7 seturi pentru masa bebelusului

/ / Modificat: 2012-06-14
7 seturi pentru masa bebelusului

Orice mamica are nevoie de cateva seturi de masa pentru hrana bebelusului, de dimensiuni suficient de mici pentru prepararea unei portii proaspete de mancare. Specialistii recomanda ca vasele in care sunt pregatite alimentele pentru cei mici sa fie confectionate din materiale care nu dauneaza sanatatii, fara sparturi sau ciobituri. Iata cateva seturi de masa ideale pentru puiul tau.

Imediat ce bebelusul incepe diversificarea alimentatiei, acesta face cunostinta cu bolul pentru piure si supe, dar si cu lingurita. Ideal este sa alegi seturi de masa sigure pentru sanatatea micutului tau, din materiale care sa nu contina ingrediente toxice (PVC, BPA - bisfenol A).

Asigura-te ca pe eticheta produselor pe care le cumperi exista specificatii care anunta lipsa substantelor periculoase sau ca sunt 100% ecologice.

Set de masa pentru bebelusi Bebe Bleu din email

set-bebe-bleu

Un set de masa pentru bebelusi cu vase de gatit special concepute pentru cei mici poate fi fabricat din email, un material usor de utilizat si lipsit de pericole pentru sanatate, daca nu se deterioreaza.

Un astfel de exemplu este Setul Bebe Bleu din email, compus din farfurioara, oala cu capac, craticioara cu capac, bol si castronas. Materialul permite sterilizarea vaselor de gatit si a celor de servit mancarea. Setul este disponibil pe magazin.ves.ro, la pretul de 125 lei.

Set de masa pentru bebelusi Pastel-Bleu Beaba

Pastel-Bleu Beaba

O alta optiune pentru servirea mesei bebelusilor este setul Pastel-Bleu Beaba. Materialul din care sunt confectionate componentele acestui set este non-toxic, se pot spala la masina de spalat vase si pot fi folosite chiar si in cuptorul cu microunde.

Setul contine o farfurie, un castronas, un paharel, o bavetica si doua tacamuri, lingurita si furculita. Il gasesti pe wonderbaby.ro, la pretul de 162 lei.

Set de masa pentru bebelusi Bebe D'Amour

set-de-masa-cadou-bebe-damour

Bebelusii mai mari de 6 luni pot lua masa confortabil dintr-o farfurie cu mai multe compartimente, pentru o atractie vizuala mai mare la introducerea de alimente noi in dieta.

Setul de masa Bebe D'Amour contine o astfel de farfurie cu 3 compartimente, un castronas, o cana, o bavetica si tacamuri din otel inoxidabil. Vasele pot fi spalate automat. Setul este disponibil pe ibebelus.ro, la pretul de 159 lei.

Set de masa pentru bebelusi Panda

Babymoov Panda

Un alt tip de set de masa pentru bebelusi, Babymoov Panda, se remarca prin manerele ergonomice de pe farfurii, utile in hranirea usoara a copilului. Setul contine o farfurie plata, o farfurie adanca, o cana, o lingurita si o furculita. Dosul farfuriilor este antiderapant, iar canita are o forma ergonomica, astfel incat bebelusul sa invete mai repede sa bea lichide, fara sa verse continutul.

Setul poate fi gasit pe bebebliss.ro, la pretul de 135 ron.

Set de masa pentru bebelusi Soft Sorbet Beaba

set-masa-cu-babetica

Setul Soft Sorbet Beaba este compus din farfurie, castronas, cana, bavetica si tacamuri (lingurita si furculita). Materialul din care sunt compuse vasele este BPA free, non-toxic si se poate curata la masina de spalat. Castronasul, farfuria si canuta pot fi utilizate in cuptorul cu microunde.

Gasesti setul pe bebell.ro, la pretul de 167 ron.

Set de masa pentru bebelusi Vulli

set-pentru-masa-vulli

Setul de masa pentru bebelusi Vulli contine toate accesoriile necesare pentru ca bebe sa manance la fel de bine ca oamenii mari: un bol 2 in 1, echipat cu capac ermetic si baza antiderapanta, utilizabil in cuptorul cu microunde, un pahar de 200 ml dotat cu valva anticurgere, capac cu inchidere prin insurubare si baza anti-alunecare, precum si o lingurita de silicon, blanda cu gingiile fragile ale mancaciosului.

Accesoriile pot fi spalate in masina de spalat vase, iar setul este disponibil pe ideal-bebe.allshops.ro, la pretul de 67,60 ron.

Set de masa muzical Difrax

set-masa-muzical

O optiune neconventionala pentru hranirea bebelusului este setul de masa muzical: farfuria canta si lumineaza de bucurie atunci cand furculita si lingurita celui mic mai apuca o bucata de mancare din ea, iar ciuperca magica pastreaza surprize bine meritate pentru micul mancacios. Mami poate sa ofere cate o steluta drept recompensa pentru progresele celui mic, pana cand acesta stapaneste fara probleme arta mancatului frumos.

Setul inedit poate fi comandat pe ibebe.ro, in schimbul pretului de 185 lei.

Tu ce seturi de masa preferi pentru bebelusul tau? Da-ne de veste in sectiunea de comentarii!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tacamuri bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre