorpion si Rac este o relatie de subordonare, in care Scorpionul detine avantajul. Mai perseverent si manipulator din fire, Scorpionul trage dupa el Racusorul ceva mai delasator si timid, ajutandu-l sa se afirme.

Relatia fraternala este armonioasa, fiind zodii compatibile in mai toate planurile. Este o bucurie sa cresti o pereche de frati formata din Rac si Scorpion!

Compatibilitatea fratilor Scorpion - Leu

Leul si Scorpionul au o relatie apropiata, in ciuda firilor incapatanate si autoritare pe care le au. Faptul ca sunt orientati spre aceleasi scopuri si au interese comune ii ajuta sa se inteleaga bine si sa construiasca o relatie armonioasa.

Se cearta rar, dar cand o fac, se lasa cu scantei. Este important sa-i implici in activitati preferate de amandoi si sa lucrezi cu ei la capitolul cooperare.

Compatibilitatea fratilor Scorpion - Fecioara

Scorpionul si Fecioara nu au foarte multe puncte in comun si nu reusesc sa consolideze o relatie foarte apropiata, dar cu siguranta ambele zodii sunt ambitioase si perfectioniste. Desi sunt considerate calitati, uneori, dorinta acerba de afirmare poate conduce la conflicte aprinse intre cei doi.

Este indicat sa-i educi astfel incat sa tolereze esecurile si sa invete si din greselile de care se vor lovi la tot pasul. Invata-i sa colaboreze in loc sa se intreaca si relatia lor se va imbunatati considerabil!

Compatibilitatea fratilor Scorpion - Balanta

Intre Scorpion si Balanta exista o relatie frumoasa, bazata pe respect si prietenie. Sunt doua zodii compatibile, dar nu inseamna ca sunt scutite de mici conflicte si scandaluri.

Atat timp cat sunt ajutati sa-si recunoasca greselile si sa invete din acestea, vor reusi sa se dezvolte armonios in sanul familiei tale.

Compatibilitatea fratilor Scorpion - Scorpion

Este o aventura sa cresti frati in zodia Scorpionului, intrucat ai de-a face cu doua caractere puternice, care vor da adesea nastere la tensiuni si conflicte. Cu toate ca sunt firi impunatoare, au o multime de interese si pasiuni similare care-i vor apropia. In plus, sunt foarte protectori unul cu celalalt. Poti avea incredere sa-i lasi singuri acasa, intrucat sunt grijulii si atenti.

Compatibilitatea fratilor Scorpion - Sagetator

Scorpionul si Sagetatorul vor avea multe "punti" de trecut pana sa ajunga sa se inteleaga bine. Sagetatorul este mai sensibil din fire si usor influentabil, caracteristici care nu sunt deloc tolerate de puternicul si ambitiosul Scorpion.

Asupra relatiei lor planeaza tensiuni mocnite, dar care nu se vor concretiza in certuri si scandaluri. Invata-i sa se aprecieze asa cum sunt si sa invete cat mai multe lucruri unul de la celalalt.

Compatibilitatea fratilor Scorpion - Capricorn

In cazul Capricornului si Scorpionului, inceputul relatiei este ceva mai dificil, pana cand reusesc sa se acomodeze unul cu celalalt si sa-si tolereze diferentele. Insa pe masura ce cresc, reusesc sa-si uneasca fortele in lucruri si proiecte frumoase si sa colaboreze ca o adevarata echipa.

In plus, ambele zodii au un grad de maturitate ceva mai dezvoltat decat alti nativi, ceea ce ii face sa fie mereu curiosi fata de activitatile "de oameni mari". Permite-le sa exploreze tot ce ii inconjoara si ajuta-i sa-si puna in valoare imaginatia bogata prin jocuri si activitati creative.

Compatibilitatea fratilor Scorpion - Varsator

Scorpionul si Varsatorul sunt doua zodii inteligente, pline de imaginatie si curioase din fire. Sunt dornici de cunoastere, de aceea, este indicat sa le stimulezi aceasta dorinta prin intermediul cartilor si activitatilor educative interesante.

Cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand ai copii nascuti in aceste zodii este sa nu-i pui niciodata in tabere adverse, pentru a se intrece, intrucat pot iesi scantei si certuri inimaginabile. Este mai indicat sa fie impreuna in aceeasi echipa si sa concureze impotriva altora.

Compatibilitatea fratilor Scorpion - Pesti

Scorpionul si Pestii sunt foarte compatibili, iar relatia fraternala dintre ei se dezvolta usor, de la sine, fara prea multe eforturi din partea ta. Exista o afinitate naturala intre ei si sunt foarte uniti. Daca esti norocos sa ai o pereche de frati Pesti si Scorpion, vei fi un parinte fericit, iar cresterea lor va fi o adevarata placere.

Copilul tau ce zodie este? Cum ti se pare relatia dintre ei din punct de vedere zodiacal? Spune-ne parerile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Compatibilitatea zodiilor intre frati Compatibilitate zodii copii Zodii copii Zodii frati Relatie frati zodii

Articole recomandate

Citeste si despre