10 costume de baie pentru copii

/ / Modificat: 2014-08-14
10 costume de baie pentru copii

Costumele de baie sunt vedete in garderoba de vara a copilului tau si sunt obligatorii de purtat la plaja, mai ales daca aveti programate in acest sezon cat mai multe vizite la piscina si calatorii pe litoral. Producatorii de haine pentru copii nu s-au lasat mai prejos nici in acest an si au lansat colectii de costume de baie pentru fete si baieti dintre cele mai creative, haioase si vesele, cu care cei mici sa faca senzatie pe plaja!

Costume de baie pentru fete

1. Costum de baie intreg "Hello Kitty"

costum-baie-hello-kitty

Costumul de baie intreg este recomandat pentru plaja, intrucat acopera o mai mare parte a pielii, protejand-o astfel de soarele nociv pentru sanatate. Acest model imbulinat si imprimat cu celebrul personaj "Hello Kitty" va face cu ochiul oricarei fetite de cativa ani, datorita culorilor vesele.

2. Costum baie intreg Monster High

Nonconformistele sau rebelele papusi Monster High au devenit, in ultima perioada, un fenomen mondial in materie de jucarii pentru copii si favoritele a milioane de fetite din intreaga lume. Acum, celebrele papusi se gasesc imprimate pe o multime de haine si accesorii, inclusiv pe costumele de baie. Daca si fetita ta este un fan al acestora, fa-i o surpriza cu acest accesoriu special pentru plaja.

3. Costum de baie din doua piese "Disney Princess"

costum-baie-disney-princess

Daca fetita ta vrea sa poarte costum din doua bucati, nu te opune dorintei ei. Exista modele simpatice, colorate si foarte haioase pentru varsta ei, unul dintre ele fiind cel roz, cu imprimeu Disney Princess, format din slip si bustiera.

4. Costum de baie Jolidon

costum-baie-jolidon-copii

Iata un alt model de costum de baie vesel si colorat, format din doua piese, care ar putea fi pe placul fetitei tale. Este format din slip si sutien ale carui cupe sunt in forma de triunghi, fiind un model miniatural al unui costum de baie pentru adulti. Turcoazul este o culoare in tendinte in vara lui 2014, asadar, costumul copilului tau va fi perfect adaptat modei pentru plaja.

5. Costum de baie multicolor

costum-baie-multicolor

Costumul de baie intreg este foarte comod pentru fetite si permite adaugarea cat mai multor culori si imprimeuri vesele pe el, astfel incat fetita ta sa arate cat mai spectaculos la plaja. Acest model colorat si instelat este fermecator si, cu siguranta, va deveni rapid preferatul ei dintre toate costumele pe care le are in garderoba.

Costume de baie pentru baieti

6. Slip de inot KSB

slip-inot-ksb

Daca baiatul tau nu este nici adeptul slipului tip chilot, nici al sortului larg, exista intotdeauna si o varianta de mijloc - slipurile tip pantalonas scurt, vesel colorate si foarte comode in timpul aventurilor pe care cel mic le experimenteaza in apa si pe nisip.

7. Slip de baie Jolidon

slip-baie-jolidon-copii

In cazul in care copilul este adeptul stilului clasic de imbracaminte, atunci cu siguranta slipul tip chilot i se va potrivi de minune. Imprimeul vesel si creativ, cu model puzzle, este interesant si foarte dragut.

8. Slip de baie tip boxeri Disney - Mickey

slip-baie-boxeri-disney

Un alt model de costum tip boxer foarte la moda printre baietei este cel imprimat cu personaje Disney - in acest caz, cu Mickey. Este o alegere indrazneata, dar comoda pentru copil.

9. Slip de baie tip bermude

slip-baie-bermude

Bermudele reprezinta o alternativa comoda la slipul clasic, care este mai mulat pe corpul copilului. Nu doar ca sunt confortabile si la moda, dar se gasesc in modele cat mai colorate si interesante, pe placul oricarui copil.

10. Sort de baie Mickey Mouse si Pluto

sort-baie-mickey-pluto

In cazul in care baiatul tau nu vrea sa poarte slipuri sau boxeri, exista o varianta si mai lejera pentru el: sortul de baie. Este mai largut decat celelalte doua modele de costume de baie, asigurandu-i un confort mai crescut, iar imprimeul cu Pluto si Mickey va fi, cu siguranta, pe placul copilului.

Tu ce model de costum de baie i-ai cumparat copilului tau? Care iti place cel mai mult? Spune-ne parerile si sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Costume baie Haine copii Plaja copii

Articole recomandate

Citeste si despre