Un bebelus, in stare critica dupa ce a fost atacat de cainele familiei

/ / Modificat: 2018-11-21
Un bebelus, in stare critica dupa ce a fost atacat de cainele familiei

Un baietel de doar o luna a fost atacat de unul dintre cainii familiei, din rasa Staffordshire Bull Terrier. Micutul a ajuns la spital, in stare critica.

baietel-caine

Atacul a avut loc duminica dimineata, iar paramedicii au fost chemati la casa familiei. Micutul Reuben McNulty a fost dus de urgenta la spitalul din Peterborough City si apoi transferat la Spitalul Addenbrooke din Cambridge, cu leziuni care ii pun in pericol viata.

caine-copil

Desi bunicul copilului a insistat ca bebelusul a fost ranit intr-un accident, politia a confirmat cele intamplate.

Un vecin a povestit ca le-a atras atentia parintilor atunci cand au venit cu bebelusul acasa, sa aiba aiba grija cu cei doi caini, pentru ca nu sunt obisnuiti cu micutul si pot deveni gelosi.

Bunicul lui Reuben a mai declarat pentru presa ca ce s-a intamplat a fost doar un accident si ca toata lumea face prea mult caz legat de incident, potrivit dailymail.co.uk.

Dan McNulty (28 ani) si Amy Litchfield (31 ani) au fost au fost arestati sub suspiciunea de neglijare a copilului si eliberati pe cautiune, potrivit autoritatilor.

Cei doi caini au fost luati de pe proprietatea familiei si sunt in custodia politiei, care continua investigatia.

Un caz similar s-a intamplat in Statele Unite ale Americii. O fetita a fost sfasiata de un caine pitbull in curtea casei. Dupa ce mama micutei a incercat sa-i taie gatul, cainele a fost impuscat de politie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Muscatura caine copii Animale de companie

Articole recomandate

Citeste si despre