NIVEA Baby ti-a pregatit Rucsacul Stie –Tot al lui Piticot!

/ / Modificat: 2013-02-12
NIVEA Baby ti-a pregatit Rucsacul Stie –Tot al lui Piticot!

Este foarte bine pentru bebelusi sa iasa la plimbare inca din primele zile dupa iesirea din maternitate. Alegeti zone mai putin aglomerate, de preferat parcuri cu multa vegetatie si bucurati-va de o plimbare cu noul membru al familiei.  

"Baile de aer" ajuta de multe ori sa linistim crizele de agitatie sau colici ale bebelusului, ii cresc pofta de mancare si ii imbunatatesc imunitatea. Perioada  de timp petrecuta in aer liber trebuie crescuta incet, progresiv de la 15 minute la 1 ora – 1 ora si jumatate.

Pe timpul verii trebuie acordata mai multa atentie alegerii momentului pentru plimbare deoarece in aceasta perioada radiatia UV poate atinge cote ingrijoratoare si trebuie evitate orele pranzului, respectiv intervalul 11:00 - 17:00. Pielea bebelusului necesita protectie UV pe care o puteti obtine prin folosirea cremelor de protectie solara special concepute pentru bebelusi. 

Cand ati depasit etapa de sugar si va indreptati  spre varsta de 1 an trebuie sa incurajati miscarea si exercitiile fizice in aer liber: stimulati copilul sa se plimbe tinut de manuta, oferiti copilului posibilitatea de a se juca cu o minge, lasati-l sa experimenteze locurile special amenajate pentru copii.


Dar ca sa poti pleca fara griji la plimbare, la cumparaturi sau in vacanta, trebuie sa fii mereu pregatita sa respecti ritualurile de ingrijire ale bebelusului tau, indiferent de locul si momentul in care te aflii. Astfel, NIVEA Baby ti-a pregatit Rucsacul Stie –Tot al lui Piticot in care vei gasi 4 produse din gama Nutrisensitive de care orice bebelus are nevoie.





Gama NIVEA Baby Nutri Sensitive le ofera celor mici secretele naturii si o ingrijire completa, prin produse cu ingrediente naturale: cu 0% parabeni, coloranti si alcool si 100% ingrijire si delicatete:

Curatare delicata cu lotiunea de spalare din cap pana in picioare NIVEA Baby Nutri Sensitive


lotiune-spalare-nivea-nutri-sensitive

Avand o formula speciala cu surfactanti, fara alcool, coloranti si sapun, lotiunea de spalare NIVEA Baby Nutri Sensitive curata delicat si protejeaza pielea uscata si sensibila, actionand eficient impotriva deshidratarii.

Curatarea funduletului cu servetelele umede NIVEA Baby Pure & Natural, speciale pentru pielea sensibila si uscata


servetele-pure-natural

Curata pielea delicata a bebelusului intr-un mod natural. Servetelele contin fibre naturale de bumbac si sunt imbibate intr-o lotiune delicata, fara parfum, cu o formula atestata ce contine extract natural de musetel. Mentine nivelul natural al pH-ului pielii. Fara parabeni, parfum si alcool.

Hidratare intensiva cu laptele de corp NIVEA Baby Nutri Sensitive

lapte-corp-nivea-nutri-sensitive

Laptele de corp NIVEA Baby Nutri Sensitive hidrateaza, calmeaza si protejeaza pielea uscata si sensibila. Este usor de aplicat si se absoarbe rapid, hranind pielea micutului tau.

Protectie si hidratare cu crema hranitoare NIVEA Baby Nutri Sensitive Cream

Nutri sensitive cream

Crema nu contine alcool, coloranti sau parabeni, iar continutul de panthenol si untul de shea calmeaza pielea micutului tau, lasand-o moale si catifelata.

Protejati pielea bebelusului, aplicand crema NIVEA Baby Nutri Sensitive Cream pe fata, manute si picioruse, inainte de a-l scoate la plimbare.

Si pentru ca totul trebuie sa fie perfect, vei gasi in rucsac si o paturica impermeabila si practica pentru schimbatul scutecului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre