Tendinte de toamna in moda copiilor

/ / Modificat: 2022-10-25
Tendinte de toamna in moda copiilor

Toamna este un moment minunat pentru a cauta haine la moda pentru copiii tai. Vara, imbracam copiii mai degraba practic. Şepcile protejeaza impotriva soarelui, iar bluzele din bumbac asigura confort in zilele caniculare. Iarna se pun multe straturi. Tricou, bluza, hanorac, jacheta - asta inseamna ca orice poarta copilul nu ii afecteaza in mod semnificativ stilul. Toamna, pe de alta parte, este momentul perfect pentru descoperirile de moda.

In aceasta perioada majoritatea adultilor asteapta noi tendinte in moda in fiecare an. Asta pentru ca tinutele de toamna sunt mult mai incitante decat cele din lunile precedente. Nu este diferit in cazul modei pentru copii.

Tendinte de toamna pentru fete

Cand se raceste afara, poti scoate cizmele elegante din fundul dulapului, poti pune o vesta lucioasa peste hanoracul preferat al copilului tau sau poti completa tinuta cu o sapca sau o caciula stilata. Toamna ofera o multime de optiuni vestimentare pentru fete.

  • Colantii colorati vor merge de minune cu o rochie tricotata

  • O sapca si un hanorac in aceeasi culoare fac o pereche perfecta

  • Cizmele inalte in combinatie cu o haina de blana descheiata confera stilului un caracter unic

  • Este usor sa te joci cu culorile toamnei - inspira-te din imprejurimi

  • Jacheta din denim este un plus genial atat pentru tinutele elegante, cat si pentru cele casual

  • Pentru rochie - colanti sau jambiere lungi

Toamna, natura ne ofera multe comori. Cautarea ciupercilor, culesul de castane sau frunze colorate poate fi o mare aventura pentru copii. Aceasta tendinta de aventura se regaseste si in noua moda pentru toamna lui 2022. Figurile geometrice sau desenele in culori calde reflecta perfect atmosfera de toamna.

In vitrine apar culorile tipice de toamna: bej, maro, galben, portocaliu si albastru. Este un echivalent frumos al albastrului cerului si al culorii frunzelor care cad din copaci. Paltoanele ecru sunt foarte versatile si pot fi usor combinate cu orice alta culoare.

Tendinte de toamna pentru baieti

Culorile din trendurile de baieti sunt similare. Portocaliu, maro si albastru sunt principalele tendinte de moda pentru 2022. Sunt la moda temele montane, busole si animale. Treningurile monocrom cu un motiv de ursulet sunt tinuta perfecta si fermecatoare pentru fiecare mic explorator.

Stilurile cu tenta de aventura sunt disponibile si pentru un baiat mai mare. Aici, in mod similar cu cele de mai sus, temele importante sunt muntii, ursii si sloganurile prezentate, insa, intr-un mod mai adolescentin. Un hanorac cu fermoar este o alegere sigura a tinerilor. Luand in considerare si temperaturile mai scazute, trebuie sa includem in garderoba si caciuli pentru copii. Pe Pami.ro gasesti modele de caciuli din bumbac sau tricotate pentru toate varstele - de la caciuli pentru bebelusi, pana la adolescenti.

Tendintele in moda pentru copii pentru toamna anului 2022 sunt in primul rand culorile calde pe care le observam in natura. Blana stralucitoare, modelele geometrice si tesaturile moi tricotate sunt pastrate intr-un stil retro. in tendintele toamnei apare si o tema de calatorie – atat in ​​colectiile pentru fete, cat si pentru baieti. Toamna este unul dintre cele mai colorate anotimpuri ale anului, merita sa te bucuri de ea in fiecare zi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Imbracaminte copii Moda copii

Articole recomandate

Citeste si despre