Trusouri botez

Trusourile pentru botez contin: prosopul mare, prosopul mic (prosopul pentru preot), panza de mir, fasa, sticluta pentru mir si hainutele de botez.

Organizeaza un botez de succes fiind atent la aceste 3 elemente!

Organizeaza un botez de succes fiind atent la aceste 3 elemente! Botezul reprezinta unul dintre acele momente de neuitat din viata unei familii. La botez, parintii se reintalnesc cu cele mai dragi persoane pentru a sarbatori nasterea scumpului lor bebelus si intrarea acestuia in familia crestinilor. Dupa cel putin 40 de zile de la nasterea sa, parintii vor dori sa-si boteze copilul si pentru asta fac anumite pregatiri speciale, necesare. In general, acest tip de eveniment este mult mai usor de organizat decat o nunta si presupune mai multa distractie, atat pentru familia gazda, cat si pentru invitati. De aceea, atunci cand organizeaza un botez, parintii nu vor resimti presiunea pe care au avut-o atunci cand au pregatit nunta si vor avea mai mult timp...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul