Noul Pampers Active Baby tine umezeala departe de pielea bebelusului pe parcursul intregii nopti

/ / Modificat: 2013-06-07
Noul Pampers Active Baby tine umezeala departe de pielea bebelusului pe parcursul intregii nopti

Nopti fara umezeala pentru dimineti pline de energie

Somnul neintrerupt este extrem de important in dezvoltarea celor mici. Beneficiind de un somn de calitate in timpul noptii, micutii se trezesc binedispusi si sunt gata sa se bucure de momentele unice alaturi de parinti. Pentru ca stie cat de pretioase sunt pentru mamici aceste clipe, in care bebelusul se trezeste zambind fericit, Pampers a creat noul Pampers Active Baby, care ofera pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii, pe timpul noptii.

Noile scutece Pampers Active Baby si Pampers New Baby contin un strat extra absorbant pentru somn, care absoarbe umezeala mult mai rapid, pentru ca cei mici sa poata avea parte de un somn linistit de pana la 12 ore. Pampers intelege cat de important este somnul neintrerupt atat pentru bebelusi, cat si pentru micii exploratori, de aceea gama Pampers Active Baby este disponibila pentru toate marimile: Pampers New Baby(1-2) si PampersActiveBaby (3-6).

Un bebelus poate dormi pana la 20 de ore pe zi, iar pana la varsta de doi ani, un copil petrece practic mai mult timp dormind decat implicandu-se in alte activitati. Somnul este deosebit de important in dezvoltarea ulterioara a bebelusului, factorii cantitativi si calitativi ai unui somn sanatos trebuind respectati: lipsa intreruperilor cauzate de trezirile dese, etapele de somn sa fie in cantitati potrivite.

pampers-Active-baby

Pampers Active Baby asigura confortul somnului celui mic, acesta trezindu-se energic si agil, pregatit sa interactioneze cu membrii familiei. De asemenea, bunastarea mamei depinde de bunastarea bebelusului - cu cat acesta doarme mai linistit, fara intreruperi, cu atat mama se simte si ea mai bine si mai dispusa sa interactioneze cu cel mic.

Cristiana-Haica-Pampers"Somnul este foarte important nu doar pentru copil, ci pentru intreaga familie. Foarte multe mame ma intreaba ce pot face pentru ca cei mici sa doarma bine noaptea, pentru ca ziua sa fie mai activi, mai sociabili. Este foarte important sa avem grija ca cei mici sa doarma bine, pentru ca intervalul dintre somnuri este foarte valoros, este perioada in care acestia acumuleaza, invata, se joaca, se dezvolta. De asemenea, cresterea intr-o familie fericita si relaxata are multe beneficii pe termen lung in ceea ce priveste dezvoltarea copilasului", explica psihologul Cristiana Haica, expert Pampers.

Pe perioada zilei, un bebelus produce, in medie, 150 ml de urina/scutec. Noaptea insa, cantitatea de urina creste la aproximativ 220 ml. Noile scutece Pampers Active Baby absorb o cantitate mai mare de lichid, preiau umezeala mai repede, oferind bebelusului un somn linistit si cu adevarat odihnitor. Datorita capacitatii mari de absorbtie, noul strat al Pampers Active Baby se reactiveaza rapid, putand sa absoarba o noua cantitate de lichid, chiar dupa cateva ore de la prima folosire.

Roxana-Rusu-Pusca-Pampers"Tulburarea somnului celui mic, datorita intreruperilor dese, poate dauna atat dezvoltarii ulterioare a bebelusului, cat si armoniei familiale. Momentele in care cel mic urineaza sunt vulnerabile pentru ca trezirea este aproape inevitabila. Insa cu Pampers Active Baby, disconfortul nu este resimtit de bebelus, pentru ca absorbtia se realizeaza imediat, iar pielea ramane uscata si curata, timp indelungat", explica medicul pediatru Roxana Rusu Pusca, expert Pampers.

Pampers Active Baby reprezinta cea mai buna solutie de protectie a pielii bebelusului pe perioada noptii, pastrand pielea sanatoasa si uscata timp de 12 ore si asigurand tot confortul unui somn de calitate.

Pe langa stratul extra absorbant destinat perioadei de somn, Pampers Active Baby vine si cu:

  • benzi laterale elastice care se intind sau contracta in functie de miscarile bebelusului, pentru o fixare ferma si, totodata, flexibila;
  • material moale ca bumbacul care permite pielii sa respire;
  • potrivire anatomica, asigurand o protectie imbatabila impotriva frecarii;
  • lotiune protectoare din aloe vera.

Nu uita de servetelele umede Pampers Baby Fresh, pentru o senzatie de prospetime ca dupa baita, oriunde, oricand!

servetele-Pampers-Baby-fresh

Pentru informatii legate de dezvoltarea si ingrijirea micutului tau, intra pe www.pampers.ro sau pe pagina de Facebook Lumea.mamicilor, la sectiunea Intreaba expertii. Medicul pediatru Roxana Rusu Pusca si psihologul Cristiana Haica te asteapta oricand cu sfaturi pentru tine si ingerasul tau.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scutece pampers

Articole recomandate

Citeste si despre