Animale de companie pentru copii in functie de zodie

/ / Modificat: 2011-10-20
Animale de companie pentru copii in functie de zodie

Animalele de companie sunt unii dintre cei mai buni prieteni ai copilului. Fie ca e vorba de catel, pisica, hamster sau o dragalasa broscuta testoasa, copiii sunt atrasi ca un magnet de ele. Daca vrei sa ii faci o surpriza si nu stii daca o sa ii placa sau nu, atunci consulta predictiile zodiei lui in acest sens si afla ce fel de tovaras de joacadin regnul animalelor i se potriveste!

Berbec

Berbecutii sunt zodii extrem de vioaie si active, iar copilul tau nu poate avea grija de un papagal sau hamster, pentru ca nu isi poate consuma energia astfel. Cel mai bun prieten de origine animala al lui pare sa fie cainele. Este animalul care il ajuta sa isi consume cel mai eficient din energia in exces.

Cand cresc, copiii din aceasta zodie devin firi destul de comode, astfel ca li se potrivesc mai degraba animalute care nu necesita deplasare, spalare si alte ingrijiri. Alegeri utile sunt pentru acesti copii hamsterii sau pestii.

Taur

Copiii Taurasi au defectul de a se plictisi repede de lucrurile din jur, iar animalul de companie nu va face exceptie. Asadar, ei au nevoie de animalute de dimensiuni mici si usor de ingrijit, pentru ca tu vei fi cea care va avea grija de el dupa ceva timp. Poti alege hamsteri, papagali sau catei, dar de mici dimensiuni

Gemeni

Copiii din zodia Gemeni vor lasa deoparte patrupedele si se vor orienta catre inaripate. Papagalii sunt cei mai indicati pentru pretentiile unui astfel de copil. Iar daca papagalul nu este o optiune pe care o poti lua in considerare, atunci si catelul ar putea fi o varianta agreabila pentru el.

Rac

Racul este o zodie sensibila, iubitoare, dornica de a manifesta afectiune pentru cei din jur. Copiii nascuti sub acest semn zodiacal au nevoie de un animal asupra caruia sa-si reverse dozele nemarginite de dragoste. Cateii sau pisicile raman cele mai bune optiuni pentru acesti prichindei.

Leu

Leul are nevoie de afectiune si dragalasenie in viata lui. Desi animalul zodiei pare a fi unul feroce, copiii nascuti sub acest semn sunt departe de a fi astfel. Ei sunt firi iubitoare si dornice sa arate afectiunea unui animalut. Pisicutele sunt potrivite pentru acesti copii.

Fecioara

Micutii nazdravani din zodia Fecioarei nu se vor implica prea mult in ingrijirea unui animal ca pisica sau catelul. Ei sunt mai comozi si prefera animalutele cu care sa se joace, dar fara a fi nevoiti sa stranga prea mult dupa ei. O broasca testoasa sau un hamster reprezinta o alegere buna pentru el.

Balanta

Balantele vor manifesta aceeasi pasiune atat pentru catei, cat si pentru pisici. Dar, daca este sa alegi dintre cele 2, mai bine ai merge pe mana cainilor. Aceasta optiune le va face cu ochiul mai mult, pentru ca sunt copii activi si le va face placere sa se plimbe si sa alerge cu catelul prin parcuri.

Scorpion

Copiii din zodia Scorpion sunt curajosi si cauta aventurile. Atentia lor va fi indreptata spre rase de animale dintre cele mai ciudate. Ar putea fi printre putinii copii ai zodiacului carora chiar le-ar placea o reptila ca animal de casa. Poate chiar si un mic scorpion. In rest, dintre animalele mai putin salbatice pisicutele le sunt cele mai pe plac.

Sagetator

Sagetatorii sunt mari aventurieri si dornici de a testa noi experiente in aer liber. Micutului tau ii place foarte mult sa petereaca timp in natura si de aceea, este indicat sa ii iei un catel pe care sa-l ia dupa el si cu care sa se joace pe iarba proaspata a parcurilor.


E posibil ca pe masura ce creste sa manifeste un interes deosebit pentru cai si echitatie.

Capricorn

Copiii din zodia Capricorn vad in animalutul de companie un prieten si un partener de joaca. Ei nu au nevoie de animale mari si impunatoare sau extrem de zburdalnice, pentru ca nu e dornic sa investeasca un asemenea efort in ele. Pentru el sunt potrivite animalutele pe care le admira si cu care se poate juca in liniste si fara prea mari eforturi fizice. Papagalii sau canarii sunt variante propice pentru acesti copii.

Varsator 

Copiilor din zodia Varsator le place sa aiba foarte mult timp pentru ei si sa nu si-l conditioneze de ingrijirea unui animal. Dar se bucura totusi sa aiba in preajma unul. De aceea, o pereche de papagali sau de canari este perfecta pentru ei.

Totusi, cand vor creste acestia vor deveni mari iubitori de catei, ba chiar vor vrea sa aiba mai multi.

Pesti

Copiii din zodia Pesti sunt foarte jucausi, de aceea au nevoie de animalute care au capacitatea de a-i "intretine" din punct de vedere al bunei dispozitii. O pisicuta jucausa sau un catel dragalas este numai potrivit pentru ei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Animale de companie Alegere animal companie

Articole recomandate

Citeste si despre