Copilul tau poate intampina noul an scolar cu accesoriile perfecte

/ / Modificat: 2023-09-19
Copilul tau poate intampina noul an scolar cu accesoriile perfecte

Ultima luna de vara este prilejul perfect pentru parintii care sunt in cautarea accesoriilor potrivite pentru inceputul scolii si care isi doresc ca micutii lor sa fie pregatiti corespunzator pentru prima lor interactiune cu gradinita sau scoala. Pe langa tinuta perfecta. Nu au cum sa lipseasca accesoriile, ghiozdanele si rechizitele, iar acestea sunt importante pentru ca le ofera celor mici mai multa siguranta in propriile forte si pentru ca le permite sa fie independenti. La Cate-n Luna si-n Stele vei descoperi o gama variata de produse dedicate scolii si gradinitei, care nu numai ca arata bine, dar vin si ci toate functiile pe care ar trebui sa le aiba rechizitele pentru copii.

Descopera rucsacuri pentru copii cu printuri distractive

Ghiozdanul este fara indoiala, unul dintre cele mai importante articole de care copilul va avea nevoie atunci cand incepe scoala. Acesta este cel mai util spatiu de depozitare pentru rechizite, oferindu-i micutului stabilitatea de care are nevoie pentru o dezvoltarea corecta din punct de vedere locomotor. Printre produsele pe care le poti achizitiona pentru copilul tau se numara rucsacurile de la Konges Sløjd, cele de la Liewood sau ghiozdanele Little Dutch. Acestea sunt rezistente, au curele largi ce pot fi adaptate si sunt realizate din materiale prietenoase precum bumbacul natural sau din PET-uri reciclate, ambele fiind variante ecologice.

Nu uita de gentuta pentru pranz si de sticla de apa

Alte accesorii esentiale pentru zilele de scoala sunt si gentutele sau caserolele speciale pentru pranz si sticlele de apa. Fiecare copil ar trebui sa poata transporta in ghiozdan asemenea articole, pentru ca sunt esentiale pentru buna dezvoltare a copiilor. Opteaza pentru accesorii usor de utilizat, rezistente si care pot mentine alimentele in cea mai buna forma. Branduri precum Mepal, Little Dutch sau Nuuroo sunt renumite pentru sticlele de apa din otel inoxidabil si pentru caserolele din melamina, fara BPA, care ofera o protectie si o siguranta sporita, iar pe toate le gasesti la Cate-n Luna si-n Stele.

Penare si recipiente de organizare

Atunci cand vine vorba despre o organizare cat mai buna, trebuie sa mentionam si penarele si recipientele de organizare care sunt esentiale pentru ca micutul sa isi poata desfasura activitatile cat mai eficient posibil. De exemplu, un penar bine compartimentat il va ajuta sa stie mereu de unde sa ia creioanele colorate, cariocile sau pixul de care are nevoie, ba mai mult, acesta poate invata cum sa fie mai ordonat si sa isi puna in siguranta toate rechizitele. Fie ca este vorba despre biroul de acasa, pentru care este recomandata utilizarea unei cutiute de organizare pentru creioane, fie ca vorbim despre un penar pe care cei mici sa il utilizeze la scoala, aceste produse sunt obligatorii.

Seturi de creioane colorate pentru exersarea creativitatii

Un lucru cert, in special pentru micutii care abia pasesc pe bancile gradinitei este faptul ca acestia iubesc sa coloreze si sa isi exprime creativitatea in cele mai unice moduri posibile. Astfel, un set bun de creioane colorate nu ar trebui sa lipseasca din penar, pentru ca cei mici sa aiba mereu posibilitatea sa experimenteze si sa isi puna ideile in practica. La Cate-n Luna si-n Stele vei gasi creioane colorate Little Dutch care au toate sansele sa cucereasca pe oricine.

Accesorii pentru ghiozdan

scoala si gradinita nu este doar despre invatare, iar acestea pot fi si distractive. Aplicatiile pentru materiale textile de la Sticky Lemon sunt perfecte pentru a inveseli rucsacurile celor mici, si mai mult decat atat, acestea pot contribui la imbunatatirea creativitatii lor. in plus, pentru pentru ca la Cate-n Luna si-n Stele vei gasi doar produse premium de la producatori de top, vei avea certitudinea ca poti gasi accesoriile potrivite care il vor cuceri pe cel mic.

Alege accesorii pentru scoala adecvate varstei

Varsta copilului face diferenta cand vine vorba de alegerea accesoriilor scolare, caci acestea trebuie sa fie potrivite pentru stadiul de dezvoltare. De exemplu, copiii mai mici trebuie aiba acces la rucsacuri usor de transportat si de deschis, pe cand ce cei mai mari vor opta pentru ghiozdane mai voluminoase, cu mai mult spatiu de depozitare pentru toate rechizitele necesare in fiecare zi.

Ergonomie si confort

Rechizitele ar trebui sa fie usor de utilizat si de transportat de catre copil, motiv pentru care rucsacul, de exemplu, ar trebui sa aiba curele captusite si nu ar trebui sa fie prea greu atunci cand are toate lucrurile necesare. Astfel, te poti indrepta catre variante cat mai ergonomice si mai eficiente, pentru ca pot preveni starile de disconfort si aparitia durerilor de spate.

Nu uita sa optezi pentru accesorii de calitate si durabile

Accesoriile scolare sunt supuse zilnic la factorii externi si de aceea aceasta ar trebui sa fie realizate din materiale rezistente si durabile. Rucsacurile trebuie sa reziste la greutatea cartilor si a articolelor de papetarie, iar sticlele de apa si caserolele pentru pranz trebuie sa fie sigure si realizate din materiale foarte bune. stii deja unde le gasesti pe toate: in colectia Back to School de la Cate-n Luna si-n Stele.

Siguranta celor mici - prioritatea ta principala

Siguranta ar trebui sa fie criteriul de alegere principal atunci cand alegi orice accesoriu pentru copil. Astfel, ghiozdanele trebuie sa fie cat mai compacte si mai usoare, cariocile ar trebuie sa aiba mereu capace de siguranta, iar recipientele pentru mancare si apa trebuie sa fie realizate din materiale non-toxice, fara BPA.

Daca iti doresti ca micutul tau sa inceapa noul an scolar cu dreptul, atunci Cate-n Luna si-n Stele iti vine in ajutor cu gama Back to School dedicata special celor mici!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri An scolar Accesorii copii

Articole recomandate

Citeste si despre