Costume baie copii

Costumele de baie pentru copii au rolul de a le oferi acestora o protectie adecvata. In cazul in care se duc la piscina si nu poarta costum de baie se pot infecta cu bacterii.

10 costume de baie pentru copii

10 costume de baie pentru copii Costumele de baie sunt vedete in garderoba de vara a copilului tau si sunt obligatorii de purtat la plaja, mai ales daca aveti programate in acest sezon cat mai multe vizite la piscina si calatorii pe litoral. Producatorii de haine pentru copii nu s-au lasat mai prejos nici in acest an si au lansat colectii de costume de baie pentru fete si baieti dintre cele mai creative, haioase si vesele, cu care cei mici sa faca senzatie pe plaja! Costume de baie pentru fete 1. Costum de baie intreg "Hello Kitty" Costumul de baie intreg este recomandat pentru plaja, intrucat acopera o mai mare parte a pielii, protejand-o astfel de soarele nociv pentru sanatate. Acest model imbulinat si imprimat cu...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul