Trenduri in moda pentru copii in 2013

/ / Modificat: 2013-03-08
Trenduri in moda pentru copii in 2013

Tendintele principale in moda pentru copii in 2013 sunt pline de viata. Tinutele sunt foarte colorate, optimiste, atragand toate privirile.  

Trenduri generale in moda 2013 pentru copii

Moda 2013 pentru copii aduce un suflu de prospetime si un look indraznet, plin de imaginatie. Tinutele sunt jucause, pline de culoare, cu multe modele si imprimeuri. Piesele vestimentare pentru copii sunt decorate cu elemente multifatetate.

Unele dintre cele mai indraznete culori la moda in 2013 pentru copii sunt purpuriul, verdele smarald, rozul neon, verdele si galbenul fosforescent. Acestea sunt contrabalansate de griul si bleul deschis, la care se adauga alb, masliniu si kaki.

Printre materialele in tendinte in moda pentru copii 2013 sunt taftaua, tulul, spandexul si bumbacul.  

Trenduri in moda pentru baietei in 2013

In 2013, moda pentru baietei include tinute confortabile si moderne, reprezentate de tricouri, pulovere, jachete, cardigane, camasi. Multe bluze si tricouri au imprimeuri din desene animate.

In partea de jos, tinuta este completata de pantaloni si jeansi. In 2013, moda pentru copii este in continuare axata pe nevoile unei perioade de criza financiara. De aceea, piesele vestimentare in tendinte sunt cele care pot alcatui tinute variate. De exemplu, un pantalon este ideal sa poata fi asortat la mai multe tricouri si bluze.

Paleta de culori pentru baietei este formata in 2013 din: gri, purpuriu, rosu, negru, verde.

Incaltamintea pentru baietei are un aspect modern, tine cald iarna si asigura o buna aerisire in sezonul calduros. Moda pentru baietei din 2013 pune accentul pe accesorii, precum palarii, esarfe, ochelari de soare, manusi, caciuli.

Costumas din doua piese

costum-baieti

Costumasul din doua piese are culori la moda in 2013, rosul si griul, precum si un model cu inscriptionare. Bluza este la nivelul gatului, cu inchidere pe umeri, iar pantalonul este confortabil, cu elastic in talie.

Pret: 42 lei

Ibebe.ro

Vesta baietei

Vesta-copii

Vesta pentru baietei poate fi din bumbac. Cu o culoare indrazneata, vesta este potrivita pentru tinute de primavara-vara, putand fi purtata cu diverse bluze si camasi.

Pret: 67 lei

Lalu.ro

Trenduri in moda pentru fetite in 2013

Moda 2013 pentru fetite include rochii albe, cu multe volane si flori, impodobite cu pietre argintii sau purpurii. Fundele sunt la moda in 2013, acestea fiind prinse la mijloc, in fata, in spate, pe piept, in par etc.

Rochitele de ocazie sunt de tip princess, cu jupon din tul. In ceea ce priveste tinutele lejere pentru fetite, in 2013 se poarta jeansii, puloverele calduroase si accesoriile precum gentute, manusi, caciuli si fulare lungi.

Paleta cromatica include combinatii de alb-argintiu, alb-purpuriu, alb-negru-bleumarin, rosu-albastru-negru. Fetitele pot adopta tinute clasice, sport, in bleumarin cu alb sau tinute indraznete, cu geci galbene si bluze multicolore. Cand tinuta este foarte colorata in partea de sus, in partea de jos se aleg pantaloni sau fustite in culori neutre precum griul.

Hainele pentru fetite la moda in 2013 au multe imprimeuri, de la cele abstracte la imprimeuri geometrice si animaliere. Rochitele si bluzitele de vara din bumbac au fluturi, pisicute, flori supradimensionate sau tigri.  

Rochie portocalie

rochita-portocalie

Rochita portocalie pentru fetite este o alegere potrivita pentru o tinuta casual. Funditele verzi, aplicatiile cu volanase si paielete multicolore fac din aceasta piesa vestimentara una la moda in 2013.

Pret: 44 lei

Ibebe.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Moda copii Moda fetite

Articole recomandate

Citeste si despre