Poze de neuitat cu bebelusul tau

/ / Modificat: 2012-01-10
Poze de neuitat cu bebelusul tau

Simpla prezenta a bebelusului este suficienta pentru a crea o multime de albume cu poze reusite. Spontaneitatea si miscarile naturale ale lui reprezinta trucul cel mai eficient pentru a imortaliza momente de senzatie. Daca vrei sa "condimentezi" un pic albumele foto, inspira-te din cateva unghiuri sau perspective noi de a-l poza pe bebe!

Bebelusul tau - o "talpa" mai mica

nou_nascut_familie

Iata o idee nastrusnica de a-ti fotografia nou-nascutul. Dupa nastere, micutul tau probabil ca are lungimea putin mai mare decat a unei talpi sau linguri de lemn.

Aduna toata familia laolalta, stati intinsi pe pat, pe burta si aliniati-va talpile. Pune-ti bebelusul in mijloc, cu piciorusele lasate sa atarne si cu scutecul "la inaltime" si captureaza imaginea. Daca folosesti si efectul sepia sau alb-negru al aparatului, poza va fi cu adevarat originala.

Poze de familie - noi intelesuri

parinti_copii

Daca pana acum pozele de familie constau in adunarea in linie dreapta a tuturor membrilor, aproape ca la armata, este timpul sa dai noi intelesuri acestora.

Stati toti intinsi pe pat, in pozitii cat mai haioase si neplanificate si suprindeti pozitii si miscari spontane prin alegerea functiei "multi-shot" a aparatului foto.

Pentru ca este toamna afara, va puteti folosi din plin de covoarele de frunze din parcuri sau paduri pentru sedintele foto. Aruncati-va pe patul de frunze multicolore si stati unii langa altii, dar nu la rand, ci in pozitia "cap in cap", astfel ca va veti ciocni capetele sau vi le veti alatura pentru a realiza o poza inedita. Oricum te-ai uita la ea, jumatate din ea e cu fundul in sus!

Poza "uite bebe, nu e bebe"

nou_nascut_sarcina

Iata o idee poznasa de a-ti poza bebelusul si de a crea o imagine senzationala pentru album. Aceasta se poate dovedi o metoda amuzanta si originala de a anunta si o noua sarcina.

Cu siguranta ai in albumele tale o fotografie cu burtica pe care o aveai in sarcina. Alege una in care stateai cu fata catre aparat.

Acum, ca ai nascut, poti imita pozitia aceea, dar de data aceasta prin tinerea bebelusului in brate, in zona burticii. Ai grija sa porti aceeasi tinuta ca in sarcina. Aceasta poza va transmite ideea "iata ce s-a ascuns 9 luni in burtica mea". Daca surprinzi bebelusul atunci cand casca, rade sau se stramba, poza va fi geniala.

Ia cele 2 fotografii, din timpul sarcinii si de dupa, si prelucreaza-le pe calculator cu ajutorul unui program de editare a pozelor. Tot ce trebuie sa faci este un colaj prin care alaturi cele 2 poze.

Poza "nasuc in nasuc"

tati_bebe

Pozitia clasica obraz langa obraz incepe sa isi piarda din farmec si adepti. Ii ia locul cu foarte mare avant cea de "nasuc in nasuc". Este una dintre tinutele foto preferate in ultima vreme de celebritati pentru albumele foto de familie.

Il poti transforma si pe micutul tau intr-o mica vedeta si puteti face impreuna o fotografie extrem de frumoasa, care transmite emotie si afectiune. Pentru aceasta, trebuie sa il tii in brate si sa iti atingi nasul de nasucul lui, zambind usor. Incearca sa capturezi doar chipurile voastre, nu tot corpul.

Bebe la baita

bebe_baita

In timpul baitei bebelusul face o multime de gesturi si grimase care merita imortalizate prin cateva poze.

Pentru a capta si atrage atentia numai asupra bebelusului, foloseste efectul sepia sau alb-negru al aparatului.

In acest fel, vei elimina din peisaj amanunte nedorite si culori care ar putea eclipsa gestul pe care vrei sa il captezi, iar poza va avea in prim-plan doar imaginea haioasa a bebelusului.

Priviri memorabile

mama_bebe_patut

Unele dintre cele mai reusite poze cu bebelusul tau sunt cele in care va aruncati priviri calde sau amuzante. Asa se face ca o simpla pozitie in care stai intinsa pe burtica cu capul orientat catre bebelusul pozitionat pe o parte, cu fata spre tine, se poate transforma in cea mai interesanta si emotionanta poza din album.

Dar nu ezitati sa va pozati si cand zambiti unul la altul, cand va strambati sau ramaneti amandoi muti de uimire. Sunt unele dintre cele mai spectaculoase si dinamice fotografii cu bebelusi.

Bebe si animalutul de companie - o iubire pura

bebe_catel

Surprinde in poze atasamentul animalutului de companie pentru bebelusul tau, dar si siguranta si confortul cu care copilul sta lejer intre labele catelusului, fara a-i fi frica de nimic. Poti face poze asezand bebelusul in pozitii similare catelului sau pisicutei - in 4 labe, cu burta-n sus sau culcati etc.

Foto: ivstatic.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre