Cum se intelege copilul Sagetator cu fratii din fiecare zodie

/ / Modificat: 2013-11-25
Cum se intelege copilul Sagetator cu fratii din fiecare zodie

Copilul nascut in zodia Sagetatorului este ambitios, perseverent si cu multa pofta de viata si cunoastere. Are un farmec aparte, care-l face usor placut de catre cei din jur si este dornic sa socializeze cu oricine. Insa este el pe placul tuturor zodiilor? Afla cum se intelege copilul Sagetator cu fratii din fiecare zodie!

Compatibilitatea fratilor Sagetator - Berbec

Sagetatorul si Berbecul sunt doua zodii compatibile, dar destul de competitive. Spiritul competitiv si ambitia sunt trasaturile care vor naste cele mai multe conflicte si scandaluri intre cei doi frati. Insa daca sunt controlate corespunzator, iar disensiunile sunt rezolvate pe cale pasnica, fratii din aceste doua zodii pot forma o echipa frumoasa si reusita impreuna.

Compatibilitatea fratilor Sagetator - Taur

Taurul si Sagetatorul sunt zodii incompatibile, care nu reusesc sa se inteleaga foarte bine, din cauza diferentelor de personalitate dintre ele. Interactiunile dintre frati se sfarsesc adesea cu certuri si conflicte greu de domolit.

Din fericire, numarul scandalurilor poate scadea considerabil, daca ai grija sa-i tii cat mai departe de principalii factori declansatori ai acestora. Nu vor fi niciodata cei mai buni prieteni, dar nu inseamna ca nu se vor iubi si ajuta la nevoie.

Compatibilitatea fratilor Sagetator - Gemeni

Dinamismul cu care evolueaza relatia fraternala dintre Gemeni si Sagetator este halucinant. Cu toate ca in majoritatea timpului se inteleg foarte bine, interactiunile dintre ei au tendinta de a sfarsi adesea in certuri si suparari, care vor necesita rabdare si tact pentru a fi depasite. Singurul lucru care va suda relatia dintre ei va fi pofta de viata si cunoastere, care-i va indrepta spre trairea unor experiente memorabile impreuna.

Compatibilitatea fratilor Sagetator - Rac

Racul si Sagetatorul sunt incompatibili din multe puncte de vedere. Desi uneori contrariile se atrag si se completeaza foarte bine, nu este cazul acestui cuplu zodiacal. Racul este sensibil si afectuos, in timp de Sagetatorul este autoritar si rece. Nu au foarte multe lucruri in comun si nu impartasesc aceleasi conceptii de viata, dar se pot apropia daca reusesti sa identifici macar cateva pasiuni comune, care sa-i ajute sa se cunoasca si descopere mai bine unul pe altul.

Compatibilitatea fratilor Sagetator - Leu

Sagetatorul si Leul ar putea candida cu succes la titlul de cei mai iubitori frati, intrucat sunt foarte apropiati si uniti. Tin foarte mult unul la altul si dezvolta un spirit protector demn de invidiat de catre alti frati ai zodiacului.

Problema de care te vei lovi in cresterea lor este ca vor dori atat de mult sa iasa basma curata din mai toate problemele, incat nu vor ezita sa recurga la minciuni pentru a se "acoperi" unul pe celalalt. Este important sa stabilesti limite si sa-i faci sa inteleaga cat de importanta este sinceritatea.

Compatibilitatea fratilor Sagetator - Fecioara

Fecioara este o zodie care pica rapid victima farmecului Sagetatorului, de aceea, reuseste sa se inteleaga foarte bine cu acest nativ. Chiar si atunci cand se cearta, cei doi copii reusesc sa-si solutioneze singuri problemele, foarte rapid. Armonia si echilibrul domnesc in relatia dintre acesti frati, care trebuie incurajati sa se dezvolte atat individual, cat si ca echipa.

Compatibilitatea fratilor Sagetator - Balanta

Liantul care ajuta Balanta si Sagetatorul sa se inteleaga de minune este curiozitatea sau spiritul explorator. Sunt cele doua calitati trebuie sa pui accentul in consolidarea relatiei dintre ei. In rest, sunt firi total opuse, fara prea multe pasiuni comune. Certurile dintre ei au tendinta de a fi zgomotoase si iritante, de aceea, este bine sa fie evitate, atat cat se poate. Incearca sa calmezi situatiile conflictuale inainte de a degenera, prin tact si diplomatie.

Compatibilitatea fratilor Sagetator - Sagetator

Fratii nascuti in semnul Sagetatorului sunt foarte activi si impulsivi din fire. Manifesta pasiuni comune, insa actiunile nesabuite in care se implica adesea ii predispun la accidente si probleme frecvente.

Valorifica-le inclinatiile sportive si energia de care dau dovada inscriindu-i la sporturi si activitati care sa-i solicite din punct de vedere fizic. Atat timp cat fiecare dintre ei va fi concentrat pe o activitate, certurile si disensiunile dintre ei se vor rari.

Compatibilitatea fratilor Sagetator - Scorpion

Scorpionul si Sagetatorul se inteleg la fel de bine precum soarecele si pisica. Au tendinta de a se sacai mereu unul pe celelalt, uneori fara sa-si dea seama. Este important sa-i inveti sa se respecte reciproc si sa inteleaga principiile pe care se bazeaza o relatie de prietenie. Cel mai bine invata sa fie frati buni si sa se aprecieze unul pe celalalt din cartile cu povesti pe tematica relatiilor de familie, pilde populare si exemple concrete.

Compatibilitatea fratilor Sagetator - Capricorn

Desi Capricornul si Sagetatorul par sa aiba inclinatii si pasiuni diferite, exista unele lucruri care-i aduc laolalta si-i ajuta sa dezvolte o relatie frumoasa de prietenie. Important este sa-i incurajezi sa interactioneze suficient de mult incat sa-si descopere pasiunile comune si sa le foloseasca pentru a se apropia unul de celelalt.

Au tendinta insa de a vedea lucrurile prin "dioptrii" diferite. In timp ce Capricornul va dori sa respecte regulile, Sagetatorul va fi mai mult decat dornic sa le incalce, tanjind dupa mai multa libertate.

Compatibilitatea fratilor Sagetator - Varsator

Varsatorul si Sagetatorul formeaza una dintre cele mai frumoase perechi de frati ale zodiacului. Este o placere sa-i vezi interactionand. Sunt o sursa inepuizabila de conversatii si subiecte si adora sa se implice in orice fel de dezbateri. Avantajul de a vorbi mult si talentul oratoric al acestora se poate transforma cu usurinta intr-un defect.

Copiii vor fi dornici sa te intrerupa frecvent, sa-si spuna propriile opinii si sa comenteze la tot ce le zici, ceea ce poate ingreuna procesul lor disciplinar.

Compatibilitatea fratilor Sagetator - Pesti

Fratii din zodiile Pesti si Sagetator sunt firi agreabile, placute, care se inteleg foarte bine, intrucat impartasesc aceleasi valori. Au de invatat o multime de lucruri unul de la celalalt, intrucat Sagetatorul este curajos si puternic, iar Pestele ceva mai rezervat si empatic.

Cu putina imaginatie si ceva mai multa rabdare, ii poti incuraja sa se ajute reciproc, astfel incat sa-si imbunatateasca abilitatile care le lipsesc.

Copiii tai ce zodie sunt? Cum ti se pare relatia dintre ei din punct de vedere zodiacal? Se potriveste previziunilor pe care le fac astrele cu privire la compatibilitatea dintre ei?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Compatibilitatea zodiilor intre frati Compatibilitate zodii copii Zodii copii Zodii frati Relatie frati zodii

Articole recomandate

Citeste si despre